bad neighbours

När vi satt och åt i fredags börjades det prata om filmen bad neighbours, den lovordades av alla som sett den och jag känner att det kan vara en film helt i vår smak. Så det blir biokväll för oss ikväll och jag tror nog det kommer bjudas på många skratt.
 
 

Brunch

Vi anordnade en liten brunch hos oss i lördags. Finns inget bättre sätt att starta dagen och helgen med. 
 
 
 
Joachim tillagade all mat medans jag stod för dukning och upplägg. All varm mat saknas dock på bilderna.
Godnatt på er!

Kärlek övervinner allt

Min fredag var väldigt mysig med härliga vänner, mat och bio. Lördagsförmiddagen hade vi brunch här hemma för Joachims chef med familj, vi fick härligt väder så vi kunde sitta ute och njuta av våfflor, frukt, bullar, ägg, bacon och allt som tillhör. Sedan tog tyvärr helgen en helomvändning. Hela livet vändes upp och ner och det kändes som att jag hade mitt livs värsta helg. Men med kärlek från familj, vänner och framförallt från min stora kärlek har jag hittat tillbaka igen. Jag vill tacka för alla fina ord och hoppas att jag kan finnas där för er som ni funnits för mig. Nu tittar vi framåt och med dessa fantastiska människorna omkring mig har jag världens bästa förutsättningar. Ta hand om varandra, njut av livet och älska så mycket ni bara kan. Nu ska jag somna i famnen hos världens bästa man och med vår fina Ellis. 
 
 
 
Mitt liv började när jag träffade dig.

Livet just nu




Vardagsrum

Jag fullkomligt älskar kuddar och nu äntligen har vi ett helt hav av dem i vår soffa. Ilva kuddarna passade väldigt bra tillsammans med de andra.
 
 
 
 

22 jumpstreet

Imorgon ska jag äntligen se 22 Jumpstreet med mina fina vänner. Jag fullkomligt älskar den första filmen, vi ska ladda upp inför morgondagen nu och se den, det var allt för längesedan.
 
 

Gant vs Ilva


Jag har länge suktat efter de fina stjärnkuddarna från Gant. Av någon anledning har jag avvaktat och det är jag himla glad för. Idag hittade jag nämligen en direkt kopia på ILVA två stycken blir dina för halva priset av en Gant kudde. Funderar på att åka tillbaka och köpa ytligare några till, i andra färger.
 
Gants version
Ilvas variant

Onsdag

God eftermiddag! Trots att väderleksrapporten visade regn har solen stekt på ordentligt hela förmiddagen, sådant gillar vi! 
 
Nu på rasten gick jag in på bya-blomman och blev förälskad i arrangemanget nedanför. Vi behövde någon sommarblomma till vårt matbord och denna passar perfekt.
 
 
 

Windows

Jag har tidigare berättat om mitt fönster-problem. Jag har aldrig varit riktigt nöjd med dekorationen men nu känner jag att en bra balans skapats. När det är ett så pass stort fönster försvinner små ljuslyktor och annat krams så det gäller att satsa stort.
 
 

24 Juni

Efter jobb idag åkte vi förbi en utförsäljning i Vellinge. Jag fyndade denna vackra stora lykta som nu har en hedersplats i vårt sovrum.
 
 
 
Nu ska jag ta mig ett stort glas fläderblommssaft som vi gjorde klar i dagarna.

Måndag

Nu är vår långledighet slut och det var med tunga steg som jag lämnade lägenheten imorse. Denna midsommarhelgen har vi umgåtts med vänner och familj, blivit bjudna på alldeles för mycket mat och kollat extremt många avsnitt av Game of Thrones. 
 
 
 

Vackra fotografin

Jag fullkomligt älskar dessa bilderna. En fotografs flickvän som var trött på honom och drog iväg med honom. Han tog en bild och det blev början på den mest vackra bildserien jag sett.

 
 
 
 
 
 
 

Badrum

Jag kan inte beskriva hur nöjd jag är med vårt badrum nu. Ser så mycket mer städat och ordentligt ut. Det känns dessutom mycket större då detta skåpet tar mindre plats - men rymmer mer än allt det förra.
 
 
 
Två av de gamla hyllorna fick åka upp på andra väggen. Älskar att ha en snickar-man. Man bara pekar vart saker ska vara så fixar han.

Juni

Hur fantastiska är inte dehär vår och sommar månaderna? Kan vi inte ha vinter november-december och sedan leva i denna värmen och solskenet resten av året? Jag njuter iallafall till fullo  och när arbetsdagen slutar klockan 1 kan man verkligen njuta ordentligt.
 
I helgen flyttade Erica & Cassian in i lägenheten bredvid oss. Att ha så nära till världens bästa kille är bra nog men att Erica gör världens bästa islatte gör det inte sämre. 
Välkomna till Hököpinge finisar.
 
 

En ny vecka

Godkväll denna måndagskväll. Idag gör vi om här hemma. Badrummet har fått sin efterlängtade makeover och detta ledde även till lite andra förändringar i hemmet. Före bild kommer här.
 
 
Tillfällig lösning som jag är glad över att vi gjort något åt nu, byrån passade verkligen inte in och hyllplanen såg väldigt stökiga ut.
En efter bild kommer såfort jag fått ordning på allt som ska in i det nya skåpet.

Fredagen den trettonde.

Idag är det ju den såkallade otursdagen men här hemma hoppas vi på det motsatta. Nu ska jag fira in helgen tillsammans med min bästa vänner och sushi.

Världens finaste!


Överträffa sigsjälv

Har jag nämt att jag fick ett VG som slutbetyg i Matte C? Jag är fortfarande i chock. Så otroligt stolt. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på game of thrones som är vår nya favoritserie här hemma.
 
 
 
 Fick fina blommor av svärmor idag!
 
 

Onsdag

Hur underbart är det inte att sommaren kommit? Igår jobbade jag till 1 och efter det låg jag i trädgården tillsammans med svärmor, Erica & älsklings Cassian.
Han satte sig upp igår, från halvliggandes med stöd från mormor, och vi tappade alla hakan. Den lille busen, han vände på sig bara några veckor gammal, har försökt krypa och ska nu sitta? Unge du är knappt tre månader. 
 
På eftermiddagen mötte jag upp mina vänner på mys i västra hamnen och sedan grillning hemma hos oss, en perfekt tisdag.
 
 
 
 

Längtan & spänning

Jag är helt pirrig i magen, det är så mycket nytt som händer i våra liv just nu. Vänskap & kärleken blir starkare, min vidareutbildning börjar till höst och mycket mer. Känns som att jag mest svamlar men tidsnog kommer allt fram och då kan man beskriva förändringen i livet på ett annat sätt. Just ni sitter vi och dricker islatte i väntan på att äta brunch men min kära far som fyller år. Ikväll ska vi fira en av mina närmsta vänner, Kicki, som har fyllt 20år. Stort grattis till er båda. 
 
 

Sthål & kärlek

Jag fick detta vackra fat av min fina man när vi firade tre år här om dagen. Fast vi har hängt ihop mycket längre än så. Det tog en himla tid innan vi blev tillsammans officiellt, vi hade till och med varit i Spanien han&jag innan vi tillslut sa: Nu är det vi. Och några månader senare bodde vi ihop. Men jag visste direkt att det var mannen i mitt liv, hur märkligt är inte det? När man bara känner att allt stämmer. Kärlek är det bästa som finns. 
 
 
Kommer önska mig mer från Sthål när jag fyller år, fantastiska produkter.

Student

Igår var vi på student till min barndomsvän. Jag blev helt förälskad i dekorationen och stilen - precis så personligt och mysigt som jag vill ha vårt bröllop. Men å andra sidan vill jag ha det formellt och elegant. Antar att lokalen och platsen vi väl fastnar för kommer styra oss in på den rätta inriktningen för oss.
 
 

Frihet

Jag kan knappt tro det - jag behöver aldrig mer plugga matte c. Jag är färdig, jag klarade det. Mitt i andra delen på nationella säger min lärare att han redan ser att jag fått godkänt på det han hunnit rätta. Jag var inte långt ifrån att börja gråta. Vilken lycka, vilken glädje.



Världens bästa stöd, kunde inte gjort det utan dig.

Cassian

Jag har nog glömt att berätta om vår stolthet - vi ska bli gudföräldrar till fina Cassian. En stor ära som jag är väldigt stolt över, världens finaste kille.




Helgen som gått

Jag har inte varit särskilt social denna helgen. Jag har däremot spenderat en massa tid med min matteboken men ändå känns det knappt som att jag pluggat något alls... Jag är väldigt glad över att jag snart är färdig med matten och jag är faktiskt riktigt sugen på att göra nationella - mest för känslan efteråt. Jag skickar en liten önskning om att det kommer kännas bra och framförallt att det kommer gå bra på provet, heja mig.


Sviker aldrig min sida oavsätt hur tråkig jag än är. Det är precis som att hon känner på sig att jag behöver fokusera. Ligger bara och myser på mig.