Stockamöllan

I helgen har vi paddlat kanot, sovit i vindskydd och paddlat lite till. Inte riktigt mig grej att sova på ett stenhårt underlag när det är frost ute. Jag sov totalt ca.2h utdelade mellan 21-6 antingen var jag rädd eller så frös jag så mycket att jag trodde slutet var nära, haha. jag kom alltså fram till att sova ute är inte min grej. Själva paddlingen var jätte mysigt och solen värmde oss hela dagarna så allt som allt var det en trevlig helg.
 
 
 
 
 
 

Just nu

Här återhämtar jag mig efter en helg ute i naturen!


Grekland


Torsdag

Jag som tyckte att veckan gick väldigt segt till en början och nu är det plötsligt torsdag! Och en riktigt bra en också! Jag träffade tjejerna och åt sushi, såg de nyaste how I met your mother(!) och snackade om livet och framförallt resan till New York i vår. Åter igen påminds man om vad som är viktigt i livet och hur underbar en enkel kväll i soffan med sina bästa vänner kan vara.


Lite för personligt del 2

Anledningen till att jag inte har varit mig själv på senaste heller är att jag fått två stora nyheter. Två fantastiska små nyheter, två bebisar, jag ska få en kusin, min farbror och hans sambo är våra grannar och jag har växt upp med honom mer som en storebror än en farbror då han är ett sladd-barn delux och jag ska bli "moster" på Joachims sida. Jag är så överlycklig över båda dessa fina mirakler MEN att få reda på detta mitt i vår utredning har gjort mig mer förvirrad och ledsen,arg & lycklig ja jag har nog gått igenom alla känslor. Men nu tänkte jag lämna det negativa med detta ämnet för jag är så lycklig över alla bebisar i vår närhet.

Påtal om bebisar, en bebis som blivit stor är finaste Izabella och hon var ute och gick med Ellis i helgen och jag dog söthets döden.
Haha dem är så små båda två och de tar så fint hand om varandra på promenaden, väntar in varandra och trallar på med snabba steg.


Lite för personligt

Ja idag välkomnades hösten ordentligt och det enda som gör mig lite glad är att en svart/marinblå vinterjacka behöver flytta in och jag ser fram emot att hitta en snygg en. Men just idag är jag ganska negativ till allt. Jag har varit hos läkaren två dagar nu får att få resultat och ta nya prover. Jag har en cysta i livmodern nu också som gör ont som fan och här om natten trodde jag att jag skulle föda, kändes verkligen som att jag fick värkar, det är antagligen ingenting mot hur det verkligen kommer kännas när det (om jag någonsin blir gravid...) verkligen är värkar.

Kom precis på att jag antagligen inte berättat om vad vi fick redo på när vi var hos läkaren för ett tag sedan. Vi har verkligen en bra läkare och jag är glad över att han verkligen går till djupet med allt som är fel på oss utan att vi ens bett om en ordentlig utredning.

Joachim funkar inte riktigt som han ska och det hade absolut kunnat vara utan problem om jag funkade som jag skulle, vilket jag inte gör. Vill vi bli föräldrar krävs provrörsbefruktning.

Innan jag gick för att kolla upp min oregelbundna mens vet jag att jag frågade mig själv "om något verkligen är fel, vill jag veta det nu?" NEJ var mitt svar för varför vid 20års ålder ska man känna den bördan? Men ju mer vi fått veta desto gladare är jag att vi vet allt nu och inte sitter och gråter om några år och inte fattar vad som är fel. Nu är allt på bordet, vi kan slappna av och förlita oss på att läkarna kan sin grej och att vi kommer bli föräldrar någon gång.


Söt förvaring

Igår fyllde jag på med fina förvaringslådor. Det är ingen nyhet att jag gillar att förvara i lådor och korgar & dessa två passar perfekt hemma hos oss.

Inköpta på nille för ett löjligt bra pris!


Måndag

En ny vecka och nya möjligheter! Idag har jag förlängt mina ögonfransar och sedan blev jag bjuden på rådhuskällaren av min fina man. Nu ligger vi redan nerbäddade och ska se Harry Potter. För några dagar sedan kom vi på att Harry Potter land finns i London och självklart ska vi dit! Sedan dess har vi varit så taggade att vi varit tvungna att se alla filmer, haha Sushi och HP det var så jag visste att Joachim var den rätta för mig.


Hejdå..

Igår hade två av mina närmsta vänner avskedsfest, de ska åka till Norge fram till jul och jag kommer sakna dem så mycket. Självklart ska vi åka och hälsa på dem. Vi låter tjejerna lära känna Oslo sen ska vi komma och se vad staden har att erbjuda, har hört väldigt bra om storstaden.


Fredag

Underbara semester!


Hem ljuva hem

Visst var det väldigt mysigt att komma hem, hämta Ellis och äta efterlängtad sushi. Men jag hade mer än gärna stannat kvar en vecka till på Kreta.

Nu tänkte jag gå och låna lite böcker på biblioteket!


Louis Vuitton

Detalj från ikväll
 
 

Ellis

Vår älskade flicka, som vi längtar efter dig!
 
 

Shopping i Chania

Vi har haft en bra shoppingdag i Chania. Vilken mysig stad det är! Tre byxdressar, ett par byxor och ett par skor föll mig verkligen i smaken idag. Imorgon ska jag försöka pressa hela dagen, underbara sol, vill inte åka hem!
 
 

Mammas 50års dag!

Idag är det mammas 50års dag! Vi har firat den genom att hyra bil och köra i 3h  på småvägar i bergen rakt över Kreta till öns vackraste strand. Vi har haft en super mysig dag och vi åt nyfångad fisk i en mysig hamn innan vi körde hem. Det blev en riktigt storm innan vi hade ätit upp och vi fick springa till bilen för att inte bli genom blöta. Som tur är hittade vi en större och säkrare väg hem för att köra i bergen i storm är riskfyllt nog. Allt som allt har vi haft en riktigt mysig upptäcksdag, imorgon ska vi fokusera på shopping och sista dagen blir vid poolen, helt perfekt fördelat tycker jag. 
Har köpt min första ryggsäck någonsin och jag älskar den! & min fina Joachim.

 

another day in paradise

Perfekt semesterdag har vi även haft idag. Inte ett moln på himlen idag heller, har legat i skugga och läst min bok. Att ligga i solen hela dagen var inte ett alternativ och vi har trots försiktighet blivit lite härligt brända allihopa. Grekland har verkligen vunnit mitt hjärta.
 
 
Vår lunchrestaurang
 

Kreta

Godkväll från härliga Kreta! Änsålänge har vi en riktig dröm semester. Fint hotell, inte ett moln på himlen, massage, shopping och middag i mysiga Chania. Grekland är till och med bättre än förväntat!
 
 
 
 
 
 
 

Just nu

Är just nu på flygplatsen och hälsar på min gamla arbetsplats, stället har faktiskt blivit riktigt fint och jag gillar verkligen deras inredning.


Torsdag

Idag är det äntligen Torsdag! Under tiden som jag är på jobb har min lediga pojkvän hämtat chips och godis skålen från bruka design som jag har beställt till en butik på Väla centrum, inte många pojkvänner som är så hjälpsamma, finaste Joachim. Jag älskar min popcorn skål och vill helst komma över både dipp och snacks skålen så småningom.

Joachim har städa en del också så vi kan börja njuta av semestern så fort jag slutar för dagen, ikväll går flyget till Kreta och jag, ja alla är så exalterad!


Onsdag

Jag älskar korta arbetsdagar, man hinner få så mycket gjort både på arbetet och efteråt. Jag känner mig betydligt mycket mer effektivare på en halvdag. Idag ska jag till en studie och yrkesvägledare och förhoppningsvis komma fram till vad jag vill göra med resten av mitt liv. Känns som att allt grubblande för mig själv angående jobbmöjlighet, lön och vidareutbildningar bara gör mig förvirrad, behöver klara besked och riktig information.

Önska mig lycka till!

Jag och Kicki i fredags.


Godnatt

Idag har jag jobbat lång dag. Imorgon och på Torsdag slutar jag 1, sen är det äntligen dags för en vecka med sol och bad! Men denna kvällen har bestått av sushi, melon och chips framför tvn med fina vänner. Det bästa med hösten är framförallt alla bra tv program som avlöser varandra om kvällarna. Men nu säger jag godnatt med en bild sen i fredags!

Mimmis två lammkött.


Måndag

Godmorgon Måndag!
Idag är jag uppbokad från 7-20:30 kommer antagligen trilla i säng sen. Mängder med kaffe, ja tack!


Lördag

Idag har vi haft en riktigt mysig dag med lunch och shopping på stan med Izabella och familjen. Malmö bjöd på riktigt bra väder och det var så härligt att få njuta av sommaren ett tag till.
 
Vi har slut på kapslar här hemma så vi slog på stort när vi ändå hade vägarna förbi Malmö och köpte en stor box och en fin ny kapselbehållare, så nu har vi två!
 
 
 
 

Fredag

Underbara Fredag! denna veckan har verkligen varit full av känslor. Besvikelse, lättnad, sorg och lycka. Veckan slutar iallafall på topp och med insikten om att familjen och vännerna verkligen är det finaste man har. Det absolut viktigaste i livet är kärlek, stöd och skratt. I onsdags hade vi avsledsmiddag för några vänner som ska åka till Norge och jobba, om en månad åker nästa gäng och det kommer vara så tomt utan dem. Men hela kvällen var väldigt mysig och vi skrattade så att  tårarna rann.
Jag fick köpt den fina tunikan igår och jag ville använda den direkt. 
 
En fin vas från Hemtex kunde jag inte motstå att köpa till vårt köksfönster.
 
 
 
 
 
 

Inköp

Kicki hade en väldigt snygg tunika på sig igår. Jag blev helt kär och fick tillåtelse att köpa den så efter jobb tänkte jag åka förbi H&M och införskaffa mig en egen!


Torsdag

Dagarna vara springer iväg och varje dag är just nu full av nya överraskningar. I Tisdags var vi hos läkaren och vad som skedde där tänkte jag ta i ett annat inlägg. Men efter det kom det ett stort glädjebesked. Joachim har fått ett nytt jobb! Med bättre lön och så stora möjligheter för att utvecklas. Han börjar redan nästa månad och jag är så glad för hans skull. En välförtjänt semester i Kreta snart och sen börjar han i branschen han så länge längtat till!


Kräftskivan

Lördagskvällen var verkligen lyckad, vi skrattade så vi ramlade omkull, vi kom inte upp från att vi trillat omkull och då skrattade vi ännu mer. Kräftskiva är bra grejer det.

Det togs inte många bilder under kvällen och kvalitén är inte den bästa men som sagt, vi hade nog för roligt för att fota.


Måndag

Igår var det riktigt höstväder ute och jag hittade det bästa dagis paraplyet. Vad vi skrattade när vi hittade dessa hattar!


God eftermiddag

Helgen som varit var verkligen GALEN. Vi hade bland annat kräftskiva som var väldigt roligt och en massa annat mindre kul. Igår fick jag reda på att min kollega, efter rånet på Willys, blivit hotad med pistol i huvudet framför sin 11åriga son för att rånarna ville ha deras cykel. Jag skänker alla mina tankar till er och hoppas ni kan känna er trygga snart igen.

Vad rädda om varandra!