Nytt till mini

Idag åkte jag och Julian till Emporia för en mysig shoppingrunda och god lunch.  Julian fick lite nya tröjor till hösten och vintern. Köpte i storlek 62/68. Han har fått väldigt mycket fina byxor i dem storlekarna så det behövs lite överdelar att matcha med. Nu är vi på god väg till en färdig garderob. Fast ett växande barns garderob kan väl aldrig vara färdig (vilken lycka, hihi)

H&M
Lindex
Kappahl



Joachims födelsedag

Idag fyller min stora kärlek 25år. För ett år sedan hade lilla pyret bott i min mage i några dagar på sin pappas födelsedag. Joachim fick en tröja från lexington, whiskey och en veckans resa/kryssning av mig och Julian. Vi kommer resa till Barcelona i två dagar och där hoppar vi sedan på båten. Vi åker vidare till Mallorca, Malta och Italien. Resan avslutas i Venedig och så flyger vi hem därifrån. Det ska bli så himla mysigt. Kent och mamma följer också med och första kvällen i Barcelona bjuder de oss på middag och de är barnvakt till lillkillen. Tänk att Julian kommer vara 9månader då, vårt lilla knyte.

Vår plutt, som vi älskar dig.




Ny dator

I vår flytt så försvann min älskade MacBook. Oerhört tråkigt då jag hade fört över nästan alla gravid bilder och sedan rensat min mobil. Jag hade inte heller gjort kopplingen till ICloud så dem bilderna är försvunna föralltid vilket är lite ledsamt. Nu ska jag inte göra samma misstag då bilderna på Julian är mer än ovärderliga. Så i veckan ska jag införskaffa mig en ny MacBook och då tänkte jag uppdatera betydligt oftare. Dagarna bara springer iväg och det vore roligt att ha skrivit något litet inlägg varje dag för att komma ihåg vad man gjorde under sin mammaledighet.


Mornarna med dessa två💙

Julians garderob består av 80% blåa kläder, haha.

Julian 2 månader

Vår kille blev två månader den 14 Oktober och självklart hade mormor köpt en present till honom. Han fick den fina koftan från Newbie som jag velat ha sedan jag såg den första gången, vi blev så glada. Jag längtar tills den kommer passa.
Jag tänkte matcha den tillsammans med tajtsen med fjädrar och pilar på från Lindex som jag sett på inspirationforpojkar på instagram.






Höstgarderob

 Julian växer väldigt fort, senast på BVC var han 60,5cm. Och idag när vi klädde på honom såg vi att alla plagg börjar bli lite korta/tajta. Han håller alltså på att växa ur storlek 56 helt och hållet. Jag insåg också att hans garderob helt saknar någon kofta eller munkjacka i någon storlek som passar nu. När jag beställde en kofta passade jag på att fylla på hans garderob med lite nya fina plagg i storlek 62/68. Lilleman har faktiskt mindre kläder än jag trodde. Alla har varit väldigt duktiga på att köpa olika storlekar så jag har inte allt för mycket i någon storlek. Fast det är väldigt kul då det lämnar utrymme för att själv komplettera med kläder som passar till de fina plagg vi redan fått och kläder som passar vädret just nu.

 

Julian

Idag var Julian himla fin i en heldräkt från Burberry. Fick tyvärr bara en bild på vår prins då han var ledsen just då. Vi har ändrat lite på amningen men förhoppningsvis vänjer hans lilla mage sig snart. Än så länge har Julian varit oerhört nöjd och snäll så det är jobbigt att se honom ledsen. Han har nog varit ledsen mindre än 1 timme totalt dessa 4 dagarna men det gör så ont i mammahjärtat varje gång han skriker till. Han har all vår kärlek.




Minis ryggsäck

I fredags fick lilleman drömväskan av mina tidigare arbetsgivare. Det var verkligen mysigt att ha dem här och jag kan inte låta bli att sakna jobbet. Det känns lite sorligt att inte återvända dit nästa år, men nu är det skolan som gäller för mig. 
Jag delar helt och hållet Louise stil till våra små män och jag blev så glad för den fina väskan. 




Newbie

Lite torsdags-önskningar från Newbie.




7 veckor

Idag blir vår älskling 7 veckor. Känns som att han alltid funnits här, menningen med vårt liv.
Just nu viftas det med armar och ben som aldrig förr, han är oerhört stark. Han slår sig själv i huvudet konstant och han har fått in några bra slag på mig med, vår lille vilde. 






Älskade Julian

Hos BVC i veckan fick vi veta att lilleman nu väger över 5kg, 5020g för att vara exakt. Pyjamaser i storlek 50 och 56 med fot går bort, utan fötter funkar fortfarande men jag använder de minsta för fullt då de säkert kommer vara för små snart. Hans kläder i storlek 50 och till och med 56 börjar bli väldigt tajta.
Här ligger han i sitt nya babygym, vi fick låna Casians tidigare men då han snart blir storebror var det dags för Julian att få ett eget, farmor var väldigt snäll och köpte detta fina jag hittade till honom på Ullared. 

50 i byxor och 56 i bodyn, väldigt lång överkropp, precis som sin pappa.