Sommarfavorit

Jag råkade komma in på Nellys hemsida och jag blev genast förälskad i denna blus från Notion 1.3. 
Jag kunde helt enkelt inte låta bli.


Längtar tills jag får prova den.

Måndag

Pust! Denna dagen har gått i ett. 
•Jag har jobbat hela dagen.
•Gått på Mattelektion.
• Gått ur facket/A-kassa.
 • Fixat ny hemförsäkring. 
• Pluggat Matte.
•Planerat och fixat inför en kommande resa.
•Bokat en dagsutflykt med en vän.
•Strukturerat och fixat inför loppisen.

Jag sätter mig ner för första gången på hela dagen och pustar ut. Jag fick reda på att jag har ca. 30dagar på mig att avsluta matten och min puls gick upp med 200%. 4 kapitel på 30dagar! Jag säger hejdå till det sociala livet för en månad men samtidigt - Om en månad är jag fri från detta. Det är värt det! Nu måste jag dyka ner i boken igen. Önska mig lycka till.
Lite av alla loppisgrejer jag ska sälja på vår årliga loppis 1Maj.



En underbar dag

Igår hade jag en perfekt utekväll, vi firade min kollega Louise som har fyllt 30år och efter alldeles för många drinkar gick vi till kb för att dansa i flera timmar. Idag har en vilodag varit precis vad vi behövde och det är precis det vi haft. Jag låter bilderna tala för sig själv.






Fredag

God eftermiddag! Denna veckan har varit oförskämt härlig med endast två arbetsdagar. Idag slutar jag till och med klockan 1, snacka om lyxig vecka.
 Idag fick Ellis följa med mig på jobb och hälsa på alla barnen, hon måste ju vara extra fin när hon är på besök så hon fick två små fina rosetter i öronen.




Stockholm

Tisdag&Onsdag hade jag och Felicia en väldigt mysig tripp till Stockholm. Vår huvudstad välkomnade oss med strålande sol och det var inte förrens kvällen som en jacka behövdes. Vi gick runt (i vit skjorta och blåa jeans, nej det var inte planerat som någon frågade haha great minds think alike) och njöt av vädret, fönstershoppande och fika. På kvällen var vi på blondinbellaa föreläsning som jag varmt rekommenderar.




Inredning

Jag måste tipsa om en helt otippad inredningsbutik. Netto har fått in oförskämt fina saker till riktigt överkomliga priser. Vad sägs tillexempel om den fina metallkorgen för 89:- eller glasen för 12:- styck. Jag får nog ta mig en tur till netto i veckan.




Enorm kärlek

Du har stulit mitt hjärta lillkillen.





Trädgårdslivet fortsätter

Idag åt vi frukost ute i trädgården där vi kom på idéen om att rulla en tur på rullor till Vellinge. Det var något jobbigare än vad jag kommer ihåg från när man senast rullade vilket var ungefär 12år sedan, haha. Vi skulle bara ta en paus hos Joachims föräldrar men där fastnade vi för bebismys med Cassian som var på besök precis som vi. 
Idag har vi även hunnit köpa blommor och tomater, vi ska köpa en del till när vi inte längre har nattfrost. 





Påskhelg

Godeftermiddag från soliga solhusen.
 Mannen i huset har varit i Jönköping tillsammans med ett gäng killkompisar över natten. Nu när både jag och Sofie blev båda av med våra killar så bestämde vi oss för att sova tillsammans hos mig och göra en god frukost. 

Nu står termometern på 20 grader och jag går i shorts och linne! Ellis springer runt överlycklig på gräsmattan medans jag fixar i trädgården. Bland annat har utemöblerna fått komma fram.




Vackert, grönt och underbart.

Tjugosex dagar

Jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen, om 26 (!) dagar åker vi. Snart kan man äntligen börja packa. En vecka med mina bästa vänner i världens bästa stad. Ralph Lauren ska dominera i min garderob, dofter och underkläder från Victoria Secret ska inhandlad, ett par låga vita convers har länge stått på listan och ett par riktigt bra promenadskor är ett måste. Min shopping lista kan göras hur lång som helst. 




After-Party

Idag är det skärtorsdag och det tackar vi för. Sex dagar ledigt har jag framför mig och det känns underbart. Jag börjar ledigheten med att smyga in yttligare lite shopping i form av hårvård. Jag blev rekommenderad Bed Heads after-party. Ska tydligen göra håret väldigt lent, glansigt och dessutom luktade det gudomligt gott. 



Förberedelse för sommaren

Igår var jag på Emporia och träffade pappa som ska till Thailand idag. Innan han hann komma hade jag lite tid (livsfarligt, haha) för att titta i butikerna.
Även om jag har köpstopp fram tills New York så kunde jag inte låta bli denna söta lilla topp som är perfekt till soliga dagar på stranden. 



Tisdag

Just nu är jag inte på topp. Jag hoppas att matten börjar lossna lite nu och att jag börjar förstå, snacka om att sånt här knäcker ens självförtroende när det inte går bra. Idag är det 29 dagar tills vi åker till New York och innan det ska jag ha gjort provet på detta kapitlet! 


När jag kom ut från gymmet igårkväll möttes jag av denna vackra syn. Så lycklig över att vi går mot sommartider.


Min helg

Denna helgen har jag fått prova på att bo ensam. Min pojkvän har varit i Tyskland på svensexa fredag-lördag-söndag. 
Är han sliten nu? Något. 
Jag har haft en mysig helg med middag i fredags tillsammans med familjen, jobbdag på lördag följt av födelsedagsfirande för min bästa vän Felicia. Idag började jag min morgon med att gå på runda med hundarna tillsammans med Sofie. Eftermiddagen/kvällen avslutades med middag och världens godaste köttbullar och sås hos Joachims familj. 

Ny fin kruka fick flytta in hos oss efter en mini shoppingrunda i lördags.

Utgång med bästa vänner.

Redo för söndagsmiddag.

Favoritkillen.


Drömmen

Jag hittade min drömklänning på stan igår. Synd att den var lite väl dyr, 2000kr, för jag hade gärna haft den hängandes i garderoben i alla vårens färger.





I want to be a part of it

New york, New york. Ganska exakt en månad tills vi åker idag och självklart växer inköpslistan för varje dag. Nu när solen är så närvarande kan jag inte låta bli att längta till vistelsen på Victoria Secret där en och annan bikini ska få följa med hem.



Påskfest

Idag har vi påskfest på jobb. Erika gjorde en riktigt fin inbakad fläta på mig och stack in en massa fjädrar överallt. Tillsammans med en gul tröja ser jag iallafall nästan ut som en kyckling. 
Nu ska jag fortsätta mumsa på allt påskgodis som jag "råkade" köpa för mycket av till barnen.


Hade barn i knät och en massa runt omkring så fick klippa till bilden ordentligt för att ingen skulle komma med, haha. Men ni skulle sett dem, sötaste små busarna.

Tisdag

Varje gång jag tänker på provet blir jag helt pirrig och får världens största leende. Och det blir inte sämre av att det bjuds på fantastiskt väder. 
Idag har jag på mig min nya skinnjacka och min Louis Vuitton sjal.


Mitt dyraste och onödigaste köp egentligen. Väldigt fin men har kanske använt den tre gånger sedan jag köpte den i New York 2011, för jag är rädd att den ska gå sönder. Så den har legat nerpackad i sin kartong.


Denna bilden fick mig att inse att den är för fin för att ligga oanvänd. Kläder och accessoarer är ju till för att användas!!


Fantastiska blusar

Även om blusar inte inte är det bästa att använda på mitt jobb så kan jag inte låta bli. Vill helst gå i skira blusar och kjol hela tiden. 
Två blusar som måste finnas i min garderob, från H&M.



Oövervinnelig

Idag är jag så stolt över mig själv. Idag klappar jag mig själv på axeln och säger "jag är så jävla duktig & jag klarar allt jag tar mig an" Ja ni börjar förstå känslan. Jag klarade av mitt första utvecklingssamtal helt själv idag & ännu viktigare: Jag klarade mitt matteprov. Kapitel 1&2 som var väldigt tunga och som tyngde ner mig ordentligt. Nu går jag in med nya tag, jag ska nog åka in till stan imorgon och unna mig något fint. 

Några ord som förändrade mitt sinnestillstånd något helt sjukt.

Söndagsbrunch

Idag lyxar vi till det ordentligt och gör en brunch i världsklass.






Cassian

Ikväll äter vi sushi och myser med Cassian. Helt förälskad i denna lilla killen.
Outfiten fick han av oss i Julklapp, Newbie har så underbara kläder.




How i met your mother - sista någonsin

Jag har precis sett de två sista avsnitten av vår favoritserie någonsin. De som inte vill veta mer om avsnitten borde sluta läsa nu. Alltså hur mycket grät jag? Jag såg på Facebook att folk var sjukt besvikna och jag var rädd för att det skulle vara något löjligt/negativt slut. Visst det var nog de två sorligaste avsnitten men samtidigt - Ted fick sin familj och sina lyckliga år men slutade ändå med Robin och alla var lyckliga för det. Väldigt sorligt att mamman dog men för historien var det nog nödvändigt

Jag gillade hur barnen sa "Men pappa denna historien handlar ju knappt om mamma, den handlar om hur kär du är i Robin" och det är det ju verkligen. Nu på slutet blir det lätt att allt bara är lyckligt lyckligt men tyckte det var väldigt realistiska och fina avsnitt. Tyckte helt enkelt att de avslutade allt väldigt bra och gänget är samlat igen tillslut.




Det där med fönster

Jag älskar verkligen våra stora fönster, ljusinsläppet är fantastiskt men det är det här med våra stora fönsterbräder, framförallt det i sovrummet. Jag bara ställer saker där men jag blir aldrig nöjd. Allt ser ganska litet ut i ett så stort fönster men vår nya murgröna bidrar med bra höjd. Jag hade verkligen behövt lite tips och inspiration.