Bugaboo

Jag tror inte jag har visat minis fina vagn. Nu hade vi möjligheten att köpa den i nyskick men för ett riktigt bra pris. Så det kunde inte bli bättre. Jag har hela tiden varit inne på att ha en bugaboo, det finns självklart väldigt många andra fina vagnar men detta kändes rätt för oss. Jag tänkte välja ut minis kläder att ha på BB snart så vi kan tvätta och packa ner det i hans skötväska. Jag tänker att vi har med oss skötväskan med hans saker och en separat väska med kläder och annat till oss. 




Tisdag

Det är så mycket pågång just nu. Försöker planera hur jag ska göra med jobb fram till föräldraledigheten. När ska man sluta jobba? Samtidigt är lägenheten i tio tusen projekt just nu. Det är svårt att se att man är påväg någonstans när varje rum är nerrivet till grunden. Förhoppningsvis ska vi flytta om 1 månad, 1 månad!! Inte en sak förutom lillemans kläder och saker är nerpackade här hemma men det känns inte läge att lägga energi på det innan vi börjar se slutresultat (eller resultat alls) i den nya. Jag vill helst bara gå och fixa i hans lilla underbara rum, bädda hans säng, organisera skötbordet, hänga upp och vika hans kläder. 




Motiverande, haha.

Måndag

Idag har vi köpt lillemans tapet. Vi föll direkt för Nantuckets Stripes när vi bläddrade igenom tapetböckerna på Nordsjö. Just nu är det tråkiga saker som el, spackel och reglar som är pågång i lägenheten men roligare påhitt som att bestämma tapeter ska ju också göras. Nu ska jag åter igen dra på mig målarkläderna och göra våra garderober en nyans vitare.




Babynest

Jag började följa Gullunge design på Insagram i början av året. Hon gör fantastiska babynest och annat fint till de minsta. Man väljer tyg, band, storlek och extra tillbehör helt själv. Man får alltså sitt babynest helt efter sina egna önskemål. Jag valde ett blå och vitt randigt tyg och en extra liten kudde som är lätt att ta ut och tvätta. 
 
Här är det precis uppackad från paketet och därför lite skrynkligt men ack så fint.
 
 
 

Calvin Klein

Igår var jag, Erica, Lotta & Cassian på Emporia. När vi gick förbi Twilfit såg jag till min stora glädje att de fått in de populära underkläderna från Calvin Klein. Jag önskade mig dem redan förra året men det har varit slutsålt precis överallt. Jag fick båda setten från mamma och blev överglad. De perfekta underkläderna till min gravida kropp.


 

Vår skatt

Idag har vår lilla kille vänt och vridit på sig i magen. Han har "vandrat" uppåt med fötterna hela dagen och på eftermiddagen har han hittat mina revben som tydligen är småkul att sparka på. Nu känns det däremot som att han är tillbaka på sin vanliga plats med fötterna på höger sida på magen. Imorgon går vi in i vecka 30. Helt otroligt att det endast är 10 veckor kvar tills han kommer. Vi längtar så oerhört mycket här hemma.

Hans hands storlek just nu.


Till mig

Jag var på stan med mamma för några dagar sedan och då shoppade jag endast till mig själv för ovanlighetens skull, haha. Jag köpte mig en ny bikini i några storlekar större än normalt. Och så fick jag flip-flops som är perfekta att ha i sommar med mina svullna fötter.

Jag har nog över 40 bikinis men jag tycker aldrig man kan få för många.

Som vi längtar efter dig.



Lillemans rum

Nu närmar sig renoveringen av vår nya lägenhet. Allt har gått väldigt fort och nu ska vi börja välja golv, tapet och allt annat roligt som hör till.

I lillemans rum vill jag gärna ha en randig blå tapet. Det finns så många fina, här är mina favoriter.
Vi är inne på att ha detta golvet - ifrån Ikea faktiskt.



Morfar shoppar

Min pappa kom hem från USA igår och han hade köpt så himla fina saker till vår lillkille. Jag bad honom köpa i lite större storlekar så han inte växer ur allt direkt. Så han fick några plagg från 3månader men de flesta i 9-12månader. Helt perfekt till nästa vår och sommar. Han kommer bli så fin. Jag har fotat en del så nu blir det en bildbomb.

Dräkt från Ralph Lauren.
Denna pyjamasen har jag gått och klämt på flera gånger.
Munkjacka till svala kvällar.
Ännu en fin sommardräkt.
Alltså hur fin är inte denna munkjacka? Åh
T-shirts till vår cooling.
Fler fina t-shirts
Färgglada pikéer.
Och slutligen en underbar jacka i lite större storlek som kommer vara bra till nästa höst. Han fick yttligare några tröjor,chinos,shorts,strumpor och en keps. Min pappa kanske är en större shopoholic än mig haha, tusen tack morfar.

Beställning från NEXT

Next har fantastiskt fina barn och babykläder. Jag gjorde en liten (eller ganske stor,hehe) beställning som kom idag. Jag beställde några plagg i storlek 50 och nu behöver vi nog inte ett enda plagg till i de minsta storlekarna. Det blev även några pyjamaser i storlek 62.

Vår lilla superhjälte, dräkten har en liten cape där bak som jag såg när jag packade upp den, så himla söt.
Tänk att vi ska få bebismysa med en sånhär liten plutt.
Kortarmat till varma dagar och nätter.
Små fina mössor.
Pyjamaser som kommer passa i höst.

Förberedelser


Jag vill verkligen förbereda allt till lilleman nu. Då vi ska flytta har vi inte köpt några av de större sakerna ännu. Längtar så tills jag kan börja inreda hans rum. Jag vet knappt vad vi har/inte har till lillkillen så tänke ta hjälp av denna listan jag hittade så jag kan börja bocka av allting.
 
Vagn:
(x) Vagn
(x) Filt
(x) Åkpåse 
(x) Täcke och kudde
( ) Plastad frotté
(x) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex 
(x) Skötväska

Bil:
( ) Bilstol 

Sova gott:
( ) Spjälsäng/Vagga
(x) Spjälskydd
( ) Madrass
(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Lakan
( ) Plastad frotté
(x) Påslakanset (kan behöva fler, gärna lexington hehe)
( ) Leksaksmobil/speldosa
(x) Gosedjur

Sköta om:
( ) Skötbord
(x) Skötbädd/skötskydd

( ) Mobil

(x) Våtservetter
(x) Tvättlappar
(x) Blöjor 
(x) Blöjhink

Äta mat:
(x) Amnings-BH (behöver fler)
(x) Bröstpump
(x) Nappflaska
(x) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning
(x) Amnings kupor
( ) Haklappar
(x) Dreggelhaklappar

Bada:

(x) Badbalja
(x) Tvättlappar av frotté
( ) Babyolja
(x) Badhandduk med huva

Kläder stlk 50/52
(x) Body
(x) Dress
(x) Mjukisbyxor
(x) Mössa
(x) Pyamas
(x) Strumpor

Kläder stlk 56:
(x) Bodys 
(x) Strumpor
(x) Pyjamasar
(x) Byxor
(x) Mössor
(x) Overall-tunn
( ) Overall-tjock
( ) Tossor

Mini-Apotek:
( ) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn
(x) Febertermometer
( ) Kräm mot torr hud
( ) Idomin
( ) Barnolja
( ) Xylocain

Övrigt:
(x) Filtar 
(x) Amningskudde
( ) Bärsele
(x) Babysitter
(x) Snuttefilt 
(x) Nalle/gosedjur
(x) Nappar 
( ) Napphållare
( ) Fårskinnspläd
( ) Förvaringsmöbel till bebiskläder
( ) Babygym

 Några av de större sakerna som ska inhandlas så fort vi har lägenhetsnycklarna i handen.
 
 



 
 
 
 

Vår kille

Idag går vi in i vecka 28 och det är endast 12 veckor kvar tills vår lillbus kommer. Det hände en rolig sak igår. Jag låg hemma i princip hela dagen och pysslingen var igång konstant och sparkade och dansade. Det finns ingen härligare känsla men helt plötsligt blev jag orolig -han har varit igång hela dagen, borde han inte vara trött? Ska han inte sova lite? Samtidigt som jag bara vill att han ska röra på sig och bekräfta att han har det bra. Alltså snacka om att man är störd, han sover och vilar precis när han vill och behöver... Herregud, jag tänker konstant på honom redan, vill att han ska ha det bra och vara nöjd. Vår älskade lilla kille.

Och vår älskade lilla tjej.


Presenter

Vår mini fortsätter att bli bortskämt med presenter och i fredags fick vi detta fina av Felicia. 




Ny vas

I veckan var jag och Felicia på Emporia. Vi gick förbi Illum bolighus och såg att de äntligen fått in den silvriga omaggio vasen från Kähler. 
Jag fick den stora svarta av pappa i födelsedagspresent och den är väldigt snygg men lite för stor för en vanlig bukett blommor. Men den står alltid framme som en fin inredningsdetalj. 
Jag köpte storleken mindre denna gången, den perfekta vardagsvasen.