Godmorgon!

Vilken kväll och natt Hököpinge har haft! Igår åkte vi förbi Willys för att köpa det sista till kräftskivan ikväll och när vi kör där ifrån springer två maskerade män med pistoler in och rånar Willys. Alla fick lägga sig på marken och det var helt crazy, som tur är tog poliserna dem!

En bit från oss låg en drös med höbalar som något tände fyr på så Joachim fick ringa brandkåren.

Sen vaknar mamma för att gå på toaletten och ser någon som lyser med ficklampa utanför. Då var det polisen som genomsöker vårt område och där var 7 poliser med hundar, vad det handlar vill jag inte berätta i respekt mot en av våra grannar...

Ingen av händelsens är kopplade till varande men vad är det som händer? Jag sov gott som en bebis med öppet fönster, haha.

Känns lite malplacerat att skriva om något materiellt nu men jag fick hem min fina blus från Odd Molly igår som jag är förälskad i!


Tatueringar

Nu har jag bestämt mig för mina två nya tatueringar. Nu ska jag bara våga boka tid, hade velat tatuera mig tillsammans med någon annan så man kan stötta varandra. Åh vad jag vill göra dem!
 
 
Ett kors och en text på höften, inte de orden dock.
 

Drömväskan

Jag längtar verkligen till vår Londonresa ännu mer nu när jag ska få köpa en av mina drömväskor där. Så nu till den stora frågan: Vilken av dem?
 
 
Prismässigt spelar det ingen roll vilken storlek jag väljer, handlar om en 100lapp mer eller mindre, men baserat på utseende gillar jag nog 30 eller 35 mest. Jag får nog avgöra i butik vilken storlek som är favoriten. Men vilket mönster? Kommer vela fram och tillbaka varje dag nu.
 

Torsdag

Inte har denna dagen varit mindre bebisfylld. En kollega kom förbi med sin två veckors bebis och det var gos hela förmiddagen. Finns det något mysigare?

Efter jobb åkte jag och en vän förbi triangelns nyöppning och jag bestämde mig för att göra en ny piercing. Efter det blev det ett besök på IKEA och jag är så himla sugen på deras sänggavel och förvaringslådor under sängen. Jag har nog en fetisch för förvaring, haha. Ska bara övertala sambon (världens bästa som redan gett mig halva LV väskan i julklapp, hihi) Fredag imorgon och det ser jag fram emot, skönt med helg!


Onsdag

Hej Onsdag! Idag är jag känslosam, jag går in på Facebook och ser att Tina och Tobias har fått sin lilla prins och när jag såg fotot på honom fick jag en riktigt sjuk känsla genom kroppen. Tänk att han är deras, en blandning av dem två, han kommer vara med dem hela livet. Det är verkligen något speciellt när första paret i ens krets får barn, längtar tills man får träffa honom!


Tisdag

Idag har jag letat och letat efter den fina blusen men online fanns den inte i min storlek. På Odd Mollys hemsida fanns den inte och i butik hade de inte fått in den. Jag hittade en ljusblå på tradera i min storlek, efter många bud blev den min för några hundra billigare än nypris, jag går och lägger mig riktigt nöjd.


Odd Molly

Jag såg Paula i denna fina blus på hennes blogg och nu vill jag verkligen köpa den, måste bli min.


Godmorgon Måndag

Vilket höstväder man vaknade till imorse, förmiddagen har i och för sig bjudit på värme men man känner att hösten är på ingång. Jag är väldigt glad över att vi åker till Kreta snart, då jag älskar att packa ska jag redan ta ner väskorna idag och drömma mig bort till värmen. Ikväll är det träning som gäller och jag går in i v.2 som träningsduktig. Nu hoppas jag att det håller i sig, varje måndag och onsdag ska jag träna ett pass! Allt utöver är plus men vill inte börja med överdrivet många pass, två känns väldigt bra.

Jag köpte nya badbyxor till Joachim i förra veckan, när jag kom in i butiken hade den precis blivit rånad, så tacksam för att jag inte var där några minuter tidigare.


Louis Vuitton

Godmorgon!
Jag trodde att jag hade släppt det där med att hela tiden ha en ny designer väska på min inköpslista men nu kom suget tillbaka. Jag är väldigt inne på att köpa Louis Vuittons speedy. Nu ska jag väcka den sovande mannen bredvid mig och berätta att jag önskar mig (halva, jag kan själv ge mig själv den andra halvan) i julklapp och att vi kan köpa den i London.

Annars är inte denna söndagen inte något speciellt, jag tänkte sätta igång oss här hemma så vi hänger in våra kläder, dammsuger, torkar golven och gör så att våra uteplats kuddarna får plats i vår "städskrubb".


Tårtor

Hur sugen blev jag inte på att beställa en riktigt fin tårta? Bröllop, dop eller födelsedag? Tyvärr är inget av det aktuellt inom en snar framtid men jag längtar till jag har anledning att beställa en så underbart fin tårta.

Från Cake me happy!


Lördag

Godmorgon Lördag! Jag har precis landat i soffan efter ett riktigt jobbigt piloxing pass. Att träna på tom mage är inte min grej, nu unnar jag mig min favorit frukost innan jag ska in i duschen och förberedda mig för en dag i Danmark. Vi blev medbjudna till bakken och då jag aldrig varit där ville jag gärna följa med. Ha en mysig dag allesammans.


Lexington

Efter en titt i våra köksskåp såg jag att vi inte har några bra soppskålar. Vi har skålar men dem är inte särskilt djupa och väldigt opassande till annat än köttgrytor och liknande. Det självklara valet var skålarna från Lexington, perfekt storlek och extremt snygga.


Att köpa eller inte köpa

Jag kan inte bestämma mig för om denna kappan är snygg som bara den eller riktigt ful...får fundera på det. Är inte i behov av någon kappa egentligen men tyckte den var väldigt annorlunda om inget annat.


Min shoppingrunda

Höstskor, två mössor, två tjocktröjor, ett par jeans, ett halsband och två T-shirts hittade jag idag. Varmt välkommet till min höstgarderob. Till hemmet hittade jag en bricka och ett ljus. Älskar shoppingdagar som dessa. När jag kom hem städade jag badrummet och köket innan jag skulle på ett träningspass. Joachim joggade till Vellinge och mötte upp mig, vi gick och solade innan vi hämtade sushi. Resten av kvällen spenderas framför tvn och jag är riktigt nöjd med hela dagen.


Paus i shoppingturen

Fyller på energin med en smoothie (mango,apelsin och annanas mums!) under shoppingrundan. Jag har hittat allt på listan och lite till. Väldigt nöjd med vad jag får med mig hem.


Höst

Jag vet inte om det beror på vädret eller min nya hårfärg men min garderob behöver en ordentlig förändring för att jag ska bli nöjd. Jag gick upp på vinden i helgen och hittade mina snygga jackor, västar och pälsar så där är jag förberedd men mysiga tröjor, höstskor och snygga byxor behövs det fyllas på med. Jag slutar om en halvtimme och då tänkte jag åka inom Emporia för att se vad som kommit in i butikerna.

Fina höstlöv barnen hittade igår.


Måndag

Jag tittade i min kalender imorse och den var helt tom! Vad underbart, förra veckan var fullbokad till max. Nu när energin är igång och tiden finns till så bokade jag in träningspass idag, onsdag och lördag. En storstädning i lägenheten står också högt upp på listan av prioriteringar. Nej nu är min rast slut, dags att återgå till jobb.

Min mamma skickade den här bilden på mig och mina bästa vänner i mellanstadiet, vilka tjejer alltså. Nu är en av dem mamma, en reser jorden runt och en pluggar till sjuksköterska, tänk att vi inte hade en aning om hur livet skulle se ut 10år senare.


Söndag

Vilken helg jag har haft! Haft riktigt roligt men nu är jag helt slut, fick en välbehövlig lugn kväll ikväll med pizza, godis och mys för att samla krafterna. Nu ligger jag i en nybäddad säng med strukna lakan (tack mamma!) och planerar vår lilla resa. Bra avslut på denna söndagen.


Kalas

Idag fyller finaste Izabella 1år! För 1år sedan om en vecka träffade jag henne för första gången och då var hon det minsta jag någonsin sett, det var kärlek vid första ögonkastet.


Torsdag

Idag var det äntligen Tinas BABYSHOWER. Som såklart var hemlig och som såklart var dagen efter mitt besök hos henne. Jag var så rädd att jag skulle försäga mig men hon misstänkte ingenting. Riktigt roligt att hon blev så överraskad. Lite bilder från kvällen.
 
 
Den stora blöjtårtan var från mig
 
Kian var också kalasfin
Tina fick även denna söta overall från mig.
 
 
 
 

En förändring

Min tanke var från början att bli mörkblond och jag tror fortfarande att det är där jag kommer hamna. Men just nu ville jag prova något nytt. Tina fick till en riktigt fin brun nyans som jag trivs bra i. För att känna mig riktigt nöjd ska jag lägga mig i solariumet, denna hårfärgen behöver lite mer färg om kinderna.
 
 
 
 

Lexington

Vi var på fridhems gård efter jobb idag och gick lite crazy på kuddavdelningen. Fem lexingtonkuddar följde med oss hem och gjorde oss höst-redo. Den röda med ränder köpte vi även i blått x2. Min tanke är att ha dem i sängen när man bäddat. Men först måste jag köpa innerkuddar, trodde vi hade fler än vi verkligen hade.

 


Onsdag

Äntligen Onsdag! Längtar så till helgens roligheter att den inte kan komma snabbt nog. Avskedsfest, utgång, barnkalas, kräftskiva, utgång och loppis! Oj, jag kommer nog behöva lite ledigt efter den helgen haha men jag är super taggad!

Och till något annat så känns det som att jag har blivit förälskad på nytt i min pojkvän, jag saknar honom hela tiden och jag vill bara pussas och mysa med min favorit. Förälskelse är lätt den bästa känslan i världen.

Min snygga kärlek.


Tisdag

Godkväll Tisdag.
Lång jobbdag, hemmagjord pizza och efter mycket velande från alla kunde vi tillslut välja film men som vi mest snackade oss igenom, haha. Med det säger jag godnatt! Morgondagen bjuder på ett frisörbesök för en liten makeover.


Måndag

Vilken underbar måndag! Jobbmässigt var det givande och skönt att få ordning på saker men det bästa var att jag var helt varm i kroppen av att alla var tillbaka, haha. Vi började prata om en vinkväll snart och det ser jag fram emot! Efter jobb hämtade jag ut min nya fina kofta. Och ikväll ska vi förlänga helgen genom att äta tacos och dricka cocacola. 
 
 
 

Söndag

Vilken njut-helg jag haft, sovit mycket, ätit gott och snackat en massa skit. Nu tänkte jag blanda lite dipp till mina chips framför Casper & Wendy. Vad jag älskade den filmen när jag var yngre!

Igår åt vi sushi, tycker det ser så härligt ut när man får det på ett stort fat som vi fick.


Lördag

Ska inte säga att min lördag skiljer sig mycket från fredag, en lugn helg med mycket tid med vänner och pojkvän.

Vi har tittat igenom gamla bilder ikväll och hittade denna på två fulla för två(!) år sedan.


Fredag

Välbehövlig kväll i soffan med tjejerna!


Höst

Hösten är runt hörnet och jag är väldigt sugen på att förberedda vår soffa och göra det mysigt. Men innan vi kan börja köpa på oss massa höstnytt måste jag hitta mitt bankkort som verkar ha gått upp i rök, vart har det tagit vägen? Handikappad utan det!


Doft

Min parfym tog slut för ett litet tag sedan och sedan dess har jag kört på olika body mist. Det negativa med body mist är att det bara håller i sig 2-3timmar så idag köpte jag på mig ett litet lager med små flaskor parfym, i min favorit doft mango. Parfym är lite dyrare och ofta väldigt stora mängder så jag vill inte köpa någon ordentlig förrens jag hittat rätt. När vi står på flygplatsen ner mot Kreta blir det förhoppningsvis ett köp!


Godmorgon Torsdag

Igår bjöd vi hem på middag för första gången i vår lägenhet, mamma och hennes sambo blev våra första gäster och det var trevligt att använda hela matgruppen och duka fint. Efter mat och en film bad jag Joachim börja ta bort lite av min hårförlängning, en del börjar bli riktigt slitet men innan vi fick pli på det var klockan 11 så jag får försöka övertala J att fortsätta ikväll. Men innan det ska jag åka till stan och fylla på mina ögonfransar. Min huvudvärk har lättat ordentligt också så äntligen börjar jag känna mig som migsjälv igen! Hoppas ni har en bra torsdag, snart helg!

Bild från förra fredagen och myskväll med bästis.


Tisdag

Dagen var betydligt mycket bättre än igår. Gårkvällen spenderades på akuten i trelleborg och väntetid tills man blev galen. Jag var på vårdcentralen idag och fick träffa en riktigt bra läkare. Min huvudvärk har fortfarande inte släppt men har fått tabletter som förhoppningsvis gör att värken lättar.
 
 
Efter mitt besök på sjukhuset smsade mamma och bad mig titta på Odd Mollys höstkollektion online och jag svarade att jag älskade en finfin kofta i ull. Så hon beställde den till mig och gjorde min dag.
 
 
 
 
 

Måndag

Idag var det ingen bra dag. Joachim har krockat och hans bil är helt förstörd, blir livrädd bara jag tänker på hur illa det kunde gott. Förutom det har klagats en massa på jobb idag och jag är så glad att jag slutar om en halvtimme, vill bara umgås med min familj och stänga av omvärlden!

Min bil har iallafall blivit en riktig snygging!


Big Slap

Igår var en sådan dag som var helt underbar från morgon till kväll. Pannkaksfrukost, förfest genom fönster och Big Slap hela eftermiddagen och kvällen. Adrenalinet pumpade och jag ville inte att kvällen skulle ta slut, vi ses nästa år Big Slap!


London

Idag har jag skrivit ut alla dokument till flygresan, hotell och aktiviteter. En förstasida med flygtiderna och nu är jag officiellt en organiserad och förberedd nörd, haha.


Efterrätt

I tisdags var min kusin över på middag hos mamma och jag bjöd in oss också. Under sommarhalvåret får man räkna med grillat till middag i grannlägenhet men det är alltid lika gott. Men den stora wow faktorn var efterrätten. Färska hallon och blåbär som man pudrade med lite florsocker. I stekpannan stekte man havregryn, socker, smör, kanel, kardemumma och sedan hälldes det över bären. Serveras tillsammans med soyaglass, storfavorit!
Allt var gluten och laktosfritt då både mamma och min kusin har fått oturen att inte tåla något av det. Så tips om man ska bjuda hem någon med allergi.