Köket

En detalj i köket blev färdig igår.


Hall

Hallen är färdig!


Måndag

Aaaaaaaahhhr. Så känner jag just nu. Vill bara bli färdig med lägenheten, har sömnbrist och vill helst bara sitta på ett café och fika bort dagen. Men det är bara att bita ihop, sovrum och badrum är färdigt! Idag ska hallen bli färdig och vardagsrummet förhoppningsvis bli iordning. Köket är kaos och får förbi så tills torsdag när lådfronter kommit och vvsare och elektriker varit och fixat.


Flytt, flytt, flytt

Jag förstår inte hur vår lilla lägenhet kunde rymma alla våra miljoner saker, vart kommer allt ifrån? När vi inte packar upp, sover eller äter vi. Finns inte utrymme för något annat. Nu ska jag ta min första dusch i lägenheten!

Vårt fina sovrum innan vi fick trycka in massvis med lådor.


Ordning och reda

I grund och botten är jag ingen pedantisk person. Men jag älskar att ha organiserat och nystädat hem. I och med att jag inte är den typen som städar varje dag så kan man ju alltid köpa till sig struktur så att det blir lättare att hålla rent och fint och att varje sak har sin plats. Vårt badrumsskåp är så organiserat som det kan bli.

Packar upp

Just nu: kläder och skor flyttar in. (Börjar redan svettas, inte ens hälften är inne och platsen börjar ta slut.)


Städning

Vi har valt att flytta till vår nya lägenhet några dagar tidigare för att underlätta för de nya ägarna, jätte trevligt i teorin men nästan omöjligt att hinna med. Därför lättade mitt hjärta otroligt när mamma ringde och berättade att de ville bidra med att hyra in en städfirma som gör allt! Tvättar fönstren, rengör ugn och gnuggar varje hörn. Då vår nya lägenhet just är ny så är det vår uppgift att städa den också så att slippa 1-2dagars städning i gamla lägenheten och att istället lägga all fokus på det nya känns underbart, tusen tack!


Onsdag

Igår la vi oss i sängen framåt 1 tiden. Köket var för stort så vi måste byta ut en drös med lådor och skåp. Vi var väldigt effektiva igår och det märks nu. Jag är helt slut! Idag ska larm installeras, golv oljas in och mer flyttas in. Förhoppningsvis får jag en ledig stund mot kvällen så jag kan uppdatera mer ordentligt!


Måndag

Nu är livet igång igen! Minuten vi kom hem började jag laga mat från linas (spännande svart pasta som var fantastisk!) direkt vidare till nya lägenheten och vårt nya kök har börjat ta form! Imorgon börjar inflyttning påriktigt men först ska jag jobba till stängning. Återkommer med massvis av bilder imorgon! Godnatt

Söndag

Mallorca har inte haft sitt bästa väder de senaste dagarna. Lite tråkigt då ön inte riktigt vaknat än så utbudet på aktiviteter är ganska begränsat. Igår cyklade vi runt och hade riktigt trevligt, idag ville vi verkligen sola så vi blev lite ledsna när vi tittade ut, vi befinner oss i hotellbaren och läser böcker istället. Det har börjat bli storm så att vara ute är inget alternativ. Jag är inne på slutet av femtio nyanser av frihet och det börjar bli riktigt drygt, samma saker om och om igen. Nej nu ska jag inte låta negativ, det är mysigt att vara på ett nytt ställe och bara bli omhändertagen, man kan inte alltid ha tur med vädret.
 
 

Palma

När vi var i Magaluf förra sommaren köpte nästan hela gänget ett par av skorna nedan i diverse färger. Tyvärr fanns inte den färgen jag föredrog i min storlek så jag åkte hem utan. Nu, 1 år senare, blev de mina!

Baby baby baby

Skulle jag vara hälften så stilfull som fröken fahrman när jag blir gravid så skulle jag vara nöjd. Tills dess ska jag spana in skjortan från Zara.
 

Fredag!

Förutom shopping i Palma hann vi med en rundtur runt ön idag. Oerhört vacker ö vi är på. Kameran har inte varit så aktiv som den borde vara men några foto har det blivit, bland annat på dessa fina sjalar i en av byarna. Kunde verkligen inte bestämma mig, hade helst köpt alla men efter mycket velande blev det en vit.
 
 

Hall

Horn till hallen. Inte det mest praktiska men nu har vi varit väldigt funktionella i nuvarande lägenheten och det är både tråkigt och fullt av skor och jackor i överdrift i hallen. Nu måste vi hänga undan sånt som inte används dagligen.


Utflykt

Idag har vi hyrt bil och ska utforska denna vackra ön. Vi har varit i grottor och nu försöker vi komma på vad vi ska göra resten av dagen. Imorgon blir det en heldag i Palma och det ser jag verkligen fram emot!
Jag började morgonen på Apoteket och fick äntligen hämta ut min antibiotika. Nu ska jag bli frisk!


Bauhaus

Vårt sovrum är väldigt generöst inrett med garderober från golv till tak. Man ligger ju dock inte inne med armar som når ända upp så jag ville ha en enkel och snygg lösning på det problemet. Bauhaus hjälpte mig med det! Den vita blev det första som fick flytta in i lägenheten  och den står redan på plats.
 
 

Sjukhus

Jag blev inte bättre av tabletterna och jag vägrar att må såhär dåligt på semestern. Efter ett besök hos läkaren, som gick på ca. 4min, fick jag konstaterat att det iallafall inte var halsfluss jag hade. Jag fick en spruta som skulle få mig att må bra igen och piller för resten av resan. Riktigt skönt att det gick så smidigt.


Mallorca

Nu är vi framme på Mallorca! Tyvärr har jag blivit en sjukling men jag hoppas att tabletterna hjälper så vi kan njuta av denna veckans efterlängtade ledighet. På plussidan har vi wifi på hotellet (verkligen tur då informationen till tabletterna är på spanska) solen lyser och ger oss förhoppningsvis en mysig dag.


Lexington

Snygga espadrillos som väldigt gärna får sitta på mina fötter i vår och sommar!


Mallorca

Äntligen är avresan nära! Endast 1 dag kvar och dagen ska jag ägna åt att flytta, vår lägenhet är uppdelat på två ställen men jag tycker ändå det är skönt att inte flytta in alla kartonger samtidigt så kaos uppstår. Vi jobbar in i det sista sedan är det dags att slappna av och förhoppningsvis njuta av värmen. Ladda upp batterierna igen och sen göra färdigt allt i en väldig fart.
 
Ser lovande ut!

Mammas lägenhet

Mamma gör också en mini makeover i lägenheten. Det är svarta streck längst med trappstegen, vitt i övrigt så rummet under får en riktigt cool effekt.
 
 

Fredag

Lång dag idag igen. Lång dag med jobb imorgon. På söndag ska jag slappna av och fokusera på att flytta.
Nu har jag intagit totalt soffläge och tittar kardashians på morningshows via youtube . Det är nästan obehagligt hur det känns som att jag är USA första sekunden jag hör deras röster. Kan verkligen se mig tillbaka på hotellrummet senast vi var i New York/Washington. Vill boka en ny resa till staterna nu.
 

Skor

Inspiration till hallen (Min pojkväns idé, tro det eller ej)i
 
 
 

Mulberry

Min nya fina mulberry halsduk.

Datorstol

Har insett att vi är en stol kort i nya lägenheten. Kommer antagligen vara en datorstol vi är i behov av. Har verkligen ingen idé om vad vi ska hitta på. Modern stil, rokoko eller klassisk? Får leta runt och hoppas att något faller i smaken. Idag skulle vi egentligen köpa resten av golvet och lister men vi hade missuppfattat öppettiderna, riktigt störigt, får försöka trycka in det imorgon. Skönt att vi snart har en vecka på Mallis med total avkoppling! Imorgon blir det en lång dag med utbildning på jobb så nu är det dags för mig att hoppa i säng, godnatt!

Långa dagar

Dygnen har 58h just nu men ändå hinner jag inte med hälften av vad jag ska göra. Igår packade jag flyttlådor till halv 12. 10 kartonger och det ser inte ut som att vi har plockat bort 1 sak. Måste köpa fler kartonger på Ikea idag. Hallen är i princip klar och sovrummet fattas bara golvlister. Nu ska jag hem och tvätta håret innan det är jobb igen, hann inte med det igår.


blått är flott

Inspiration från Ilva. Jag är inne på att byta ut soffkuddarna till härligt blå nyanser, älskar vår soffa och gillar verkligen hur man kan styla den på olika sätt.
 
väldigt härligt bara!
inspiration från tilda fingal
 
 
 
 
 

Dag 1

Idag har jag enbart ätit ''bra'' och normala potioner. Nu hoppas jag att kvällen går utan för mycket sötsug. Träningen har jag tyvärr ingen motivation till men jag jobbar väldigt mycket denna veckan så vill inte trycka in mer än jag orkar med. Onsdag ska jag försöka få in ett pass iallafall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marc by Marc Jacobs

Nytt guldfärgat skal från Marc by Marc Jacobs. 
 
 
 

ShapeUp

Shapeup är en jättebra app som hjälper en att hålla reda på hur mycket man bör äta för sin längd och mängd motion. Söndag idag och det går änsålänge inte direkt suveränt.


Prova kläder

Känner mig otroligt trött på min garderob så det är pinsamt. Butikerna överöser mig inte direkt med inspiration men jag provar konstant och hoppas jag ska hitta några guldkorn som höjer hela garderoben.


Barbour

Jag är väldigt sugen på en vårjacka. Har supersnygga skinnjackor men det är en annan stil. Jag har kollat in en Barbour jacka som var riktigt snygg. Det enda negativa är att jag egentligen skulle vilja ha en beige eller ljus jacka. Ska ut på ordentlig jakt.

Apple

Vi har kommit fram till att vi inte vill ha någon tvbänk, endast ha tvn på väggen. Problemet var då, var ska vi ha appletvn? Joachim kom med ett förslag och när vi klev in på FG ser vi att hon har gjort i praktiken som vi hade tänkt. Nu vet vi att det fungerar iallafall!

Fridhem

Bilder från fina Fridhem. För första gången blev jag sugen på att äga ett stort hus eller en gård, men det ligger många år fram.


Randigt

Fick ett sms dagen efter beställningen  om att tapeten redan kommit! Fick ett litet pirr i magen när jag såg rullarna, det måste vara ett gott tecken. Förhoppningsvis är de uppe i början av nästa vecka så vi får se resultatet.
 
 

Fridhem Gård

Blev rekommenderad Fridhems Gård förra veckan och idag tog vi oss tid för ett besök. Vi satt i det fantastiska cafét och njöt av omgivningen. Jag drack en iste som jag köpte med en flaska utav, gudomligt fräsch och lättdrucken. Fick fina saker med mig hem.
 

TGIF

Äntligen Fredag! Trots att det var kort vecka så kändes det som att den aldrig skulle ta slut. Igår var vi i stan och jag köpte mig ett par snygga träningsskor. Jag valde ett par färgglada Nike för att få upp motivationen och för att jag helt enkelt inte hittar mina Reebok EasyTone.
 
 
Joachim har fått ett nytt intresse, cigarrer. Han valde att lägga samma summa som jag gjorde på mina skor, fast på detta:
 
 
Allt är bättre än bilar så jag är nöjd, haha.
 
 

Sushi

Upptäckte Slimfood för ett tag sedan, god och fräsch mat till riktigt bra priser. Vi har skickat iväg Mia på uppdrag att köpa med sig ordentligt med sushi som vi kan äta på personalmötet idag. Det är en lång dag idag!


Godis

Jag har hamnat i godisfällan igen, äter varje dag och skäms som en hund när jag ätit upp allt. Från och med nästa vecka är det bara godsaker på lördagar! Kunde börjat nu men känns mer motiverande att börja den första i månaden eller första dagen i veckan. Ska uppdatera hur det gått varje kväll så att jag verkligen måste skämmas om jag fallit för suget. Önska mig lycka till!


Michael Kors

Pappa är i HongKong på jobb och jag bad honom gå inom en Michael Kors butik och kolla om de har denna gudomligt snygga accessoar.  Förhoppningsvis följer en vit version med hem till mig.
 
 

Hall

Hur svårt var det inte att välja en helt ny tapet till hallen nu? fick göra det på lunchrasten igår och jag velade som aldrig förr. Då hallen inte får in något dagsljus kändes det rätt att vi skulle välja en ljusare tapet. Randigt var redan bestämt så jag skulle egentligen bara välja färg. Men det var svårare än jag trodde, grå/silver blev tillslut beställd och jag hoppas jag gjorde rätt val.
Inspirationsbild.

Forever21

Mamma kom in till oss och skulle låna en väska av mig, innan hon tog in den till sig tömde hon den och där låg bland annat en påse från Forever 21. Den har varit där sedan vi var i Singapore i julas. Det är verkligen typiskt mig. Dålig kvalité men kolla vilka snygga smycken!
 
 

Dancing

Erica hade denna tavlan på väggen i sin lägenhet och jag föll direkt, ska upp i vår nya hall såfort den är klar!
 

Dagens skratt

Kunde inte bli mer sant, haha