Cassian 1år

Jag kan inte förstå att det var ett helt år sedan vår lille Cassian kom till världen. Idag var det kalas och firandet för världens största charmtroll. Vi är så stolta över att vara hans gudföräldrar. Han kommer lära vår lille kille allt bus som små pojkar ska kunna och jag är så glad över att de kommer vara så nära i ålder (och boende, 15meter)





Vår kille

Idag har jag haft en ledig dag. Jag spenderade morgonen i sängen tillsammans med en spark-glad kille i magen och jag blev så fylld av kärlek. Inte för att materiella ting har någonting med kärleken till ens barn att göra men jag satte mig i bilen och åkte på en shoppingrunda. Skämde bort vår kille ordentligt. Nu har jag dock blivit förbjuden att handla mer, haha. Jag ska försöka hålla det. 



Kärlek

Jag känner så oerhört mycket kärlek för er. Mina killar.




Barnvagnsmobil - stjärnor

Instagram är bara fantastiskt. Jag har hittat en super fin instagram butik med handgjorda inredningsdetaljer. Jag har haft väldigt svårt för att hitta "mobiler" som faller mig i smaken. Har väldigt svårt för plast och skrikiga färger och därför valdes det bort direkt. Jag har tänkt mig en ovanför hans sängen och en till barnvagnen. Den sistnämnda har jag precis inhandlat och jag kunde inte bli mer nöjd. Och titta vad fin denna är! 




Vi ska flytta

Med blandade känslor lämnar vi vår underbara lägenhet. Vi har precis fått möjligheten att flytta in i en oerhört välplanerad 3a, forfarande på markplan och endast två dörrar bort. Vi bor i en totalrenoverad lägenhet med lyx som värmegolv i hall och badrum. Vi har spottar i varje rum. Allt är välplanerat, vackert och precis som vi vill ha det. Men att vi får möjligheten att flytta in i en trea med oerhört stor potential gör mig ändå väldigt lycklig. Badrum och kök kommer vi att totalrenovera inom ett år. Det har hängt med oerhört länge och behöver rustas upp. Men igår när vi var inne i lägenheten för första gången blev jag ändå positivt överraskad. Det är ett vackert gammalt vitt kök med ljusgråa luckor och badrummet går i klassiskt vitt. Som sagt, behöver renoveras men jag ser definitivt charmen i detta och efter en omgång färg och nyslipade golv kommer det fungera väldigt bra. Sovrummen gör vi om direkt medans vi endast målar hall, garderoben i hallen, kök och vardagsrum för att sedan gör om rum för rum precis som vi vill ha det. Vi har redan många roliga idéer och jag ser fram emot den kommande tiden.




Ullared

I helgen har vi varit i Ullared och shoppat en massor till lillkillen på Gekås. Fina kläder i minsta storleken, nappar, täcken/kuddar och annat fin fint som han behöver. Helgen avslutades med årets första efterlängtade mjukglass (som inte var från McDonalds) med mitt favoritströssel 





Shoppa till vår lillkille

Igår åkte jag in till stan för den första officiella shoppingrundan till vår lillkille. Det var inte särskilt välfyllt i butikerna och därför blev det endast några få plagg. Men ack så söta de var.


Body & byxor från Kappahl. Två bodys och en söt långärmad tröja från Lindex.

Presenter

När jag och Joachim kom hem från jobb väntade blommor och presenter till oss eller rättare sagt till vår pojke. 


En "pojkbukett" med olika underbara blåa blommor. En första body - från burberry som var något av det sötaste jag sett. En söt haklapp från Ralph Lauren och en kabelstickad filt från samma märke. Vi fick även världens tuffaste byxor från Åhlens och en mysig randig pyjamas. 


Vår pojke

Idag har halva graviditeten gått förbi och det är alltså endast 20veckor kvar innan vi får träffa vår nya familjemedlem.  Idag fick vi se honom igen. Vi ska alltså få en liten pojke. Det känns jätte mysigt, oväntat och helt plötsligt verkligt. Jag ska bli mamma, till en liten pojke. Av någon anledning trodde jag vi väntade en liten flicka så det kom lite som en chock när jag såg att det definitivt inte var en flicka där inne. 
Men det känns underbart. Nu börjar sökandet efter det perfekta namnet och jag kan äntligen börja handla till vår prins.



Mio

Jag gillar vårt soffbord som vi har från Ikea. Det är snyggt, bra höjd och stort. Mitt hjärta slår dock lite extra hårt när jag tänker på detta populära bordet från Mio. Det är nästan så att jag är villig att byta ut vårt nuvarande. 



Hur snyggt är inte detta?

Rörelse

Sedan några dagar tillbaka har jag börjat känna små buffar i magen. Jag är ganska säker på att det är vår bebis som äntligen börjar kännas vid. Just i denna stund känner jag som om vår lilla gör en kullerbytta i magen. Fullkomligt älskar denna känslan. 

Jag börjar känna mig mer känslosam och blev jätte ledsen igår när jag inte kunde hitta min bankdosa. Jag kände mig verkligen uppgiven och sårad över att jag inte hade lagt den på det vanliga stället, haha helt galet. 
Även om min mage syns mer och mer så har jag inte gått upp ett enda kilo. 

Världens sötaste pyjamas från Ralph Lauren till vår bebis.


Bebisens första böcker

Det känns helt otroligt att allt vi köper till bebisen nu är det första av allt. Bebisens första strumpor, body och nu böcker. Sam Mcbratney underbara bok "gissa hur mycket jag tycker om dig" är alltså vår älsklings första bok. Jag längtar tills vi ligger i sängen och läser den lilla boken. Den större versionen är till för att skriva ner saker om vår pyssling. Det är mycket som ska fyllas i när hon/han väl kommer i augusti men på de första sidorna har vi redan klistrat in ultraljudsbilder och skrivit ner potentiella namn.




Bebis

Nu är vi alltså inne i mitten av vecka 19. Magen syns nu hela dagarna men den gör en förvandling under dagen. Den börjar väldigt liten på morgonen och efter varje måltid blir tröjan tajtare. Efter middagen spänner det ofta väldigt mycket och då kan jag inte ha någonting som trycker på magen. För två dagar sedan låg vi och "oljade" in magen och då tyckte både jag och Joachim att vi kände en buff. Imorse kände jag något väldigt tydligt som buffade där inne. Hoppas på att det är bebisen som börjar röra på sig så vi känner det nu. Jag har dock inte känt något "fladder" som många beskriver det som. 
Just nu är det nedräkning till RUL och jag vill bara spola fram tiden, vill veta att allt är bra med vår pyssling och förhoppningsvis få veta om det är en liten flicka eller pojke där inne. Jag och Joachim tror olika, vilket alla i vår närhet också gör. Ett vad mellan våra föräldrar är till och med lagt då båda sidor är säkra på sin sak. 




Onsdag

Vi hade verkligen en helt underbar vistelse på YSB. Igår satt vi bland annat ute i de varma baden, det var kyligt i luften men strålande sol. Sedan avnjöt vi en stund i avslappningsrummet. Efter en dusch åt vi en god räkmacka och begav oss hemåt. Vi körde kustvägen hem och köpte årets första mjukglass. Tänk att det kan vara så mysigt att sitta i en bil med ens favorit person, bra musik och vacker utsikt.

Fullkomligt älskar stilen på hotellet. 








Ystad Saltsjöbad

Godmorgon från vårt mysiga hotelrum. Igår hade vi en mysig stund i spat innan det var dags för The Creek experience, en väldigt härlig upplevelse som var himmelriket för min bastu-älskande pojkvän. Efter en snabb sväng upp till rummet blev vi serverade en helt underbar trerätters middag. 
Nu ska jag väcka Joachim och trippa ner till hotellfrukosten. 

Magen börjar äntligen synas och för mina nära och kära är det tydligt. Men för de ovetande ser jag bara ut att ha njutit av för mycket godsaker.