Chips

Har kollat in denna skål ett tag nu, då min sambo alltid lägger chipsen i ett fult durkslag, senast för några dagar sedan, så känner jag att den måste införskaffas. Ny månad imorgon = slut på köpstopp. Ska googla runt vart jag kan hitta den så ska den nog kunna användas till fredagsmyset imorgon.


Torsdag

Åh vad skönt att denna veckan börjar gå mot sitt slut, har bara jobbar jobbar och jobbar så ska verkligen sova ut och ladda om i helgen. Jobb på lördag kväll men iallafall ledig söndag! Känner att kroppen börjar säga emot, är så trött så jag knappt vet hur jag fungerar just nu. Igår gjorde vi ädelost fylld kyckling med spenatpasta och svamp. Väldigt gott, vet inte vart jag fick pestopasta ifrån, som jag skrev igår. Hur underbart var inte vädret igår förresten? Våren kanske inte är så långt bort, trots allt.

Onsdag

Dagen började med att jag kom ut till en is-skrapad bil och en chailatte och bullar som väntade på jobb. Så borde varje dag börja. Sedan dess har det varit smått kaos och jag är helt slut i huvudet! Men nu lämnar vi det och åker hem till pappa och lagar Linas kyckling med pestopasta, mums.


Ralph Lauren

Nytt från Ralph Lauren. Köpte en hel kasse med kläder från en bloggare vars stil jag älskar. Roligt med så mycket nytt och i en helt annan stil. Nu när vi (förhoppningsvis, fortfarande prat hit och dit om hur det verkligen blir) flyttar till en trea så har vi ett rum som blir perfekt för en stor walk in, då slipper alla kläder vara intryckta i varje ledigt hörn och slippa behöva rensa ut så fort man köper något nytt.
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag



 
Godmorgon Tisdag! Är hemma om på lunchen då jag glömde min mobil imorse, lägger min mobil överallt och kommer sällan ihåg var, hopplöst. Idag är det iallafall jobb på förskolan sen arenan så jag är hemma runt 9, halv 10. Hämtade ut min fina Hunky Dory kofta idag! Åh så fin den är.
 
 
 
 

Måndag

Dagen har bestått av jobb, jobb och jobb. Är väldigt tacksam för att jag har en vecka på mallis att se fram emot om bara några veckor. Efter allt jobbade körde vi snabbt inom IKEA med Joachims syster och faster. Stannade tills efter stängning och kände oss som riktigt jobbiga kunder.

Har velat byta vår äckliga plast toasits ett tag nu och äntligen tog vi tag i det. Oj vad man inser att man är vuxen när man är överlycklig för en sån sak.


Mina tatueringar

Som sagt så är jag väldigt sugen på en ny tatuering. Jag älskar känslan av en ny riktigt fin tatuering. På bilden är mina tatueringar som jag har nu. Hjärtat på foten var min första och gjordes när mitt hjärta var brutet och mina finaste vänner följde med mig och jag gjorde den för all underbar sort kärlek. Texten "Live your life" gjorde vi alla tjejer i magaluf. Jag och min bästa vän gjorde den på samma ställe och det gör den extra speciell <3 har även skrivit "sunshine" på handleden men det var bara fel. Dyra pengar och många smärtsamma laserbehandlingar senare har jag numera bara 2 tatueringar.


Tatueringar

Är verkligen i tatueringstankar just nu. Måste bara bestämma mig för VAD?


Söndag

Har haft det mysigt hos Joachims faster med födelsedagsfika. Nu ska vi äta enorma mängder sushi!


Inspiration

Kan inte få nog, vart ska man börja? Vill ha hela lägenheten i denna stilen!


Burlöv Center

Ledig dag och massa mys, tji fick jag, blev inringd till jobb men vi har fortfarande tid med en tripp till Burlöv och älsklingsaffären chilli.


Gina Tricot

Fantastiskt halsband från GT!


Kjol

Såg dessa fina kjolar och blev smått kär. Kom på att jag har den i marinblått, med prislapp, i min garderob.måste slänga ihop en outfit med den snarast!


Fredag

Är på jobb nu och gör god smoothie till mellanmål, ska vidare till Malmö arena sen och jobba på melodifestivalen. Efter det får vi lite vänner på besök, full rulle med andra ord!


Lång dag

Har haft en riktigt lång dag, jobb i 11 timmar. Hade medarbetarsamtal på förmiddagen och jag blev positivt överraskad med hur trevligt och givande det var. Vi var en sväng på stan innan idag och jag hittade det underbara D&G armbandet. Nersatt 40%! Hade tårar i ögonen när jag var tvungen att lämna det i affären. Är det kvar 1 mars så är det mitt!


Ellis

Titta vad liten och knubbig vår lilla bebis var, runt 4 månader gammal.
 
 
Vår fina tjej nu!
 

Victoria secret

När vi var i Thailand hade min vän den snyggaste bikinin från VS! Var tvungen att beställa hem överdelen i rosa, istället för blå. (betald innan köpförbudet !)


H&M

Vi gick förbi H&M idag och de hade himla fina och vår inspirerande skyltfönster. Typiskt att man ska hitta så mycket fint när jag lovat mig själv köpstop februari ut.


Baka

Hur kan man inte älska sitt jobb när man får baka och pyssla en massa? Idag gjorde vi cupcakes som blev otroligt goda! Senare idag ska jag via mitt andra jobb på tjejmässan, ska bli väldigt roligt!


20 Februari -13

Vill väldigt gärna fylla på med lite lexington i hemmet till våren, detta bland annat.


Svett

Har varit på det svettigaste passet i mitt liv, love it! Måste göras till en vana varje tisdag! Nu ska jag ta mig en lång dusch innan det är dags att mysa ner sig i soffan framför Maria och Mindy.
Hade inte haft något emot att gå klädd såhär nu. Kom nu våren!


19 Februari -13

God middag! Tisdag och en ganska så grå dag. Jag blev övertalad, tack och lov för kollegor som peppar en, om indoorwalking ikväll så man gör något nyttigt av dagen iallafall :)


Mr Grey

Åt en gudomligt lax till middag som min sambo svepte ihop från Lina. Samtidigt fick jag lite tid med fina vänner som ska till solen imorgon, avundsjuk! Nu tar jag mig lite tid åt Grey!


Kim Kardashian

Hur snygg är inte Kim? Hade inte haft något emot att vakna imorgon och se ut som henne. Outfiten kan man iallafall uppnå och så fort det blir lite varmare ute så är det såhär jag vill gå klädd.


Hunky dory

Nyaste tillskottet i garderoben, en söt kofta från hunky dory. Nu blir det köpstopp månaden ut!
 

Första Linas

Fick vår första leverans från Lina precis. Ser verkligen fram emot den kommande veckan. Vi börjar med sojaglacerad lax med sesamfrö och mangosalsa. Nom nom!
 

Söndag

Började morgonen med lite jobb, vi åkte till Vellingeblomman och tittade på påskutställningen, fikade och längtar nu ännu mer till våren. Gillar verkligen att Vellingeblomman går all in när det gäller alla sorters högtider. 
 
 

Edblad

Beundrar verkligen Edblads smycken. Stilrena och exklusivt. Jag blev positivt överraskad när jag såg att priserna var väldigt överkomliga. Här är några av mina favoriter


Lägenhetsbyte

Fick nyheter igår, visste först inte riktigt om jag blev glad eller besviken. Men nu känner jag mig väldigt förtjust över hur det blivit. Vi ska inte flytta in i lägenheten vi först trodde. Utan till 25kvd mer. En trea på nästan precis 80kvd. Allt är inte 100% bestämt förrens i början på nästa vecka men nu håller vi tummarna.

16 Februari - 13

God morgon, typ. Vi gick upp tidigt för att följa med på loppis. Alltid roligt om man hittar någon möbel med potential. Tyvärr var det inget som föll i smaken och vi väntar nog tills det blir lite varmare ute innan vi provar det igen. När vi kom hem fick vi hjälp att sätta upp våra underbara tavlor! Sedan dess har vi bara sovit (välbehövligt). Men nu ska vi piggna till, det blir tacos och melodifestivalen ikväll och vi ska bara mysa med massor av onyttigt.
 
 
 
 
 

Utekväll

Har förhoppningsvis en riktigt rolig kväll med mina fina vänner ikväll! Är hemma hos Jossan och blir alltid lika förälskad i deras inredning. Vill också fylla hela mitt hem med voluspa ljus.
Trevlig kväll!


15 Februari -13

God fredag! Kort dag idag och gillar verkligen stämningen på fredagar. Ikväll ska jag på fest och jag ska försöka att INTE vara den största tidsoptimisten som jag brukar vara utan verkligen göra vid mig och fixa till håret. Det var länge sedan jag hade lockar, i vanliga fall brukar jag aldrig hinna utan får föna håret/sminka mig/smsa/välja kläder samtidigt och då blir det inget bra.

Mitt fina armband jag köpte för någon vecka sedan. Får nog följa med ikväll!


Alla hjärtans dag

Hade en riktigt mysig dag och kväll igår. Fick fina öronhänge, vackra rosor och min favorit muffins. Sen gick vi ut och åt och hade en riktigt underbar kväll.


Primeboots

Har inte ett par klassiska stövlar i min garderob och primeboots vore de ultimata. Väldigt snygga och tidlösa, känns dock onödigt att lägga ut dem pengarna nu när vi (förhoppningsvis) snart har finare väder! Men de står definitivt på min önskelista I svart eller brunt!
 

Odd Molly

Fick ett mejl om att koftan kommit så sprang iväg på lunchen och hämtade den. Är lite olik min stil men jag gillar det! Är trött på hela min garderob så det är roligt att byta ut lite.


Alla <3 dag

Så himla mysigt med alla <3 dag, särskilt när man jobbar på förskola, vi pysslar, gör hjärtan och kramas. Min fina kollega hade köpt små presenter till oss och jag fick två redbull. Jag blev så glad att hon hade tänkt på mig, det är verkligen tanken som räknas!


iPhone

Sitter och myser i VS pyjamas framför tvn, varför så dålig bild? Lyckades tappa mobilen och spräcka HELA skärmen. Som tur är har pappa en ny iPhone liggandes som väntar på mig, just nu ser jag knappt vad jag skriver så det behövs!


Lycka

Hur glad blev jag när jag blev erbjuden ett bord precis som detta? Och jag kan lägga till en hylla eller andra ändringar om jag vill. Gillar det enkla över detta bordet men samtidigt är ett tunt hyllplan extra bara praktiskt eller tappar jag stilen i bordet? Ska hitta en fin spegel vi kan måtta med först så vi får exakta mått. Välkommen framtida hall, woho!


NEW YORK NEW YORK

Hade helt glömt att jag hade beställt hem dessa fina underlägg från Svenskt tenn. En rolig överaskning såhär en onsdag.
 
 
 
 
 
 

Mardröm

Jag vaknade vid 4 inatt av att Ellis skällde som bara den. Jag var någonstans mellan dröm och verklighet men jag var väldigt säker på att någon var i lägenheten.

Då jag har insett att man aldrig kan veta hur man reagerar på rädsla så blev jag själv ganska förvånad när jag skrek, så högt jag kunde, rakt ut. Min stackars pojkvän vaknade och blev i sin tur livrädd för mig men efter en genomgång av lägenhet och ett glas vatten för att lugna ner mig så kunde jag somna om.

Usch, ta hand om er!


Kartell

Den lilla data/syhörnan.Vårt fina ILVA bord tillsammans med vår första Kartell stol. Känns kanske lite intryckt här men vi har redan planerat det riktigt fint senare. Nu måste jag in i duschen, tjejerna på jobb tog med mig på boxning och jag är helt slut!
 

david ehrenstråhle

Nu har våra underbara tavlor äntligen anlänt! Vilken tur att vi valde den mindre modellen för dem är enorma! Men gud vilken wow känsla man fick. Känns kanske lite konstigt att ha en New York vägg och en tavla med NY på väggen bredvid men men, det är bara tills vi bytar lägenhet.
 

Odd Molly

Jag har länge velat ha en Odd Molly kofta och äntligen har jag tagit tag i det och beställt en. Jag har hört mycket positivt om bomulls versionen så jag tänkte att jag börjar med en sån. Längtar tills den kommer!


Hockey!

Jag försöker kombinera nöje med nöje och läsa ikapp min arbetskamrat i "50 nyanser av mörker" samtidigt som jag kollar på hockey. 2-2 just nu och det är en rolig match! Nej nu måste jag återgå till Mr. Grey


11 Februari -13

Måndag, måndag, måndag! Ny vecka och nya möjligheter. Ikväll är det för en gångs skull min tur att titta på hockey istället för att stå i kiosken och jobba :)


Inspiration

Ska lägga ner mycket tid och pengar för att vårt hem ska bli lika fina som deras!


Vardagsrum

Nu har flyttat runt i vårt lilla vardagsrum och kommit fram till den bästa lösningen.
Än är vi inte färdiga på länge men jag är väldigt nöjd med detta tills vi bytar lägenhet.
 
Vad som ska köpas/göras;
  • soffbord
  • matta till vardagsrum
  • matta till matbord
  • tv-bänk
  • hallbord
  • missoni puff
  • upp med bombay och new york tavlorna.
  • bok/dvd hylla

 


IKEA

Alla våra fluffiga filtar har blivit dumpade nu när vi har bytat style på hela vardagsrummet. Blev inspirerad av tilda.metromode.se och körde förbi Ikea och köpte denna fina!


Söndagsmys

Bästa söndags outfiten med bästa sällskapet!
 

Helt slut

Haft en riktigt rolig dag men nu är jag helt slut! Vi måste möblera om i hela vardagsrummet så jag får försöka hålla mig uppe lite till och få iordning. Tänkte lägga upp före och efter bilder imorgon!
 
 

9 Februari -13

Godmorgon! Vi har redan hunnit köra till Kristianstad, yrat omkring lite och köpt drömsoffan! Fåtöljen och fotpallen kom med i all hast men jag föll direkt för fåtöljen och fotpallen är väl obligatorisk för män. Vi ska nog hinna med att lämna vår andra soffa innan jag ska vidare på jobb och sen kommer man väl trilla ihop (i nya underbara soffan) ikväll!

 


påtal om guld

jag blir helt till mig, vill ha vartenda ett! först ska jag försöka hitta Dolce and gabbana armbandet, måste verkligen äga det!


Cocoppa

Skönt med fredag! Fast vi ska upp tidigt på lördag, ut på soffjakt och sedan vidare på jobb så är det ändå något speciellt med fredagar.

Till något helt annat hade jag tänkt tipsa om en app som jag gillar väldigt mycket. Man kan ladda ner sina egna ikoner och göra sin mobil betydligt mycket roligare! tyvärr måste man ha dubbelt upp av sina appar men vad gör det? De andra kan trängas i en mapp på sista sidan.

 


Faith, Peace and luck

Dessa söta fick följa med mig hem senast jag var i stan. Gummiband med berlock som man använder som armband, perfekt!

7 Februari -13

Igår tog vi en helkväll hos Joachims syster med sallad och Harry Potter, vår favorit. Sen satt vi och letade inredning, bloggar och inspiration. Åh vad vackra hem det finns! Jag är väldigt otålig och vill gärna göra om allt på direkten så förhoppningsvis blir det en ny soffa för oss till helgen.

Bild från Koh samui 2012/13


Guld

Jag har blivit förälskad i alla guldiga smycken.Jag har sedan tidigare enbart silver men nu spenderar jag en mindre förmögenhet för att äga all sorts guldiga smycken.
 
Min sambo var nog den sämsta bloggfotografen någonsin då vi mest skrattade men det jag skulle visa var mitt nya ursnygga skärp som jag vill använda varje dag!
 
 
 
 
 
 

6 Februari -13

Idag har jag en kort dag på förskolan och jag ska faktiskt inte vidare utan har en ledig eftermiddag. Jag tänkte åka in till stan och kolla in butiken udda tina. Verkar vara en butik i min smak. Senare ska jag ta bort min tatuering, förhoppningsvis är det sista omgången laser, tror detta är sjätte omgången.

Bilden visar tredje gången jag tog laser på tatueringen, aj!


Howard

Vi har nog sålt vår soffa så nu är det dags att hitta vår framtida. Jag är väldigt sugen på en beige Howard. Frågan är bara hur smart det är att köpa en beige soffa när man har hund och inte direkt är en okladdig person. Tåls att fundera på.

 


5 Februari -13

Idag jobbar jag till stängning på förskolan. Efter det hade jag tänkt ta mig till gymet och prova ett pass jag aldrig testat förut. Jag är väldigt dålig på att motivera mig själv så jag måste gå på pass för att pressa mig till det yttersta. Ska bli skönt att stänga av allt annat och bara fokusera på träningen!


Linas matkasse

Nu tänkte jag att vi ska prova det alla pratar om just nu. Det handlar mest om att man oftast inte har någon inspiration på kvällarna så detta blir perfekt för oss!
 

Kartell

Idag beställde vi våra efterlängtade Kartell stolar. Vi tänkte att fyra blir bra att börja med. Tre veckors leveranstid sen är dem våra.

 


4 februari -13

Måndag! Brukar vara trögt att gå upp men i och med att jag jobbat varje dag i helgen så känns det bara som en lång jobbvecka. Fick tiderna till nästa helgs jobb också så det är bara att se veckan som ännu längre. Jag gillar alla mina jobb väldigt mycket, bara man går och lägger sig tidigare om kvällarna så blir det bra. Tyvärr så hinner jag inte med mina vänner lika mycket som jag hade velat och vädret är så tråkigt att det hade kunnat göra vem som helst deppig. Hoppas solen kan visa sig lite snart!

 


Ny lägenhet

Vi har varit hos pappa och snackat lägenhet idag. Både han och vi ska flytta till större. Detta är en ritning på vår nya lägenhet och vi längtar så! Ska verkligen rensa ut och bara ta med det absolut bästa från våra nuvarande 55kvd.

 


3 Februari -13

Det är så underbart att vakna av att rummet fylls av solljus. Finns det något bättre? Provade att ta en bild på mina nya favorit med det härliga ljuset. Köpte den från Starbucks i Singapore och jag dricker allt från vatten, islatte och smooties ifrån den. Perfekt att jag använder den hela tiden för då diskas den konstant vilket betyder att diskhon i övrigt ekar tomt. Nu ska jag på Victoria Parks brunch!
 
 
 

Stiftelsen

Jag var på konsert med några tjejer från mitt jobb i fredags och såg stiftelsen på kb. Man borde umgås med dem mer för vi hade så roligt. Vi började förfesten vid 5 och när sista låten led mot sitt slut så tog de sig hemåt. Jag skulle vänta in mina bästa vänner vilket resulterade i 1timmes väntan helt själv (vem visste att en timme kunde vara så lång) innan vi festade vidare och jag gick hem efter 8(!!) timmar av dansande och roligheter.


2 Februari -13

Jag kan inte räkna hur många gånger om dagen jag trycker "spara bild" på inspirationsbilder och det svämmar över utav dom på både mobilen och Ipaden. Detta är några jag har som främsta riktlinjer just nu. New York tavlan köpte jag i veckan och den är just nu på inramning.

 


Projekt lägenhet

När man flyttar hemifrån så har man oftast varken pengar eller ork att lägga ner på varje detalj i sitt hem. Nu har vi bott i vår lägenhet i 1 1/2 år ungefär och nu är det dags för en rejäl makeover. Vi börjar i köket med ett fint runt bord som vi båda blev förälskade i direkt och en underbar marockans skål.