Bröllop

I helgen var vi på bröllop till föräldrar på förskolan jag jobbar på. Jag och Joachim var med för att avlasta med flickorna och vi körde även dem till hotellet och de bodde på vårt rum. När vi kom till mottagningen mådde Joachim riktigt dåligt och jag hoppades för allt jag hade att han inte hade fått något kräkvirus som går på förskolan nu, som tur är kände han sig bättre efter mat i magen. Vi fick en riktigt mysig helg och jag blev väldigt sugen på bröllop! Hihi.
 
 
Min fina kille när han inte mådde som en prins men jag skulle störa mig och fota ändå.
 
 
 
 

Söndag

Denna helgen har vi haft fullt upp men först måste jag berätta om filmen jag såg med mina vänner på bio innan ikväll. Spring breakers, kan börja med att säga att det var den konstigaste film jag sett. En scen står de med rosa rånarluvor och pistoler och då börjar en gangster spela Britney Spears "Everytime" på piano och de dansar runt. Verkligen en riktig sjuk historia. Jag läste lite om filmen nu när jag kom hem och det var mycket fokus på att tjejerna kan supa, vara nakna, ha makt och ingen man kan ta sig över dem, inte våldta dem eller liknande. De är jämlika. Selena spelar den mest normala karaktären och tydligen var hon moralen i historien och när hon lämnade filmen drog hon gränsen för vad som är rätt. Även om jag tycker allt bakom är intressant att läsa och diskutera så var filmen så kass att det inte var värt det.


Fredag

Idag är det Fredag, sista dagen innan semestern och det känns fantastiskt. Det blir en väldigt kort semester för mig i år men det är min första riktiga betalda semester så jag är överlycklig. Mina fina kollegor överraskade mig med en födelsedagspresent idag då jag inte är på jobb när jag fyller 21! Älskar allt som har med födelsedagar att göra!

Det var nog det fulaste fotot någonsin men det är sånt man får man bjuda på!



Lexington

Igår var vi på Emporia och som alltid är ett besök på Lexington givet. Deras rea var inte stor men jag hittade både ett fint nattlinne och två nya handdukar. Snart har vi alla färger av Lexingtons handduks sortiment, haha.
 
 

KRAM

Fick fina blommor som avslut idag. Tack för denna tiden!


Bebis I

När jag letade igenom bilder till föregående inlägg kom det upp ett hav av bilder på denna söta tjejen. Min mammas sambos barnbarn. Jag träffade henne första gången när hon bara var en vecka gammal (bilden när jag håller henne.) Och nu fyller hon snart 1år! Jag blir alltid så glad av att träffa lilla charmtrollet och det är helt galet hur en sån liten människa kan påverka ens känslor så mycket. Jag är sentimental idag, haha.


Torsdag

Idag är min sista dag som ledsaga och det är med blandade känslor jag lämnar mitt jobb. Jag har varit med denna tjejen flera gånger i veckan i 1år. Vi har haft så mycket roligt tillsammans!


Onsdag

Godkväll! 2 arbetsdagar kvar till semestern! Ikväll ska vi träffa min kusin och fira att hon fyller 23år idag. Tills dess sitter jag inne hos mamma och tittar på tv. Vi har inte fått kanaler i lägenheten, vi har alltså snart varit utan i två månader och min irritation mot Telia går inte att förklara. Abstinensen att kolla på vanlig tv, till och med reklam blev för stor nu.


Födelsedag

Min födelsedag närmar sig och om 2 veckor är det min dag. Mamma efterlyste en önskelista så jag slänger ihop vad jag verkligen önskar mig i 21års present. Odd molly, mulberry och en resa står högst på listan.


Tisdag

Idag är jag väldigt väldigt trött, utmattad rent ut sagt. Ganska opassande att jag just idag cyklade till jobb och ikväll bokat indoorwalking, men jag kommer vara riktigt stolt över mig själv sen. Efter träningen ska jag ta en dusch och gå och lägga mig direkt. Onsdag och Torsdag ska jag jobba mina sista pass som ledsagare och då behöver jag verkligen energi. Passen är 5 timmar per dag, efter att jag slutat för dagen på förskolan och just nu förstår jag inte hur jag ska orka men det är bara att stå ut. Var kommer min tröttheten ifrån? Hoppas ni har en roligare dag!

Linas från igår!


Glass

När vi var och handlade i helgen köpte jag äntligen GBs glasslåda. Började med en 88a idag och åh vad glass är gott! Imorgon ska jag cykla till jobb och förbränna godingen.


Måndag

Idag var det väldigt svårt att komma upp ur sängen. Inte bara pågrund av den mysiga långhelgen utan även av min sjuka träningsvärk. Var på bodypump igår efter ett uppehåll på många veckor. Jag har bokat in indoorwalking på tisdag och denna gången vill jag verkligen hålla igång med träningen.


Söndag

Idag har vi varit på IKEAs rea, handlat mat, varit på stranden och nu blir det hämtemat för 12e gången denna helgen känns det som. Sushi för tredje gången på några dagar, men efter detta får det vara hemlagad mat varje dag. Vi fick en Linas matkasse idag och jag ser verkligen fram emot att laga alla smarriga rätter.


Lördag

Vi har legat och sovit tills nu ungefär. Ett litet avbrott för att köra till svågertorp med några fortfarande fulla kompisar och hemleverans till dem som mådde sämre. Jag vaknade av ett sms för 15min sedan ungefär om att hoppa på bussen till Vellinge för att äta pizza och snacka om gårdagen. Jag väckte Joachim och lyckades övertala honom om att hämta mig lite senare sen tog jag mig mot bussen där jag befinner mig just nu. Ikväll blir det filmmys med min älskade sambo och våra grannar. Precis en sådan här dag jag behövde.


Vilodag

Idag behöver jag äta fettig mat och sova bort dagen på soffan.


GLAD MIDSOMMAR


Torsdag

Godmorgon extremt varma Torsdag. Idag har vi tagit fram vattenspridaren på jobb och sprungit runt till musik på gården, helt underbart. Tyvärr missbedömning jag vädret när jag gick upp 6 imorse och jag har långa svarta byxor! Jag får stå vid kanten av vattenstänket och svalkar mig hela dagen.


Kreta

I höst fyller min älskade mamma 50år. Hon valde mellan en stor fest eller att bjuda med oss på en solsemester. Inte mig emot blev det alternativ två. Det blev ganska självklart en resa till Grekland då det är något av de ställena vi inte besökt. Både jag och mamma har velat åka dit tillsammans i flera år men pappa var ute efter mer äventyr, vilket självklart har varit helt fantastiskt det också men nu när de gått skilda vägar är det något helt annat. I förra veckan bokade hon en vecka på Kreta och jag längtar verkligen. Jag vet faktiskt inte så mycket om just den ön men det får jag ta och läsa på lite om tills vi åker. I det regniga vädret idag har jag längtat extra mycket.


Onsdag

Godmorgon Onsdag! Vilken bra kväll det blev igår! Blir varm i kroppen av att titta på alla foton. Vänner, varma kvällar och skratt. Sista bilden är från idag, vi fick varsen smultronblomma från jobb som en sommarpresent. Det uppskattar jag väldigt mycket, det blir så härlig stämning och man känner sig uppskattad. Jag är väldigt glad för att min arbetsplats är så bra. Har fortfarande en känsla i kroppen som gör att jag inte känner mig 100 (påväg att bli sjuk? i behov av semester?) men idag är en mycket bättre dag iallafall!


Tisdag

Idag var det ingen bra dag, känner mig bara trött, "bakiskänsla" och frusen. Vännerna har en kväll på stranden och jag tänkte ta mig dit för att komma ur mitt deppiga humör. Hoppas på en bättre dag imorgon!


Möbler

Jag tycker det är så roligt att vi verkligen hittat vad vi letar efter till uteplatsen!
Husets hundar godkände dem!


Dynor

Trots den extrema vinden igår så ville vi få ihop våra utemöbler. Åh vad jag längtar tills några riktigt bra sommarkvällar så man kan bjuda på grillat i trädgården. Våra dynor är marinblåa med ett fult mönster i mitten men om man vänder på dem (se bild) så blir det finfint. Tänkte dock ge det en chans att prova sy en annan bit tyg över det fula. Något i marinstil som ett ankare eller kanske en stor stjärna? Jag får se vad jag kan hitta på..


Utemöbler

Idag har vi äntligen hittat våra utemöbler!! Blev helt förälskad och ett väldigt bra pris gjorde saken ännu bättre. Joachim var fortfarande på sin bilgrej som han har haft hela helgen men som tur är har jag väldigt omtänksamma människor runt mig som hjälpte till med bilar och bärhjälp. Det fick bli ett besök på Jysk också för tyvärr var dynorna som hörde till möblerna slut på Plantagen. Längtar tills vi får upp allt.


Söndag

Godmorgon Söndag. Idag fick jag mig en ordentlig sovmorgon, älskar att vakna av mig själv bredvid en morgontrött hund. Idag står det ännu ett kalas på schemat, jag vet inte hur mycket pengar som har gott åt dessa dagarna med allt firande haha men jag har haft en väldigt trevlig (och lång) helg. Igår gjorde jag som sagt naglarna som var väldigt efterlängtat. Gjorde dem relativt korta då de växer like crazy under sommaren och med glitter, jag är väldigt nöjd. Nej nu har Ellis vaknat och ligger och nafsas på mig, dags att gå första rundan.


Lördag

Idag vaknade jag av ett ihärdigt plingande på dörren, det var mamma, vi skulle in till stan och göra naglarna och jag skulle förlänga fransarna, jag hade helt glömt detta men det var en trevlig överraskning. Ikväll är det kalas och jag börjar få slut på kläder, haha det är ungefär samma människor man träffar på alla tillställningar. Men man kan ha värre problem, haha nu laddar jag upp med en smoothie framför min nya favoritfilm Pitch Perfect.


Fredag

Idag mår jag inte prima. Studenten igår var väldigt rolig och övernattning med sina bästa vänner brukar inte resultera i så bra arbetskapacitet dagen efter, haha. På lunchen fick jag cykla hem och duscha, ta på mig en fin klänning, sminka mig och bli en människa igen. Nu ska jag försöka göra något nyttigt på jobb idag innan det är dags att gå på student ikväll igen!


Ullared och student

 
 
 
 

Nu har jag bränt en ordentlig peng på Ullared och just nu sitter jag i bilen påväg till Kickis student. Försöker komma på vad jag ska ha på mig men kommer inte på något vettigt, har deadline på 10min när jag kommer hem att ta in påsarna, byta om och slå in presenten. Tänkte försöka mig på att sminka mig i bilen nu, önska mig lycka till.

Vår mat från Linas igår, yummi.


Kungsbacka

Godmorgon! Medans bilen var på service åkte vi till Kungsbacka centrum. Först gick vi till Zara, H&M och alla andra vanliga butiker men sen kom jag till himlen!! En klädbutik med varje sak jag någonsin suktat efter Primeboots, Marc by Marc Jacobs mf. När vi hade shoppat lite där kom vi till en inredningsbutik med Lexington och  Missoni. Alltså! Bara titta på bilderna så förstår ni min upprymdhet. 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Godmorgon!
Idag slutade jag egentligen 1 men jag lyckades få en stängning idag istället. Känns som att dagen kommer gå väldigt långsamt. Men imorgon är jag ledig och åker till Ullared med mamma, det ser jag verkligen fram emot.

Jag har inte riktigt vetat hur jag ska förvara alla mina väskor men med lite hjälp jag fick så kan jag nu rada upp alla mina väskor ovanpå sminkskåpet. Visar bild när alla väskor är på plats, tror nog det kan bli riktigt bra.


Fiat

På Torsdag ska vi till Göteborg för att bilen ska på nybilsservice eller vad det kallas. Två år sedan jag fick min fina kärlek. I julklapp fick jag ögonfransar till min Fiat som jag tänkte ta på efter servicen och efter en tvätt.
Såhär kommer jag glida runt i sommar, så sött.


Äppelslaw

I söndags fick vi en ny matkasse från Lina. Temat var grillat och jag är riktigt sugen på varje rätt, igår gjorde vi den första och ett tillbehör var äppelslaw, blev positivt överraskad. Ska göra extra mycket idag som man kan sitta och mumsa på hela kvällen.


Tisdag

Idag följde jag med mina kollegor till byn på rasten och det är jag väldigt glad för! Min klänning till bröllopet är hittad. En riktig sommarklänning som jag förhoppningsvis har användning för vid fler tillfällen.


Måndag

Godmorgon soliga måndag! Denna veckan är full av roliga aktiviteter. Fina vänner tar studenten, jag och mamma ska till Ullared och idag ska jag på ansiktsbehandlingen. Nu ska jag ut och leka med alla barnen!


Hall

Vår nya byrå! Blev faktiskt riktigt nöjd efter mycket velande. Just nu ekar den relativt tomt men här hemma kan man aldrig få nog av förvaring. Nu ska jag äta det sista godiset från igår framför Pretty Little Liars.


Apple

Idag har vi varit och köpt Joachims efterlängtade appletv 3, vi har generation 1 sedan tidigare men såklart är den nya mycket bättre. Efteråt fick jag bestämma att vi skulle åka förbi Ikea. Vi köpte en byrå till hallen och ett fint litet växthus. Nu ska det byggas.


Lördag

Vilken underbar lördag jag har haft idag. Jag har solat, åkt bil med hög musik, träffat mina vänner, kört till stranden & ätit middag hos svärfar. Nu ska vi äta godis och dricka päroncider framför en av de nya filmerna vi köpte idag. Perfekt lördag helt enkelt!

 


Student

Igår var vi på Joachims systers student. Vi bestämde oss för att cykla och vilken härlig idé, vill börja cykla till jobb nu. Ellis är så duktig och sitter i den lilla korgen med öronen som flaxar.


Edblad

Älskar mitt nya Edblad armband. Valde mellan silver och roséguld men föll ganska direkt för rosé. Så enkelt och stilrent.


Bröllop och studenter

Nu i festtider med studenter och bröllop tog jag mig en titt i min garderob och såg att jag saknade vackra långklänningar eller eleganta klänningar passande till ett bröllop. Beställde hem denna fina klänningen men kom sen på att svart inte är en färg att ha på bröllop. Aja, detta var en väldigt fin klänning iallafall och jag får säkerligen användning av den vid ett annat tillfälle.


Torsdag

Det blev en helkväll igår och imorse kändes det som att jag hade varit med och festat. Joachim fick i princip bära ut mig till filten i trädgården. Min kusin jobbar inom trädgård och anläggning och han gjorde min farbrors uteplats bredvid oss så vi frågade om han inte kunde fixa till vår också. Alla jobbar på utom jag och Ellis som ligger och solar.

Ellis fick lite glass av "pappas" när han tog en liten paus. (haha ja vi är mamma och pappa till Ellis)



Student!

Idag tar sundsgymnasiet studenten och jag kan inte fatta att det var 2år sedan jag själv tog studenten. 2år!! Kvällen jag tog studenten bestämde vi att jag och min pojkvän (officiellt sedan 2veckor tillbaka den dagen) skulle bli sambos. Det gick fort fram men jag ångrar aldrig att det blev så. Efter alla omständigheter och händelser sedan dess är jag så glad att alltid få ha min bästa vän att gråta eller skratta och somna bredvid varje kväll. Längtar tills vi flyttar in i vårt första hus, vi får vårt första barn, gifter oss och alla steg där emellan.
Oj vad jag kom in på något helt annat än vad jag skulle skriva från början. Jag ska iallafall servera på min kollegas söners student idag och det var det jag skulle säga med detta inlägg, haha.

Försökte få till fest/servitris looken.


Onsdag

Idag ska jag jobba på en student i eftermiddag/kväll. Imorgon börjar jag jobba 1 så en lång sovmorgon får jag mig iallafall. Kollade i min kalender och såg något ovanligt, jag har ju en ledig helg nu!! Och på fredag är det halvdag, helt underbart.

Haha älskar denna bilden, ganska kul att det verkligen är så.


Läkare utan gränser

Tog mig en tur till "byn" under rasten och trots en bra plan att smita förbi rekryterade från läkare utan gränser så kom jag inte undan. Och där stod jag med min Louis Vuitton väska på axeln, Marc Jacobs plånboken i handen och min iPhone i den andra... Svårt att inte få dåligt samvete, så nu är jag med och bidrar lite varje månad iallafall, alltid något.


Håll käften kaka

Håll käften kaka som vi kallar det på jobb. Rocky road med andra ord. Ska provgöra en på fredag sen kan man äta den som godis hela helgen! Gudomligt god!


Måndagsönskningar

5 ting som skulle göra min garderob oerhört lycklig.


Måndag

Godmorgon Måndag!

Idag är mitt uppdrag att försöka vara ren så länge det går, nu hoppas jag mycket på er barnen!


Söndag

Godmorgon Söndag!
Idag ska jag jobba på arenan för antagligen sista gången innan hösten. Vill verkligen inte lämna sängen just nu men nästa helg är ledig och det får motivera mig nu.

Joachim flyttade på firman han jobbar igår,han kom hem med lite pappersservetter som skulle slängas annars. Haha kommer aldrig ta slut.


Lördag

Förmiddagen var solig och helt underbar, nu sitter vi i köket och tittar ut på regnet. Tänkte sätta oss i soffan och se en film, inte helt fel det heller! Underbart med en ledig lördag.


Tjejkväll

Har haft en riktigt rolig, spårad och galen kväll med mina favoriter. En helt ledig dag imorgon och vännerna har lovat att cykla till mig för att gå igenom kvällen, haha. Tackar så hjärtligt för alltid lika roliga utgångar med er!
(Jag ser verkligen ut som en gängledare här, haha)