Kärlek

22 december 2014 ❤️

IvyRevel

Jag har köpt en riktigt snygg klänning till julafton, jag hade velat ha den på nyårsafton egentligen men då vi förmodligen ska fira nyår med fullmoon party på stranden med nyonfärger och trängsel. Så är det inte riktigt bästa platsen för något i vit/silvrig färg. Därför blir det en lite finare julaftonsklänning istället. Jag är riktigt nöjd. Klänningen kommer från IvyRevel.




Uppdatering

Cassian visar i handling mitt tillstånd väldigt bra de senaste veckorna. Jag kryper ner i sängen nu, klockan nio en lördag. Min vardag består av jobb och sömn. 
Det nya året inleds med semester, sol och vänner & det är precis vad jag behöver. 






Odd molly

Jag är väldigt intresserad av en ny blus från Odd Molly. Tror nästan det får bli en sväng inom stan imorgon. Jag tycker inte att deras bild från webshopen gör den rättvis efter att ha sett instagrambilden från butiken kenjas instagram.

Jag var tvungen att titta två gånger innan jag var säker på att det verkligen var samma blus.
Hur fin? Jag är helt förälskad.



Lördag

Efter några timmar på jobb idag blev det en tur på IKEA. Jag gick lite crazy på deras nya avdelning med present tillbehör. Jag kan inte få nog av inslagspapper, grattis kort och fina snören - hur töntigt det än låter. Här är några av favoriterna som fick följa med hem idag.

Allt detta för under hundralappen.


Långa dagar

Jag hade helt glömt bort att vi skulle på ett event igår, till picky living (mer om dem i ett annat inlägg) väldigt trevligt men vi trillade inte i säng förrens vid elva. En lugn kväll blir det ikväll istället. Igår åt jag en underbar lunch på Canteen, rekommenderar det starkt. Det ser inte mycket ut för världen men det var gudomligt gott och oväntade spännande ingredienser. 




En väldigt god morgon

God morgon säger jag med värdens största lycka inom mig. Idag blir en bra men intensiv dag där jag ska kombinera 3 olika jobb. Men sedan ska jag hem och lägga mig i sängen med en kopp te och se den senaste säsongen pretty little liars som jag fått av mamma. Är man någonsin för stor för att få adventspresenter av sina föräldrar? Jag hoppas inte det. Påtal om något annat så har jag varit himla intresserad av Gubi spegeln men inte känt att vi har en naturlig plats i vårt hem. Jag har däremot gjort en liten kopia med vår köksklocka och två skärp.



Jultider

Hej igen säger jag. Mycket har hänt sedan jag sist skrev. Jag går inte längre i skolan och jag är delvis tillbaka på mitt gamla jobb. Jag får den perfekta kombinationen av förskola och butiksarbete vilket passar mig ypperligt. Igår var det första advent och vi tog upp all årets pynt på en gång. En av fyra kartonger följde med ner från vinden men jag kände för en stilren jul -stor gran, mycket blommor och vitt vitt vitt. Utan fokus på småsaker, tomtar och dylikt. 


Vardagsrummet är vårt juligaste rum.


På vårt köksbord står ett litet blomsterarrangemang tillsammans med datumljuset.