Voluspa

Idag unnade jag mig något jag önskat mig väldigt länge. Vouluspa i doften Pink Citron, luktar så gudomligt gott! Jag har några ljus från Voluspa sedan tidigare men inte i detta utförande, asken/utseendet är verkligen halva grejen när det kommer till doftljus.
 
 
 

Torsdag

Godeftermiddag! Jag har sprungit på småärende hela eftermiddagen så nu satte jag mig ner med en varm choklad och så ska jag påbörja min nya bok. Vardagslyx



The secret

Jag har kommit förbi mycket positiv feedback och artiklar om the secret på senaste. Filosofin verkar gå ut på att genom att tänka positivt nå dit man vill. Även idag slutar jag tidigt så jag ska ta mig in till stan för att köpa mitt egna exemplar, återkommer med mina tankar om boken.




Star

I Joachims paketet från Lexington gömde sig en fina stjärna i metall. Att ha på väggen i juletid är väl tanken men jag kunde inte låta bli att redan hänga upp den. Är man lite knäpp om man redan vill ta fram julsakerna? Haha förmodligen. Nu ska jag ta en dusch och hoppa i säng, imorgon öppnar jag på förskolan.
 
 
 
 

Onsdag

Jag älskar onsdagar, min korta dag och så är man halvvägs in i veckan! Idag ska det fikas, ätas sushi och shoppas innan vi ska tillbaka på personalmöte.
Efter gårdagen längtar jag ännu mer till nästa höst, jag hoppas både jag och Felicia kommer in på våra utbildningar så får vi vara två studenter igen, jag har verkligen ett sådan sug efter att plugga nu. Kommer jag inte in på min utbildning ska jag läsa kurser som kommer gynna mitt arbete senare, nu när jag vet vad jag vill tänker jag satsa allt.

Vår fluffiga älskling



Tisdag

Kvällens middag bestod av pasta och svamp, kan vara min favoriträtt. Efter maten var ett stycke bästa vän på besök från Norge! Det blev alltså en kväll full med catching up och kärlek.
Hade!


Framtiden

Jag blir så trött på migsjälv för att jag är en sådan ältare. Förmodligen för att jag är i ett sådant väntar läge just nu. Jag ska jobba ett halvår till och sedan hoppas jag med hela mitt hjärta att jag kommer in på min utbildning. Både jag och Joachim vill köpa hus men det vill vi inte göra innan jag pluggat färdigt för att förhoppningsvis slippa ta studielån. När vi gifter oss vill jag också ha två stabila inkomster för att kunna få vårt drömbröllop och framförallt en underbar smekmånad. Sedan ska man få in barn mitt i allt också, efter plugg, hus och giftemål? Nej jag tror inte det, jag vill ändå vara en relativt ung mamma och om något år ser jag oss absolut med barn. Men som sagt är vi eller framförallt jag mitt emellan allt, jag har alla ansvar som en vuxen men känner ändå att jag inte riktigt början än. Först ut är iallafall skolan, mina betyg är precis under antagningen 0,5 tror jag och högskoleprovet låg på 0,05 mer än mitt resultat. Frustrerande? Något. Jag vet inte ens om det är lönt för mig att söka in då? Jag har redan börjat oroa mig och antagningarna har inte ens öppnat än. Haha jag måste ta det lugnt och njuta av tiden som är nu.




Hösten

Hösten är faktiskt ganska mysig om man håller sig inomhus. Idag vill jag helst inte ta ett steg till utanför dörren då det är halvt storm ute. Nu har jag rast så jag har myst ner mig i soffan och ska börja på en ny bok i en serie. Kelplers hypnotisören.       
                


Här ska jag krypa ner efter jobb med varmchoklad och tända ljus.



Söndag

Idag fyller min andra halva 23år! Idag blir vi bjudna på frukost och middag så vi ska bara mysa och möjligtvis baka lussebullar, hur mycket har man inte längtat efter lussebullar?



Bebismys

I torsdags hälsade vi på Tina, Tobbe och deras söta lilla Troy. Vi tog med Ellis så hon och Kian hade väldigt roligt tillsammans. Man blir både sugen på hus och bebis efter en kväll där hemma. Troy är ett riktigt charmtroll och innan han somnade i min famn log han mot mig med hela ansiktet och mitt hjärta bara smälte.

Bebis❤️️



Lördag

Idag åkte vi till emporia tillsammans med Robin och Sofie. Vi åt lunch på favoritstället vapiano, åt svamppastan som jag skulle kunna äta varje dag. Att shoppa med två killar är väl inte alltid så populärt så vistelsen på Emporia var inte så lång. Men jag lyckades hitta sista födelsedagspresenten till Joachim och jag köpte de första julklapparna till nära och kära.





All you need is love

När jag kom hem idag skrattade jag högt i hallen efter att ha sett vad mammas sambo satt upp i vår gemensamma hall. Jag och mamma delar på krämen man ska smörja in tatueringen med och vi la den därför på ett smidigt ställe för båda. Självklart ska han ta det ett steg längre med en kräm-hållare som han borrat upp på vår vägg, haha.



Min och mammas tatuering, det var faktiskt mamma som skrev love och det gör den extra speciell.


Kladdkaksmuffins

Kvällens gott är kladdkaksmuffins som äts med grädde i mängder. Åh de är sådär perfekt krämiga i mitten. 




Fredag

Godkväll fredag! Idag var en lång arbetsdag men den gick väldigt fort och det är jag tacksam för. Efter jobb tränade jag för första gången på ett alldeles för långt uppehåll. Kom precis innanför dörrarna och då var maten serverad, vilken lyx! Nu ska jag in i duschen och sen vankas det bakning och filmmys! 

Ska duscha med en av mina nya Victoria's Secret body wash som pappa så snällt köpte med hem till mig.



Torsdag

Godeftermiddag!
Torsdag redan, veckan har verkligen sprungit iväg. Igår var det fullt upp, jag och mamma tatuerade oss, vi gjorde våra naglar och sedan förlängde jag mina fransar. Kvällen spenderade jag med pappa som har kommit hem från USA och hade väldigt bra presenter med sig! 

En av tatueringarna jag gjorde igår.

Naglarna blev snygga med bling.


Mr. Michael

Vår hall har aldrig sett bättre ut.






Onsdag

Äntligen Onsdag och äntligen ska jag tatuera mig igen. Jag ska göra två stycken. En på handen/armen tillsammans med mamma och en på höften. Hur min tatuering ska se ut har jag inte riktigt bestämt än så det ska bli spännande att se vad dem kan hitta på till mig. 




Tisdag

Igår var jag på introduktionen av min kurs. Jag blev riktigt taggad på att plugga och längtar till nästa höst när det sätter igång på riktigt. Jag har bestämt mig för vad jag vill plugga till men håller det privat innan jag vet om jag kommer in. Iallafall efter introduktionen gick jag till Espresso House och beställde en varm choklad. När jag stod där och väntade tittade jag ut på Malmö. Oturligt nog var det dåligt väder och onormalt lite folk på gatorna. På detta café har jag suttit efter skolan och snackat skit, pluggat och väntat på nästa lektion. Jag har även jobbat där. Men var är alla arbetskamrater nu? Vart är alla klasskamrater? Jo mina finanklasskamrater bor i Australien, England och New York. Wow vad det kom som ett slag i ansiktet. Ingen av mina klasskamrater finns kvar här. 
 

Jag har inte behovet av att flytta till ett annat land och jag vet att jag har mycket fantastiskt framför mig men i just den stunden kände jag mig bara... kvarlämnad. 
 
Höstdepp deluxe på mig just nu tyvärr.
 
 
 
 

Måndag

Idag har jag tusen saker att göra. Jobb, hämta ut paket, jag ska bli introducerad till min distanskurs. Tillbaka till jobb för fotografering, sen tema fotografering som jag måste hem om för att ha ett ombyte till. Efter det ska jag en inspiratör komma och ha en föreläsning, låter väldigt trevligt. Sedan ska man hem och laga mat, träffa bästavän och förhoppningsvis hinna se en dokumentär jag har hört bra om. En massa flängande hit och dit. Hela veckan verkar gå i det tecknet men man är iallafall effektiv!


Kappa

Jag dog lite inombords när jag såg denna kappan. Den har allt jag letat efter och till ett riktigt bra pris. Men den beställs online, vill gärna prova den först, och tullen kan lägga på en extra summa då den kommer utom landet som man inte alltid kan beräkna, överväger för och nackdelar för fullt.


Lördag

Godmorgon får jag nästan säga!
Igår var vi iväg med jobb och förutom en inspirerande och trevlig dag så var kvällen ännu bättre. Maten var tyvärr sådär men efterrätten var gudomlig! Efter maten blev det allsång i jacuzzin och sedan hade vi fest i allrummet. Hela dagen har jag återhämtat mig (sovit) och nu har vi har precis ätit sushi. Nu ska vi mysa ner oss i soffan framför en film.

Kollegorna som inte ville bada agerade fotografer/servitriser med diverse drycker, haha.


Stars

Jag satt och bläddrade igenom några bloggar och läste om detta snygga överkast från Ellos. När jag lite senare gick en runda med Ellis och hämtade posten hade jag fått Ellos katalogen med en check på 50% rabatt, kändes som att shoppinggudarna pratade direkt med mig. Ja det är påväg hem till oss och det är den fina koftan i grått också.



Torsdag

Idag har jag fått min studieplan till naturkunskap b, eller rättare sagt naturkunskap 1b & jag ska sen gå vidare till naturkunskap 2. Introduktion på måndag och även om det bara är en kurs blir jag pirrig av att få börja plugga igen!

Igår fick jag väldigt många sms från pappa med frågor och kommentarer om Michael Kors väskan jag önskade mig. Den finns tydligen bara att köpa med nitar nu men det är helt OK för mig. Jag hoppas och tror att jag vet vad jag kommer att få i julklapp 😍


Onsdag

Det där med att spendera hela sitt shoppingkonto på en jacka i början på månaden var väl inte superkul. Nu på torsdag ska jag in till emporia en runda men förhoppningsvis hittar jag inget jag skulle vilja köpa utan håller mig enbart till en fika. Igår blev jag blondin igen och det känns så skönt! Hade inte hunnit vänja mig vid min mörka hårfärg så nu slipper jag bli förvånad varje gång jag kolla mig i spegeln, haha. Jag blev av med några slitna välbehövliga centimeter också.


Höst


Måndag

Godmorgon Måndag!
Vilken lycka när jag öppnade kalendern imorse, två korta dagar och kickoff på fredag med jobb så denna veckan består bara av 4 arbetsdagar. Lite lyxigt med en sådan kort jobbvecka. Denna veckan ska jag även till frisören och förhoppningsvis bli lite ljusare.
Imorse välkomnades jag av en fin present på jobb. Jag hade en gammal trasig iPhone hemma som kom till bättre nytta hos någon annan, det kändes dumt att ta betalt av min kollega när båda sidorna behövde bytas och ovanpå det så var den operatörslåst. Så jag fick presentkort, ett armband och doftljus. En win/win affär i min smak.


Lördag

Godkväll lördag! Ikväll befinner jag mig på en födelsedagsfest. Varje gång man ska göra sig iordning för en fest inser jag att jag shoppar helt fel. Nästa gång jag står i affären ska plagget kunna placeras i fest eller jobb kategorin. Men ikväll fick min midsommarklänning åka på igen, tillsammans med skinnjacka och päls.


Fredag

Välkommen fredag! Jag älskar att veckan bara svischat förbi. Idag åker pappa till New York och jag var inte sen med att skicka med en julklappslista.

• En hoodie från Ralph Lauren.
• Koftor och tjocktröjor från Ralph Lauren.
• Loafers från Tods.
• Världens snyggaste väska från Michael Kors.
• Dusch gel från Victorias Secret.

Jag får hoppas att pappa hittar något men annars är det bara några månader tills jag själv ska dit så mig går det ingen nöd på.


Torsdag

Hur gott var det inte med kanelbullar igår? Kommer synda flera dagar framöver nu, men det finns ju knappast något bättre än en varm kanelbulle och ett glas mjölk. Det blir tilltugget ikväll framför en film med min man. Men nu ska jag läsa färdigt min bok innan rasten tar slut, hoppas ni har en bra dag!

My sister and my mister ❤️️


Onsdag

Det är mycket på gång nu. Inte bara i mitt liv utan i alls som jag bryr mig om. Mycket på mammas och pappas jobb, jag ska ta beslut om min karriärs framtiden, Joachim har fått nytt jobb, hälften av vår kompisgrupp har åkt/åker till Norge osv. Har känslan av att jag har mycket att göra, igår kollade jag till och med i väskan efter läxor. Läxor som man inte haft på två och ett halv år. Nej hjärnan verkar gå på högvarv utan egentligen anledning och det finns väl inte mycket att göra åt det förutom att ta det lugnt och förlita sig på att allt löser sig med tiden. Idag har jag kort dag och sedan ska jag baka kanelbullar med Felicia (de skulle åkt till Norge idag med kör tidigt imorgonbitti istället) träna och sen träffa pappa.

Vi får vara bakgrunds bilder så vi inte blir bortglömda, haha.


Måndag

Oj ny vecka redan! Kan inte förstå att det redan är oktober, hoppas resten av hösten går lika fort. Idag åkte jag till stan efter jobb och åt en mysig middag med tjejerna, kunde suttit kvar hela kvällen men det är en dag imorgon också :)

I lördags blev jag väckt på bästa sätt, till doften av pannkakor och Izabella som hälsade på med sin pappa. Mamma Annica var på Ullared och jag blev himla sugen på att åka dit. Jag, Joachim och Izabella åt pannkakor och sov lite i soffan. På kvällen blev vi bjudna på pizza tillsammans med hela gänget hos mamma och Kent, det var den perfekta mys lördagen.


Funderingar i natten

Oj vart ska jag börja. Jag har haft alldeles för många liknande nätter där jag läser om olika utbildningar/diskussionsforum och slutar mer förvirrad än jag började. Men jag har några punkter som jag har kommit fram till.
  • Jag vill jobba måndag-fredag
  • arbetskamrater är viktigt
  • vill kunna utvecklas
  • jag vill prestera bra och få cred för det
 
Jag vill INTE sluta upp på ett jobb där jag är bitter och avskyr varje dag.
Och när jag är mitt inne i allt bekymmer om arbete börjar jag kolla på betyg och ifrågasätter om jag någonsin kommer att kunna plugga. Jag har inte dåliga betyg, VG-MVG i allt och jag fick helt okej på högskoleprovet men alla andra verkar ha skyhöga betyg och det verkar som att 19 i snitt är ett måste för att komma in på någon vettig utbildning. Blir galen på alla tankar. Kan någon bara hjälpa mig in på rätt väg? 

Tatuering

Jag och mamma har äntligen bokat tatueringstid, jag ska göra två stycken. När mamma fyllde 50 ville jag ge henne en tatuering men backade ur i sista sekund för att jag var rädd att hon inte skulle uppskatta det. Efter att hon fått sin present så berättade jag om mina andra idéer och helt plötsligt var det bestämt att vi skulle tatuera oss tillsammans. Det enda problemet var att jag ville ha ett kors, mamma ville ha ett hjärta. Efter lite letande hittade jag en kombination som jag tror och hoppas kan bli riktigt snyggt. Idag provritade jag (väldigt dåligt) för att se hur jag trivs med den, I love it!



Kanelbullensdag

Himla bra påhitt.


Flattered

Jag läste på Blondinbellas blogg om hennes nya företag Flattered. Ballerinaskor för inomhusbruk i god kvalité. Hon beskriver själv att det fattades i butikerna och att det enda liknande är Shepherds ballerina, liknande uggs. Men de är inte de bästa inneskorna rent ergonomisk måste jag hålla med om. På jobb har jag mina beige från Shepherd och jag har även dem rosa. De är väldigt varma och mysiga men de andas absolut ingenting. För mig blir det definitivt ett köp, man kommer kunna köpa dem på Rizzo inom några veckor (får nog ta och bryta mitt köpstopp där) och jag är sugen på de beige eller svarta!


Torsdag

Idag efter jobb tog jag mig en lång dusch och sedan fick jag ett sms från Felicia om vi inte kunde hitta på något. Så vi åkte till emporia, shoppade och tog en fika. Åh vad jag kommer sakna den tjejen! Om 5 dagar åker dem.

Det verkar vara någon grej med Felicia och att jag alltid köper dyra jackor när jag är med henne i butiker, haha. Idag blev det en varm och underbar Boomerang jacka. Jag blev förälskad och då min fjällräven blev stulen under inbrottet förra året kändes det dags att köpa en ordentlig jacka till kommande vintern. Nu är shoppingkontot extremt tömt så det är köpstopp hela månaden!

 

Onsdag


Mobilia

Idag slutade jag efter lunch och efter en födelsedagsfika för en kollega åkte jag inom nya Mobilia för att kolla in deras utbud. Det var fint och fräsch men det bästa var att dem öppnat sostrene grene. Fina lådor, vykort, mappar och skrivböcker för nästan inga pengar alls. Vilken lycka!


Daniel Wellington

Inviger läderbanden till min Daniel Wellington klocka. Jag är totalt förälskad, så snyggt!