Helgen som passerat

Denna helgen har vi bara njutit av vädret, varandra och den nya bebisen i familjen, Cassian. 

Vi var på Vellingeblomman och köpte på oss blommor och påskpynt. Även premiär med kjol för i år.

Vi fick en "försenad" förlovningspresent från George Jensen.

Finaste killarna ❤️

Sammanfattar helgen ganska bra.

Underbart

Inatt blev jag moster till en liten perfekt pojke 💕




Bröllopstankar

När jag var i stan i veckan köpte jag dessa söta burkar att dricka ur. 

Jag är väldigt sugen på att använda glasburkar på något sätt på vårt bröllop. Bilderna under är stor inspiration, jag bad mamma börja spara till mig redan nu då det förmodligen kan ta ett tag att få ihop många burkar av samma sort. 

Från Lagerhaus






Förälskad

LOKA crush gjorde mig inte besviken. Riktigt fräsch och frisk smak, perfekt för varma sommardagar. Kommer absolut att köpa den igen. 




En sådan kväll

Idag blir det en riktig pluggkväll och jag var precis i affären och köpte på mig massor av energi i form av mango, apelsiner, vindruvor, redbull och sist men inte minst nya loka crush. Jag har höga förhoppningar på nya loka och hoppas på en ny favorit dryck och ett nyttigare alternativ till läsk.
Alla verkade goda så jag köpte alla tre. 




Tisdag

Jag känner att jag kommer att vara ganska frånvarande här denna veckan, jag jobbar kväll en dag och jag har ett prov att förbereda mig inför. Igår gav jag mig själv dock lite ledigt och följde med min man till bokskogen. 
Han skulle springa och jag tog en långpromenad med Ellis, ljuvligt.




Söndagsmiddag

Idag blev jag som alltid väldigt sugen på Vapianos underbara mat. Men ikväll bestämde vi oss för att prova på min favorit från Vapiano här hemma. Champinjoner, grädde, chilli, vitlök och färsk pasta. Väldigt väldigt gott även hemmagjord.

 Kanska inte ser mycket ut till världen med gudomligt gott var det iallafall.

Ralph Lauren

Igår när vi kom hem till Joachims föräldrar dog jag söthetsdöden. Joachims faster hade precis kommit hem från USA och köpt med en hel garderob till lillkillen i Ericas mage. Ralph Lauren har de absolut sötaste barnkläderna.




Lördag

Vi började vår morgon med att åka på loppis tillsammans med Joachims familj. Skåne är så vackert och det är mysigt att åka runt på småvägar en tidig lördagsmorgon. Jag hittade en fin glaskupa, jag har redan en liten men denna är väldigt stor och passar nog perfekt i sovrums fönstret tillsammans med en växt av något slag. Just nu står fönstret tomt pågrund utav bristande inspiration. 25kr och jag är mer än nöjd.


Fatet under skippar vi nog och den behöva en ordentlig rengöring sedan ska den få sin plats.

Ljusare tider

Ljusare tider resulterar i ljusare jeans. 
I love it




Fredag

Godkväll från tv-soffan denna fredag. Vi har precis avslutat vår tacos middag och nu sätter vi igång frozen på tvn och äter godis. Trevlig helg alla fina.


Fatet fick följa med hem igår, hihi. Älskar ljuset från lyktorna.

Onsdag

Vad händer med dagarna? Tiden går för fort, haha, jag hinner verkligen inte med pluggandet just nu men i helgen får det vara full fokus på det. Idag på lunchrasten köpte jag två små lyktor från Majas cottage och även två små söta påskägg som var för underbara för att motstå.

Funderar på att köpa den stora "Life" lyktan i silver också och ha den vita i hallen istället. Jag vill även köpa "Maja fatet" att samla alla på.

Min favorit lykta.

Påskfint.

Baksidan är minst lika fin.

Tisdag

Ett bra besked, lunch på vapiano och årets första islatte. Min tisdag har varit väldigt bra hittills.




Måndag

Då var det dags för en ny vecka med nya spännande händelser. Idag öppnar äntligen antagningen till högskolan! & Imorgon ska jag till läkaren på ett efterlängtat besök.

 Helgen var också riktigt trevlig. Fredagen innebar middag med familjen och smsande med söta bilder från sjukhuset. Lördagen kom och nu var hon äntligen hemma, vi fick låta dem allihopa landa lite i att vara hemma men sedan gick vi direkt upp för att hälsa på. Jag är kär! Underbara lilltjej. I lördags hade vi en riktigt rolig utgång och tyvärr gick hela söndagen åt att återhämta sig. Joachims familj var snälla och bjöd oss på mat och jag fick känna lillkillen i magen på Joachims syster röra sig för första gången! Nu blir det en paus med sena nätter på nattklubbar, man är ju inte 20 längre haha.

Charliee ❤️

Igår bläddrade vi igenom gamla album när Joachim och hans systrar var små och Joachim måste ha varit det gladaste barnet någonsin då han skrattar på alla bilder.

Mina fina vänner, vi lagade mat och hade det mysigt innan vi kickade igång förfesten ordentligt. Vi har alltid så himla roligt, inte en lugn stund (förutom när vi börjar äta haha, då är där några minuter som är knäpptysta)


Fredag

God eftermiddag från soliga Vellinge! Idag provar jag på något helt annat -uppsatt hår och guldsmycken. Jag känner mig som en riktig förorts gangster haha. Efter dagens mattelektion tänkte jag att det var dags för första fikan på uteservering för detta året.




Torsdag

Det känns som att detta är det enda jag tjatar om men: Herregud vad tiden går fort! Imorgon är det fredag igen och även om helgen är välkommen så har det varit en väldigt bra vecka på jobb, solen har värmt oss ordentligt så förutom måltiderna så har vi i princip spenderat hela dagarna ute. Ljudnivån är inte lika hög (vilket resulterar i betydligt högre tålamod) man får prata med sina kollegor från andra avdelningar och man kan hitta på så mycket roliga lekar. Jag älskar att sommaren är påväg.

 Just nu sitter jag med matteboken och försöker förstå mig på derivata, jag vågar inte ropa hej än men när jag kallade på Joachim för att klaga på hur konstiga uppgifter det var tändes en liten lampa. När jag började läsa instruktionerna så gick det helt plötsligt upp för mig vad det verkligen stod i förklaringen. Knepigt men jag har ändå äntligen börjat förstå något. 




Stockholm

Igår bokade vi äntligen tåget till Stockholm för vår 24h visit i huvudstaden. Även om det är ungefär en månad dit så har jag drömt om att vi vaknar dagen vi ska åka och kommer på att vi inte har biljetter och allt är slutsålt. Haha snacka om att småsaker stressar mig nuförtiden. 
Det ska bli så mysigt att få en mini semestern mitt i veckan med min bästa vän. 




Min nya kusin

Grattis Daniel och Moa till er perfekta lilla tjej Charliee. Min nya lilla kusin, som även bor vägg i vägg med oss. Vi kommer vara perfekta barnvakterna bara 1min bort haha. Efterlängtade lilltjej välkommen!




Innerlig stress

Tre månader till jag ska ha klarat av varje delprov och det nationella provet. Stressad? Jag? 




Måndag

God kväll i början på en ny vecka. Jag måste säga att den började riktigt bra, solen har värmt ordentligt och det var första dagen på väldigt länge som jag inte frusit. Vi var ute i princip hela dagen och det är helt underbart vilken energi solen ger en.

Igår var vi hemma hos Kicki och såg på Oscarsgalan. Hon hade tryckt ut sin fina lookbook, bland annat med fotona vi tog i förra veckan och jag fick äran att vara på framsidan. 




Våren är kommen

Äntligen börjar den underbara årstiden vår. Finns det något bättre? Man blir  så pigg och glad och allt känns lite bättre. Jag och Ellis har varit ute och klippt lite i trädgården och snyggat till. Jag älskar att ha Ellis löst i vår trädgård så hon kan få busa och springa av sig, när jag var klar gick vi på en lång promenad och nu har jag satt mig för att ta tag i dagens mattesidor. Jag förstod tyvärr ingenting av det nya avsnittet så jag ska använda mig av några mattevideos för att få bättre insikt, jag hoppas det går upp för mig ganska snart så vi hinner gå ut i det fina vädret igen innan vi ska till en vän för att se Oscarsgalan. Förutom att Joachim är och jobbar så är det en underbar söndag.


Jag packade in alla presenter jag köpte från Ullared och den ena förpackningen var märkligare och större än den andra men med lite trix och fix blev alla förvånansvärt bra.

Torsdag

Idag har vi haft en väldigt mysig dag. Vi gick upp tidigt för att vara framme när dörrarna öppnades. Vi handlade mycket fint och jag hittade både "välkommen till världen" och dop present till lillkillen. Tre påsar med smått och gott fick följa med till mig själv också. När vi kom hem åkte vi direkt hem till Erica och bäddade spjälsängen med den nya madrassen och allt därtill. Vi packade även upp allt fint hon fått från babyshowern.

En shopping glad mother-to-be.

Den fina mobilen med bilar ovanför sängen fick bebisen i julklapp från oss. 


Den framtida dop-presenten föll Ellis i smaken.





Semlor

Idag är det extra lyxigt att jobba på en förskola, vi gör egna mini-semlor med valfri fyllning (alltså utan mandelmassa) De är nästan jobbigt goda, två har redan gått ner och fler ska det lätt kunna bli.




Hall

Jag älskar att flytta omkring på inredningen här hemma. Just idag fick hallen sig en mini makeover och hamnade i den svart/vita skalan.




Gant

Idag har jag haft på mig min nya favorittröja från gant. Undertill har jag en vit blus med guldig krage. Längtar tills man kan matcha detta till ett par shorts.


Min inspirationskälla som hade något liknande för några dagar sedan aochmflyttarin.se





Ullared

Trots att det inte var länge sedan jag besökte varuhuset Ge-kås tvekade jag inte en sekund när jag blev tillfrågad att följa med på en "köpa det sista till bebisen"- dag på Ullared. Hur mysigt är det inte att gå runt på babyavdelningen? Sen finns det ju alltid något fint till hemmet och andra småsaker till sig själv som gör det extra kul. Så nu på torsdag har jag tagit semester och då beger vi oss! En del av den underbara barnavdelningen. 




Skam den som ger sig

Nu ska jag ta tag i matten! Jag ska klara det, jag har skrivit in mig på en matte-hjälp sida för en liten summa pengar med videos och grejer.  Jag har bestämt mig för att plugga tisdagar, torsdagar och söndagar oavsett vad. Jag behöver då läsa 3 1/2 sida per gång. Vill jag plugga de andra dagarna är det frivilligt, blir det för mycket ska jag gå ut på en promenad med Ellis och tänka över det innan jag sätter mig igen. Jag ska inte stressa upp mig och tänka "klarar jag inte matten så kommer jag inte kunna bli det jag drömmer om, då kommer jag sluta som städare föralltid typ" jag är expert på att stressa upp mig själv och det är väldigt onödigt. En sak i taget! Jag har bestämt mig för att ta en paus från arenan efter att jag jobbat på passet jag redan bokat in, det tar för mycket tid. Träningen har jag bestämt mig för att släppa i den mån jag vill. Hinner jag träna? Skit bra, men annars har jag tid för det när jag klarat matematiken. En sak i taget, ja det är mitt mantra i vår.





Slättarps gård

Jag har verkligen haft en mysig helg men hur är det möjligt att längta efter sina två favoriter endast efter en natt? Jag är iallafall väldigt glad över att vara hemma igen. Vi satte oss direkt i bilen och åkte för att äta lunch på slättarps gård. Självklart efterföljt av shopping. Två av de svarta/vita ljuslyktorna och den fina brickan fick följa med hem och jag är mer än nöjd.





Babyshower

Just nu ligger jag på min inbokade 90minuters massage. Samtidigt är det babyshower dags, tyvärr kan jag inte närvara då jag som sagt är på spa. Men jag vill titta in och säga grattis och lycka till den blivande modern och den efterlängtade lillkillen. Puss från favorit moster & morbror, hehe.

Joachim ska representera vår familj idag. Jag hade från början tänkt göra en blöjtårta men Joachims entusiasm för att bära en blöjtårta genom halva stan fick mig att tänka om. En korg med våtservetter, babytvål, Ralph Lauren dräkt och nappflaska kan man förhoppningsvis alltid få användning för.