Onsdag

Hade en riktigt mysig kväll ikväll med fina vänner inne på lilla torg. Välbehövd paus i mattekaoset.




GRANIT

Jag såg den här bilden på myperfectday's instagram och föll direkt. Jag har sett liknande bilder förr men aldrig insett vart, när och hur jag ska köpa något liknande. Myperfectday hade faktiskt dem till salu men de sålde självklart slut direkt. Bland kommentarerna fick jag dock nys om att det skulle finnas något liknade från granit. Klick klick sa det och två stycken är påväg hem till oss. De är först och främst tänkta till min födelsedagsbrunch som jag ska ha i sommar. Men jag kunde inte låta bli om att drömma mig bort och tänka vad fina de blir till framtida barnkalas och vårt bröllop.




Upptäcka vårt område

Även om vi har haft Ellis i mer än två år så har vi faktiskt inte varit så påhittiga med våra promenader. Men den senaste tiden har vi varit betydligt bättre på att upptäcka nya vägar. Nu när det är så fint väder kan man vara ute hur länge som helst och det är motvilligt som man måste vända tillbaka - Jag ska göra mitt nationella prov i matte väldigt snart så jag måste ge det all min tid. Men en promenad med min älskade man och vovve tycker jag är en godkänd ursäkt för en paus. 





Victoria Secret

Ett självklart stopp i New York är Victoria Secret. Förutom bikini, mobilfodral och underkläder så fick en väldig massa dusch och dofter följa med hem detta året. Love spell är en stor favorit.
 
 

New York shopping

Jag måste visa upp mitt bästa köp från New York, klädmässigt. Jag såg denna sommarblus och blev förälskad direkt. Ett stilrent plagg som både kan användas till vadags och kläs upp. Dagen efter gick jag in på forever 21 igen och köpte ännu en vit, en i blått och en i röd.
 
 
 
 
 
 

Ralph Lauren

Förälskad i mina nya skor från Ralph Lauren.
 


 

Yankee Candle

Jag har en förmåga att alltid köpa märkliga saker utomlands. Vem köper hem enorma paraplyn, tavlor och 100pack galgar? Där får jag erkänna mig skyldig. Men denna resan var det inget otympligt som fick följa med hem, däremot en väldigt massa ljus. Om det är normlt eller inte vet jag inte men när jag kom in på Yankee Candle i USA var jag i himmelriket, jag hade kunnat köpa med mig det tredubbla men det är inte direkt lätta saker att få med hem i resväskan.
Här är ett urval av vad som fick följa med hem.
 
 
 
 

Michael Kors

Jag dog när jag såg det snyggaste MacBook fodralet från Michael Kors. Stunden från att jag såg det till att den var i min ägo gick det knappt två minuter. Ett självklart köp.
 
 

Jag får aldrig nog

Knappt hemkommen från New York och jag åker inom Höllviken för att införskaffa lite nytt till hemmet. Är det fullt normalt? Jag tror knappt det, haha. Men jag har länge letat efter den perfekta förvaringen av nycklar i hallen och jag hittade den ultimata hos form & design.
 
         
 
 

Fredag

Efter en kort dag på jobb var en stund i solen precis det jag behövde. Jetlagen har inte riktigt lagt sig ännu men efter en stund på en filt i trädgården kändes livet ganska bra igen. Jag invigde en ny bikini från Victoria Secret.
 
 
 

En utdragen hemresa

Jag tror nästan att vi är med i en tragisk komedi. Vårt flyg var som sagt inställt och när vi kommer till London hamnar vi på fel terminal. Trots spring, svett och tårar hann vi inte med vårt flyg och vi är nu yttligare 4h försenade. Vi skulle varit hemma 7 imorse, nu kommer vi vara hemma ungefär 12h senare. Ska man skratta eller gråta? Ja vi har gjort båda två. Nästa gång vi hörs är jag nerbäddad i min säng med min efterlängtade man och vovve, saknaden efter dem har aldrig varit större.
En solig, lite bättre dag för oss, i New York.

Hemfärd

Godeftermiddag från JFK. Vi skulle egentligen sitta på flyget hem nu men pågrund utav en strejk på Island tvingas vi åka viaLondon istället, när jag fick mejlet om att vårt flyg var inställt fick jag en klump i magen, nu är vi "bara" sex timmar försenade men det känns som det dubbla när man är redo för att åka hem. Men vi har redan suttit av halva tiden så nu hoppas vi på att den sista tiden svischar förbi snabbt. 
Vi har haft en helt underbar resa i övrigt, jag har nog aldrig skrattat så mycket som under denna resan, vi har shoppat upp vartenda krona och vi har ätit mat konstant, en riktigt lyckad semester alltså. När vi landat ska jag kolla över bilderna från kameran som är lite mer seriösa än alla våra mobilbilder. 
Vi träffade världens snyggare polis i soho och dagen efter träffade vi honom igen fast på Wallstreet, en bild var ett måste, men vi stod och fnittrade i 20min innan vi vågade gå fram.
Jag älskar er något enormt.
Första dagens shopping.
Allt resulterade i NIO resväskor + handbagage.

DASH

Idag har vi strosat runt i SoHo. Ett av alla shoppingstop var kardashians butik DASH. Som levererade ett riktigt bra pris på favorit ljusen från Voluspa. Vi har även ätit mini cupcakes och shoppat på Marc Jacobs.






New York

Då wi-fi tiden är begränsad och relativt seg blir det inte särskilt mycket inlägg här från min sida. Jag har shoppat så mycket så jag skäms, haha. Ett av mina köp från igår var dessa underbara Michael Kors skor, bekväma till tusen.




New York

Jag tittar in för att säga ett snabbt Hej. Vi njuter av staden, skratt, shopping & god mat.





Måndag

I helgen fyllde min pappas flickvän 40år och hon hade sin fest på mina föräldrars firma. Jag har tidigare bara skakat på huvudet om att jag på något sätt skulle "ta över" eller jobba på ljus i hus. Men när jag kom in i lördags fick jag en sådan märklig magkänsla, är detta min blivande arbetsplats? Helt plötsligt kände jag mig extremt inspirerad och väldigt sugen på att fortsätta i deras fotspår. Märkligt hur det kan vända sådär egentligen, men vi får se. Jag tog några bilder men pågrund utav att det var omgjort till en festlokal var det inte många tomma ytor. 
En del av utebelysningsmiljön.
Älskar effekten av detta ljuset.
Såklart ska till och med utrymningsskylten vara designad, haha.

Torsdag

Veckan har som vanligt svischat förbi och jag är i någon konstig bubbla av lycka och stress.

Nu börjar självklart shoppingnerverna gå igång ordentligt. Jag har bland annat blivit helt förälskad i denna lilla "plånboks väska" från Louis Vuitton, den får jag klämma och känna lite på i New York.




Matematikbubbla

Idag är det nio dagar tills vi åker till New York och det är med skräckblandad förtjusning som dagarna går så fort. Ett stort och tungt matteprov står i vägen men efter det ska vi direkt till flygplatsen och då är jag redo för en fantastisk resa med mina bästa vänner. Idag har jag laddat batterierna tillsammans med världens bästa killar. Just nu tänkte jag lära mig något nytt i matten och ta mig ann "Kurvkonstruktion med hjälp av derivata"



Bröllop

Idag har vi varit på min mosters bröllop. De vigdes utomhus med fantastisk utsikt och allt var väldigt enkelt och avslappnat. Jag låter bilderna berätta mer om vår dag.



Min stora kärlek i livet, att få skratta och vara lycklig med dig är det bästa jag kan tänka mig.


Kusiner


Även om alla har olika smak så har även detta bröllopet gett mig ett lass med inspiration och guidning om hur vårt bröllop ska se ut. Bubblor istället för ris är det första jag och Joachim verkligen bestämde och dessa söta från dagens bröllop ska vi ta efter och jag vet redan vart ifrån man ska beställa, pris och antal. Vill börja planera påriktigt NU.