Torsdag

En arbetsdag kvar innan vi äntligen får vår välförtjänta semester, denna sommaren har varit underbar även om vi har jobbat och inte kunnat utnyttja alla fina dagar. Men vi hoppas såklart på att solen vill titta fram nästa vecka också.

Mina fina på tosselilla i lördags.


Löwengrip Care & Color

Jag har sedan tidigare provar shampoo, balsam och inpackning från LCC. Jag får verkligen hålla med om (som blondinbella insisterar på) att håret blir otroligt lent och glansigt. Det doftar även väldigt gott. Men tyvärr tycker jag att håret ser fettigt ut redan dagen efter. Nu tänkte jag att ge hårspray, torrschampo och värmeskyddet en chans. Jag gillar verkligen designen på prudukterna och det ger ett stort plus.




Harry Potter

Semestern närmar sig och vi har nu börjat planera in dagarna. Vi inleder med big slap och sedan tänkte vi åka upp till Stockholm för en dag. Dagen efter åker vi inom Norrköping och stannar på Harry Potter utställningen. Joachim och jag var på inspelningsplatsen med all rekvisita i julas och det kommer nog vara svårt att överträffa. Men sådana Harry Potter fans som vi är kan vi inte låta bli att ta chansen att gå in i världen igen. Sedan tar vi oss hem med lugnan ro och stannar på något trevligt bed and breakfast. Erica, Simon och lille Cassian ska också med och lillkillen har aldrig åkt så långt innan så vi får anpassa oss efter hans behov. 

Kvällarna denna veckan hittar ni oss framför tvn, nu ska alla filmer ses om för si sådär 200e gången.

Odd Molly

Jag blev helt förälskad i mitt linne från Odd Molly som jag köpte på Illum. Ett vit och rosa randigt linne med en liten rosett. Enkelt men ändå lite roligare än ett vanligt bas linne. Jag valde att utöka min samling med ett grått och ett vitt till - perfekta att ha under mina lovely knit koftor.



Fredag

Ikväll har vi haft den perfekta sommarkvällen. En fin grillkväll följt av bio. Jag är så glad för att mina vänner äntligen hittat och fått sin kärlek. Joachim är min andra halva men dessa tjejerna är min familj. Det var en av de första gångerna vi alla åtta träffades tillsammans, och mer blir det för vi ska nämligen till Thailand efter jul!




 

Dåliga vanor

Hur underbart är inte glaset med oboy på morgonen? Chokladbollar vid lunch och smågodiset till kvällens film? ( ja så ser mina vanor ut just nu, släng in lite läsk och mycket kolhydrater på det också) Mumsigt som bara den för stunden. Men min kropp mår inte bra i detta, min hy mår allt annat än bra av detta. Efter semestern ska vi ändra på våra vanor här hemma och det tar sin början med en teatox på fjorton dagar, spännande!


 

Onsdag

God kväll! 
Vi längtar oerhört efter semestern här hemma. Ser fram emot dagsturer till Ystad och Österlen. Gårdsbutiker och mysiga restaurangbesök är också väldigt efterlängtat. 
Vi är lite personal på jobb just nu och därför jobbar vi långa dagar varje dag denna veckan, jag är verkligen bortskämd med mitt vanliga schema där jag vanligtvis sluta 1 en-två gånger i veckan. Jag tog mig en titt på mitt schema idag till skolan och min lycka var total. Vilken härligt schema! Jag har princip aldrig lektioner alla fem dagar i veckan och min längsta dag är 9-16 med en timmes lunch, jag ser verkligen fram emot de tre kommande åren.




Här är några av presenterna jag fick från brunchen, mina vänner har fantastisk smak.

 

Cassian Elian





Födelsedagsbrunch

Vilken helg vi har haft. I morse dukade vi om efter dopet och hade min födelsedagsbrunch. Vi har verkligen haft tur med vädret, inte ett moln på himlen men det har blåst sköna vindar som svalkar mellanåt. (Dock inget kul när man ska ta bilder och allt blåser omkring, haha) jag vill tacka alla som kom och har hjälpt till och bidragit till denna mysig dag.









Dopdag

Jag är helt slut efter dagens festligheter. Världens finaste kille blev döpt idag och vi är nu de mest stolta gudföräldrarna som finns. Lite bilder från dagen.






Fredag

God eftermiddag! En väldigt efterlängtad helg är på ingång då både Cassians dop & min födelsedags brunch hålls dessa dagarna. Det har inte varit och kommer inte bli många lugna stunder. Igår satte vi bland annat upp tältet, den sista maten inhandlades och tårtorna började ta form. Efter jobb idag ska vi börja blåsa upp ballonger och dekorera. Jag fullkomligt älskar allt med dessa tillställningar. Planeringen, dukningen och presenterna. Presenterna är ju det bästa som finns (de behöver inte ens vara till mig för att jag ska bli exalterad) Jag sitter alltid på första parkett när presenterna ska öppnad.





Hairdo

Dopet för vår älskade Cassian närmar sig med stormsteg och jag hittade som sagt min klänning inne på Illum förra veckan. Det är en vacker mörkblå tajt klänning med fina detaljer som ska framhävas. Därför vill jag gärna ha en fin håruppsättning, alternativt lockigt. Jag får ta ett snack med svärmor och se vad vi kan knopa ihop. Ett stort halsband och ett par nätta beiga sandaler så är jag redo att bli gudmor.





Framtiden

Jag blev uppringd av min chef nu under kvällen och det är ovärderligt att ha sådant stöd i sina beslut. Jag har jobb fram till skolstart och sedan ska vi titta över mitt schema för att kunna matcha ihop jobb och skola. Oerhört tacksam över att ha en så samarbetsvillig arbetsgivare. Det är verkligen en lättnad att ha den biten utträtt. Nu ska jag njuta av kvällen tillsammans med familjen.

När förändringar sker i livet får jag alltid en sådan lust att byta ut hela min garderob. Som en nystart. Denna outfiten har allt jag är ute efter.



En ny början

Igår kom första beskedet om skolan och jag blev reserv på mitt förstahands val men kom in på det andra. Oavsätt så är detta en ny början för mig, jag börjar plugga. Nu håller jag alla tummarna för att jag blir antagen till min drömutbildning. Personal och arbetsliv


Det känns inte roligt att behöva lämna mitt jobb, alla underbara barn och föräldrar (jag fick blomman ovan av en förälder direkt efter beskedet) och alla fina arbetskamrater. Men jag är så oerhört redo för en vidareutbildning.

Min födelsedag

Jag hade som sagt en väldigt mysig födelsedag. Jag blev verkligen överröst med fina presenter. En liten titt på några favoriter.


Fick en helt underbar Odd Molly kofta i bomull.


Fina skålar från lexington.


Underbara glasunderlägg från svenskt tenn.


En bricka med fin fina saker från en av mina favorit butiker.

Louis Vuitton

Jag kan inte låta bli att le världens största leende så fort jag tänker på min nya lilla följeslagare. Vi gick på ströget när Joachim plötsligt säger Vi ska gå in här och så började vi gå i riktning mot Louis Vuitton, mitt hjärta började slå lite extra hårt och innanför dörrarna får jag kommentaren vilken var det nu du ville ha? Jag pekade och min älskade köpte den till mig. Det skulle jag kunna vänja mig vid, hihi. 





10 Juli

Jag känner mig riktigt lyckligt lottad idag. Jag fick precis allt jag önskade mig och mer där till. Idag har jag fått shoppa i Köpenhamn och hittade bland annat en riktigt snygg klänning till Cassians dop. Sedan åt vi lunch i Nyhamn och gick runt bland båtarna med en glass i handen. Vi blev sedan serverade middag tillsammans med den närmsta familjen. Och hela dagen var det strålande sol. Kunde inte blivit bättre. Jag saknade dock min pappa men jag får en heldag (förhoppningsvis vid poolen) med honom på söndag.

När man är på gränsen till för varm i skuggan endast iklädd linne och shorts så är det sommar påriktigt.
Mina favorit ungar! 


Presenter

Som jag trodde låg jag vaken ett bra tag innan de andra vaknade och jag kunde börja min dag och bli överröst av presenter. Jag måste säga att ribban lades väldigt högt direkt. Jag är så fantastiskt nöjd med dagen och klockan är inte ens fyra.

En av mina önskningar:
När jag såg att Amanda fått denna underbara Mini Pouchette kunde jag inte låta bli att bli oerhört avundsjuk. Jag hoppades innerligt på att ett av mina paket skulle vara märkta Louis Vuitton. Hade jag sådan tur? 


Bild lånad från AochMflyttarin.

Min dag!






Min sista kväll som 21

Idag har varit ännu en fantastisk dag. Jag tackar det fina vädret och alla människor omkring mig som gör livet så bra. Idag tackar jag även ännu en gång för vackra blommor från en vän, jag blir verkligen bortskämd. 

Imorgon ska vi över till Köpenhamn för en stund på stan och en lunch i Nyhamn innan familj och vänner kommer på middag. Åh vad det kliar i fingrarna inför imorgonbitti. Har fått tjuvkika på presenthögen och med min nyfikenhet vet jag att jag kommer vakna tidigt imorgon för att ligga och fundera på vad alla paket kan tänkas innehålla. 



Mina älsklings killar.

Tisdag

Nu är det bara några dagar kvar tills min födelsedag och jag måste säga att det börjar pirra i magen bara av tanken. 

Idag har jag haft en himla trevlig dag. Jag träffade upp Mimmi & Kicki efter en solig dag på jobb för en runda på Mobilia. Vi köpte med oss sushi hem, Felicia och pojkvännerna mötte upp oss, den obligatoriska kladdkaka bakades och avnjöts framför fotbollen. 
Nu hoppar vi mätta och trötta ner i sängen. God natt på er.

Så vackra pionerna är när de blommar.


En liten förändring

Jag hittade helt underbara knoppar när vi var i Danmark. Jag tänkte att det blir en fin detalj i hallen på vår klassiska IKEA byrå. Butiken hade säkert femtio olika varianter men jag är väldigt nöjd med vår vita variant med tunna svarta streck som valet till slut föll på.





En dag i Helsingør

Idag var vi på utflykt i Helsingborg/Helsingør. Vi fick helt underbart väder. Jag, mamma och Annica fick hem många, mycket fina inrednings prylar. Killarna fick dricka öl och röka cigarr - alltså var hela gänget mer än nöjda. 

Fick vackra blommor.


Min underbara.

Odd Molly

I förra veckan hade min arbetskamrat på sig riktigt snygga short från lindex. Jag har letat i alla butiker men tyvärr verkar de helt slutsålda. Men idag trillad jag över ett par snarlika från Odd Molly och de satt precis så bra som jag hade hoppats på. Ett riktigt toppen köp.
 
 
 

Sommar i Sverige

Idag får mitt yrket inom förskolan högsta poäng. När vi var lika många barn som fröknar tyckte vi det var onödigt att sitta kvar i våra vanliga lokaler, så vi fixade godkännande från föräldrarna och packade in i bilarna direkt efter frukost. Nu njuter vi av svensk sommar på stranden och vi har det oförskämt bra.




Min familj

Jag är så oerhört tacksam för min familj, inte bara min biologiska utan även min valda familj. Mina vänner som är finast i världen. Ibland är ord onödiga, en lång kram kan vara allt man behöver för att må bättre. Eller som idag när jag fick en blomma av mina finaste.  






Vår semester

Vår semester i år är i början av Augusti. Vi har gått igenom för och nackdelar med att åka utomlands men nu har vi bestämt oss för att stanna hemma. 

Fixa i trädgården, äta på mysiga lunchställen och åka på dagsutflykter i Skåne är vad vi planerat i år. Ni får gärna ge mig era tips på mysiga butiker och restauranger!


En månad in i dejtandet togs denna bilden och det börja pirra i magen så fort jag tänker tillbaka på den tiden.

To die for

Jag har haft (har fortfarande) totalt köpförbud när det gäller bikinis. Jag har så många att jag kan ha en ny varje dag hela sommaren. Ändå kunde jag inte låta bli att lägga till yttligare en till min samling igår. Felicia köpte bikinin jag suktat efter länge och då kunde jag inte låta bli att köpa en till mig själv också. En babyrosa från To die for och det är den verkligen!
 
 
 

Festfixande

Jag har hittat en helt underbar sida med tillbehör till alla möjliga festliga tillställningar. När man ska ha bröllop, dop och barnkalas kommer jag verkligen gå loss där. Sålänge drömmer jag mig bort bland alla pastellfärger. 
 
Några favoriter.

Födelsedags önskningar

Min födelsedag närmar sig med stormsteg. Jag hoppas på mycket kvalitetstid med mina vänner och familj. I år önskar jag litte färre saker än mina tidigare år - där listan aldrig tog slut. 

•En ny Odd Molly kofta i bomull, gärna i någon ljus färg. 
•Lexington porslin i beige. 
•Sthål fat i beige. 
•Ny liten kärlek från Louis Vuitton. 

En resa, baden-baden stol och en sänggavel står också på listan. 

Min största önskan är dock att alla mina nära och kära förblir friska och lyckliga.


Lexington

Vi fick en riktigt fin present efter lördagens brunch. En väldigt fin kökshandduk tillsammans med nya grytvantar. Våra gamla har blivit brända lite här och där så ett nytt sett var precis vad vi behövde, det tackar vi för!