29 Oktober

Jag nämde för ett tag sedan att jag äntligen fått min efterlängtade tavla som min bästa vän gjort till mig. Tanken var först att ha den över sängen men då vi köpte en sänggavel som tar upp halva väggen kom tavlan bättre tillrätta i hallen. Jag älskar den här typen av tavlor och att Felicia gjort den till mig gör den ovärderlig för mig.




Xmas

Även om julen är två månader bort kan jag inte låta bli att drömma om årets julgran. Jag är väldigt sugen på bokstäver i granen liknande på bilden men som bildar ett ord.


Jag har inte hittat några passande i butikerna så jag valde att tillverka egna. Bokstäverna är nu sprayade med silverfärg och knutna med röd tråd. Resultatet får ni se när årets julgran tar plats här hemma.









Hanna Hanna

På Kungsholmsstrand i Stockholm har vi vår fina båt Hanna Hanna. Den perfekta övernattningslägenheten när man besöker huvudstaden och det är först och främst showroom för mina föräldrars belysnings företag. Nu är den ute till försäljning och jag önskade att jag personligen var köparen.







Champions League

Nu är det något enormt mycket att göra på jobb, folk handlar som att det inte fanns någon morgondag, haha. Idag blir en väldigt lång dag men känslan av att stå på matchen ikväll kommer nog boosta upp ens energi ordentligt! Påtal om något helt annat så åt vi något gudomligt gott igår - soyamarinerad rostbiff med ris och sesammarinerad gurka. Alltså det är helt klart en ny favoriträtt!