Skålar

Jag har verkligen en galen kärlek till skålar. Inte bara till mig själv utan även som present när man bli bortbjuden, jag köpte på mig ett ordentligt lager i fredags till framtida födelsedagar och studenter. Rif design är ju lite dyrare (om man ska köpa på sig en del) i vanlig butik så på utförsäljningen var det verkligen till ett helt okej pris. Dessa vackra skålar fick Joachims syster idag förutom sitt presentkort som hon önskade sig.
 
 

Weekend

I Fredags började vi prata om Weekendresor och blev himla sugna på att åka iväg några dagar nu i vår. Barcelona, Rom och Paris är ganska starka kandidater. Förra året åkte jag och Mimmi till London och hur underbart det än var så är det alltid trevligt att åka till ett nytt ställe i vår.
 

Påsk

Oj vad jag är dålig på att hitta stunder att skriva ner vad vi gör om dagarna i påsktider.  Mycket middagar och renovering kan man dock sammanfatta det med. Tror inte vi lagat mat en enda gång. Fick ett samtal för en stund sedan om vår tapet som skulle kosta oss över 7000kr till en pytteliten hall. OJ inte riktigt vad vi tänk oss, så vi får besöka nordsjö igen och hitta något liknande.
 
Skitsnygg och skitdyr

Utförsäljning

Var på utförsäljning denna långfredag och gud vad mycket fint de hade! Från Rif design, friis&company och Unica. Vi höll tummarna och hoppades på att de skulle ta kort vilket de självklart inte gjorde så jag fick skrapa ihop de slantarna jag hade och köpa det jag ville ha mest. Ska tillbaka imorgon och köpa lite till, inte för att vi behöver köpa en enda porslin skål eller liknade till egentligen. Men det är ju så fint!


Långfredag

Godmorgon!
När klockan ringde imorse var det med all kraft jag fick kämpa mig ur sängen mot ett entimmes träningspass. Utan frukost i magen blev jag lite illamående emellanåt. Nu har jag ätit ett halvt rågbröd och känner mig som en människa igen. Idag ska jag försöka hinna med påsklunch, utförsäljning, påskmiddag och tjejmiddag. Åh, måste nog ta mig en Redbull eller något, är redan trött igen.


Onsdag

Note to self: Alla är på Emporia, var snygg och beredd på allt! Ingenting i shoppingväg fick följa med hem, bara en god färsk juice och många skratt.


How I met your mother

Igår såg vi det senaste avsnittet av How I met your mother som är vår favorit serie. Det var ett riktigt roligt avsnitt som vanligt men som visade sig vara mer sorgligt mot slutet. Vi har verkligen skrattat (och gråtit) ordentligt genom den serien, får oss alltid bra humör (Tårarna är nästan alltid lyckotårar, haha) Och igår sa Ted att det endast var 45dagar tills han träffar sin fru!! Vill inte att det ska ta slut men samtidigt, KOM IGEN NU.
 

Lägenhet

Under helgen har väggen till hallen kommit upp, lister har satts upp i sovrummet och den otänkbart snuskiga mattan är inte kvar!

Bikbok

Nyhet från bikbok, endast 99kr. Ska försöka ta mig till Emporia imorgon och kolla på dessa och även allt jag spanat in den senaste tiden.

Tisdag

Godmorgon! riktigt störigt att blogg-appen inte vill sammarbeta, det gör det mycket klyddigare att bara skriva in något snabbt. Nu till lägenheter; Vi har garderober i mängder i nya lägenheten, till min stora lycka. Men de två mellan garderoberna är enbart hyllor och av erfarenhet blir det lätt stökigt med kläder där så därför vill jag gärna använda dem till skärp, skor och smycken. Funderar på om man kan få in denna lösningen på något sätt. Vi får se, ska göra en lägenhets uppdate ikväll med hur långt vi har kommit i lägenheten.
 
 
 

Lexington

Två kökshanddukar som ska inköpas ifrån lexington.
 

GT

Gina Tricot har fått in lite nyheter som jag gärna tar med mig hem ifrån stan. Får bege mig ut och se om jackorna är fina irl och har en bra passform, isåfall är de mina!
 

Lördag

Idag har jag varit på Victoria Parks spa med min pappa. Välbehövligt och trevligt. Han åker till thailand tre veckor imorgon så det var bra med lite kvalitetstid innan han åker.
Lägenhets uppdate: Ikväll ska vi ta oss in och dra mattor och måla väggar. Fick hjälp att flytta alla lådor från lägenheten så nu är den helt tom. Byggkillarna har påbörjat bygget av hallen.
 
Bild på vårt fina kök som vi förhoppningsvis köper och börjar montera ihop i veckan.
 

Spöke

Igår började vi prata om läskiga händelser och historier. Man är alltid lika livrädd och ändå pratar man om det, varför? Precis som med skräckfilmer eller ''det okända''. Jag tror absolut på något andligt men vill helst inte vara inblandad. Haha blir rädd bara jag tänker på det nu, jag vågade inte ens ta en läskig bild så det fick bli en på Nasse. Det ända jag ville säga med detta var att jag inte ska titta på fler skräckfilmer, punkt slut!

Fredag

Jag är lyckligt lottad över att ha så många människor runt omkring mig som jag kan prata med. Känner mig faktiskt inte ledsen över beskedet om att jag har PCO längre utan helt enkelt något vi får utgå ifrån i framtiden.
 
Igår var jag bjuden på min bästaväns 20års middag och sedan hade jag tänkt bege mig hemåt, men icke med mina vänner och deras övertalningsförmåga. Och tur är väl det för det blev en himla rolig kväll trots ett ganska folktomt F. Begav mig mot kasinot framåt småtimmarna och såg killarna både vinna och förlora en massa pengar.
 
 
 

Tråkigt besked

Fick ett ganska tråkigt besked hos läkaren idag, tyvärr har jag ärvt min mammas och mosters äggstockar och det är nästan omöjligt för mig att någonsin bli gravid naturlig väg, jag har alltid tidigare sagt att jag inte velat veta om något var fel men nu när jag vet så kan jag bearbeta det i min egen takt innan det är dags att ens försöka. Jag vet att jag bara är 20år gammal och trots att vi inte velat ha barn NU så kändes det ändå inte så långt bort. Men men nu vet vi iallafall och kan göra något åt det när det väl är dags. 
 
Nu till något roligt, vi var och köpte kök idag på Ikea och det var megalånga väntetid så de gav oss kuponger på varsin måltid så vi avnjöt en gratis middag, utan disk efteråt. Diskmaskin är VÄLDIGT inplanerad i vårt nya kök, haha.
 
Jag är så himla tacksam över min andra halva. Jag får dela både tårar och skratt med min bästavän och pojkvän och jag kunde inte be om någon bättre.

Torsdag

Veckan går i snigelfart och inspirationen är obefintlig.
Ska till gynekologen idag, min andra gynekolog gick i pension så jag får ta mig till Lund i eftermiddag. Ska nog titta lite på stan när man ändå är där.
 
Vår fin vägg

Sovrum

Igår gick vi verkligen in (vet inte hur många gånger det inte blivit av) och målade och wow vad snyggt det blev, det ser vitt ut vid första anblick men i ljuset ser man mönstret. Till helgen ska vi måla färdigt och ut med de snuskiga heltäckningsmattorna.
 
 

Sminkborstar

Stod och tvättade mina sminkborstar igår och tänkte på när jag senast köpte en och jag kan inte komma ihåg! Alltså allt för länge sedan, har två id borstar som jag skulle vilja byta ut men såg att de kostade mer än 400kr styck, herregud vilket pris! men jag läste att the body shop har för halva priset ungefär. Får ta mig ut på stan och se vad som får följa med hem.
 
 
 

Designers Guild

Mitt ungdomsrum, som är sovrummet i vår nya lägenhet, pryds av denna vackra rosa tapet. Då jag haft den i så många år ville vi ha en förändring. Mönstret är av samett och därför tror vi att det vore väldigt coolt att måla det vitt. Vi ska in och provmåla när vi har ätit middag och hoppas på ett bra resultat.
 
 

Tisdag

Vi fick ett helt lass med inredningstidningar till jobb, kan sitta hela dagar och bläddra, fota och riva ut. Så vackra hem! Hade kanske inte själv velat bo på vissa sätt men man får sån inspiration ändå. Vi får nog börja spana på slott om jag ska få in allt som jag vill ha i ett hem. Påtal om något helt annat, blev inte årets storm värre än såhär? 

Ralph

Är helt inne på skjortor just nu. Köpte mig en klassisk vit som snart får invigas. Ralph Lauren är ju mycket billigare i USA och det stod jag och sa till mig själv 1000gånger men då vi inte bokat någon resa dit än så kan jag inte förmå mig att vänta.
 

Måndag

Blogg-appen har strejkat idag och det har inte gått att ladda upp något allt.
Men nu är jag här, haha. Pågrund av blåsten så har vi inte gått ut alls idag och vi har hunnit med en massor, möblera om hela ''samlingsrummet'' och 38 brandlarm. Imorgon börjar vi med påskpyssel och jag valde kaninen och kycklingen nedan, jag tycker fortfarande det är lika roligt att pyssla som när jag var 5år och nu får jag till och med bestämma vad vi ska göra, vilken lycka.
 
 
 
 

Gröna

Vi var alla tre gröna på våra egna sätt igår, i alla olika nyanser haha.
 

Söndag

Gårdagen var som sagt seg som få. Idag var vi dock uppe i god tid och tog oss till nordsjö. Vi var där i en evighet men vi köpte iallafall med oss färg till sovrummet och bestämde tapet till vår hall. Ränder i guld och svart vågrätt, inte lodrätt som på bilden. Tror det kan bli riktigt snyggt.
 
 
Vi ska på middag ikväll med Sankt Patricks tema så vi måste vara gröna, upptäckte att man inte har några gröna kläder så vi fick även ta en tur på mobilia och köpa varsin tröja. Hittade även snygga armband i guld.
 
 

Lördag

Gårdagen bestod enbart av sömn. Halv 7 skulle jag upp och jobba och det tog emot, herregud vad trött man kan bli av en utekväll. Vi var helt slut alla tre.
 

Fredagskväll

Det blev en väldigt rolig kväll igår. Alla drack lite för mycket och gjorde allmänt annorlunda saker. Har så himla bra vänner.


Fläta

Så underbart med en ordentligt maffig fläta.


Fredag

Godmorgon Fredag
Halva arbetsdagen har gott, solen lyser och värmer, jag har lunchrast och mumsar i mig kladdkaksmuffins. Har det helt enkelt ganska bra.
Tycker att de senaste veckorna bara sprungit förbi, väldigt skönt när vädret varit trist och vi har varit för lite personal på jobb. I helgen tänkte vi riva ut mattor i vår nya lägenhet och provmåla tapeten i sovrummet, då det är struktur i den tänkte vi att det kunde vara fräckt att måla den vit, istället för rosa som den är nu. Vi spånade massa idéer till hallen igår och tänk att vi snart flyttar in där :D hoppas allt går smidigt.

Påtal om något helt annat. När vi var på Emporia igår såg vi kubus ljusstaken som jag verkligen gillar, tycker dock att den är alldeles för dyr, men jag är tacksam för att man har kontakter och snart står den i vårt hem utan kostnad! Wiho.


Nytt

Blev en shoppingtur på Emporia igår. Ville hitta något tills ikväll men den turen hade man inte, lite annat fint fick  dock följa med hem.
 
Halsband från Mango
 
Klänning från New Yorker
 

Muji

För någon vecka sedan köpte jag denna fina förvaringsbox ifrån Muji, tanken är att lägga fina smycken i och beundra. Stod framför Muji hörnan inne på Åhlens i säkert 1 timme. Så mycket fint de har! skulle kunna tänka mig hela smyckes hörnan i denna stilen. 
 
 

Matta

Mattan som ligger under soffbordet just nu är bara provisoriskt tills våra stolar kommer (längsta leveranstiden någonsin) och då ska den in i köket. Sen vill vi nog prova en annan matta till vardagsrummet eller åtminstone när vi flyttar. Jag är sugen på en beige/grå liknande. Har tyvärr inte riktigt hittat någon som jag verkligen gillar än.


PB HOME

Efter mitt lilla kollage så blev vi himla sugna på soffbordet här hemma.
Är det verkligen värt 5000kr? Skulle vilja se det i verkligheten men det känns som om det är det rätta för oss.
 
 
Ett liknande från IKEA för ungefär halva priset.
 

Vinter

Börjar bli ganska trött på att gå i vinterkläder. Vår, kom tillbaka!
 

Lapptäcke

Jag är ibland barnvakt till en flicka från förskolan efter jobb, hon har ett riktigt underbart fickrum.
Idag la jag märke till hennes superfina lapptäcke och jag blev himla sugen på att göra ett eget.
Fick en symaskin i julklapp och vill sätta igång och sy. Något lätt som ett lapptäcke känns bra att börja med men detta är mer unikt och roligt än det klassiska.
 
Ett lapptäcke är inte riktigt något jag kan se i vårt hem utan mer till ett barn så jag får väl spara det till framtiden eller till Ellis att ha i sin korg.
 
 

BMW

I ett försök att se ut som om vi hörde hemma bland alla BMW:s så lyckades vi nog inte så bra.
Understa bilden fick oss att gråta av skratt, fulaste vinkeln någonsin.

Ellis

Mitt hjärta smälter, vår fina tjej.
 

Träning

Körde 1 timmes indoorwalking precis, varje minut undrar jag när ska jag trilla ihop? det är så jobbigt men känns så otroligt bra när man orkat med hela passet. En dusch nu och sen ska jag lägga mig i en renbäddad säng, godnatt!

Inredningstankar

Jag står med en fot på varje sida när det gäller inredningsstilar just nu.
 
Stilen jag gillat ganska länge och som jag inte tröttnar på (Allt kommer ifrån PB home, var tvungen att ha med det så det inte glöms bort) men samtidigt..
 
Hur snyggt är inte stilrent, industriellt och guld? Måste kombinera det på något bra sätt.
 

Eva och Adam

Våra senaste kvällar har bestått av Eva och Adam. Mitt absoluta favoritprogram när man var i den åldern. Såklart blev jag nyfiken på att se hur de ser ut idag och googlade runt och då hittade jag bland annat en bild på Bert och herregud, ville bara dela med mig.
 
 
 
 
 

Linas matkasse

När jag kom hem stod min snygging och lagade mat från Linas. Nudelsallad med cashewnötsdressing, sojastekt svamp och förlorat ägg. Och ägget blev verkligen förlorat..hur kan man lyckas med det? Efter 3 försök så fick jag nöja mig med ett halvdant.


Kök

Jag kan tycka att det ser lite tråkigt ut med alla flaskor och grejerna som man har vid spisen. Hur snyggt var då inte denna lösningen? Något liknande ska jag hålla ögonen öppna för.


Golv

I Lördags var vi som sagt på golvpoolen och beställde golv. Gud vad roligt det är att gå runt och drömma sig bort.
 
Det står mellan dessa två till vardagsrum/sovrum. Sambon föredrar det högra, så det blir nog det.
 
Dessa färgerna tillsammans med vita luckor kommer köket bestå utav.

Långt hår!

Iklädd myskläder men äntligen med långt hår. Tack Tina!

Matta

Under Sofies matbord låg en otroligt snygg matta som visade sig vara ifrån RUSTA, vilken glädje! 199kr för denna snyggingen som numera bor hemma hos oss också.


Söndag

Hade en riktigt trevlig kväll hos fina vänner igår, första paret som köpt hus och jag önskar er all lycka!


Lördag

Godmorgon soliga lördag. 
Varje år, 8 Mars, träffas vi runt 11 kvinnor i alla åldrar. Det är inte alltid man träffas under året men denna dagen träffas vi alltid och berättar om vårt år och hjälper, kommer med insikter och stöttar varandra. Delar varandras tårar och skratt, extremt värdefullt. 
Vi turas om att hålla i det och vi har gått i rangordning, äldst först, då jag är yngst och det var 9års jublileum detta året så är det min tur 2015. Igår var vi hemma hos Sofie som var höggravid, de hade byggt sitt eget hus i Limhamn och det var underbart! Varje hörna var inspirerande! (Tog foto som en tok)
 
 

Golvpoolen

Idag ska vi ut på golvjakt till lägenheten! Ska verkligen bli roligt, vi hade tänkt oss ett mörkade  
trägolv i vardagsrummet och sovrummet och ett mer svart/mörkt i köket då vi kommer ha körsbärsträ, vita luckor och grå bänkskiva.
 

Fredag

Äntligen fredag! Har haft den där obehagliga hjärtklappnings/huvudvärks grejen hela veckan och jag blir inte klok på vad det orsakad av. Ska försöka få in så mycket vila som det är möjligt denna helgen så man känner sig som sig själv nästa vecka.
Har äntligen bytt mobil så nu kan jag se vad som händer på min skärm istället för att gissa mig till vad som kan gömma sig bakom sprickorna. (dock inga bilder eller sms sedan november, fick inte med allt på säkerhetskopieringen)
Nu ska jag hinna med ett träningspass innan jag ska vidare på vår årliga kvinnoträff på kvinnodagen, hoppas på mycket skratt och energi som alla andra år.


One Tree Hill

Ikväll ska jag på ett BMW event med mina bästa vänner. Tillsdess ska jag ligga i soffan och börja se sista säsongen av OTH. Känns sorgligt men samtidigt, hur kunde det dra ut på 9 säsongen? Helt galet! 
 
 

Rensa

Detta är vad de två senaste kvällarna resulterat i. Jag trodde att jag hade flyttat hemifrån, vart kommer alla saker ifrån? Har en himla huvudvärk och liknande hjärtklappning varje gång jag sätter mig ner och tar en paus, undrar vad det är..Imorgon är det äntligen dags för ett besök hos frisören!
 

Espresso

Fick ett tips från jobb att de hade kapslar till nespressomaskinen på Willys
Det är ett ganska bra alternativ då jag helst slipper åka in till stan enbart för att köpa det. Perfekt nu när jag tänkte börja ta med mig islatte ( en varm latte de dagarna det fortfarande är kallt ute) till jobb. Får hoppas på att de blir riktigt goda!
 
 

Ellis

Vår fina tjej bland vårblommorna.
 

Hår

Nu när vårsolen tittar fram måste man ju göra en grov makeover, ögonfransar och naglar är fina. Men håret! Herregud, utväxt och slitna toppar så man skäms. På torsdag färgas och klippas och på söndag ska jag äntligen förlänga håret. 
Är förvandlingen möjlig? Förhoppningsvis!

Lägenhet

Herregud vad många val man ska ta inom material, färg och funktion. Men jag gillar verkligen det. Imorgon går startskottet och det ska helst vara färdiga om 1 1/2 månad. Vi får se, men det är inte omöjligt!
 
 
 
älskar inredningen på Victoria Park
 
 

Ögonfransar

Note to self: fyll från och med nu alltid på ögonfransförlängning, hur skönt är det inte att kunna gå osminkad till jobb? Enbart lite beige till läpparna då jag starkt ogillar mina röda läppar.

4 Mars -13

Godmorgon måndag!
Solen lyser idag igen och det är helt underbart. Kylan vill dock inte riktigt ge med sig. Dagen för mig består av jobb och sen ska vi hem till pappa och lägga upp en tidslinje för att göra färdigt lägenheten. Ska bli väldigt skönt att komma igång!

Söndag

Idag ska vi bara njuta av denna soliga söndag, ut på långpromenad och drömma om vårt framtida hem.


The Body Shop

Favorit i badrumsskåpet, luktar gudomligt!
 

Batiste

Tänkte att det kunde vara roligt att prova på något nytt inom hårvård och tycker att dessa produkter är överallt just nu. Om de nu inte skulle leva upp till ens förväntningar så luktar de iallafall gudomligt gott.
 

Lördag

Vaknade av solens strålar och det finns absolut inget bättre sätt att börja en lördag på. Idag blev det en riktig spa dag med nygjorda naglar och ögonfransförlängning. Kan behövas en sån dag idag, nämlingen 1 år sedan vi hade inbrott i lägenheten.
 
Köpte tulpaner igår och gillar verkligen att ha dem i en vas på detta sättet.

2 Mars -13

Detaljer från vårt hem.
 

Emporia

Stod framför alla fina lexington handdukar och hade ordentlig beslutsångest men tillslut blev det den vårligaste färgen på hela väggen, hallonröd! Blev även en tröja från Vero Moda och lite nya hårprodukter.  
 

Juicy Couture

Mitt nya armband från Juicy Couture! känns som en blivande favorit.

 

1 Mars

Mars visar sig från sin bästa sida och vårsolen drar upp en från sin vinter-depression. Ska dra med min man till emporia efter jobb och köpa nödvändigheter som hårspray och dust it men även se om man kan hitta någon vårnyhet som får flytta in i garderoben.

Fredag

Hur vackert var det inte att ha blommor i en vas på detta sättet? Kopieras direkt!
 
Bild från Tilda.metromode.se