Ett avslutat kapitel

Igår jobbade jag min sista officiella dag på förskolan. Jag kommer sakna alla barn och kollegor men känner mig redo för de nya utmaningarna som ligger framför mig. Jag fick så himla fina presenter.

Världens mysigaste filt ifrån Miljögården.

Och en helt nu uppsättning med Maja lyktor. Tack för alla fina minnen, kunskaper och stöd jag fått av er dessa åren. 




Framtiden

Jag är, som man kanske märker, helnöjd med mitt nya jobb och intresse. Jag hoppas att jag kan fortsätta ett kontinuerligt arbete där jämtvid skolan. Jag fick även ett mail idag ifrån Malmö Arena angående att bli en del av deras "fasta team" som jobbar på samtliga evenemang. Då detta är på kvällstid och inte krockar med MFFs öppettider eller matcher så sa jag ja direkt. Två perfekta jobb att ha under studie tiden. Jag har varit lite orolig över möjligheten att jobba under skolgången men jag tror och hoppas att jag fått fram den perfekta lösningen. Nu ska helgen firas in.








Malmö ff

Alltså wow! Jag har sovit tre timmar inatt men känner inte ens av det. Jag är fortfarande uppe i varv sedan igår. Fantastisk kväll på alla sätt. Vilken stämning det var, folk satt inte ner 1 sekund. Vi hoppade, skrek och sjöng. Från att knappt veta något om vårt himmels blå lag går jag nu på alla matcher och älskar det. Vilket tillfälle att komma in också. Nu är vi vidare i Champions League & etta i allsvenskan. Matchen igår var tveklöst den bästa matchen jag varit på, riktigt bra gjort killar.


Precis innan första målet gick in.


Vår Hall

Vi har äntligen tagit tag i vår hall och satt upp bilder på våra nära och kära. Det känns så mysigt att se alla älskade ansikten varje dag. Hade velat fylla hela väggarna med fotografin och minnen. När vi köper vårt egna hus kommer familjen Kardashians hus vara inspiration - fullt med ramar överallt. 


Vår hall 



Kardashian/jenners hem.

Jag kommer verkligen investera i en bra fotograf vid vårt bröllop, dop, fester osv i livet. Så underbart att ha riktigt fina bilder som minnen.

Lo-ika

Idag fick jag mina födelsedags presenter ifrån Felicia och jag fick först öppna ett paket från Majas cottage. Helt i min stil - en underbar sjal från Lo-ika. 
 

Jag fick även min efterlängtade tavla som hon målat själv. Den var precis som jag ville ha den. Den ska upp på väggen redan imorgon! Bild kommer. 



Sneakpeak

Kärlek

Jag måste bara dela med mig av en bild som gjorde hela min dag. Vår älskade gudson och vår egna lilla bebis som umgås om dagarna, man kan ju inte bli annat än lycklig. 


Ralph Lauren dräkten fick han av oss när han låg i magen, nu passar den honom perfekt.


Bikbok

Äntligen fredag! Även om det väntar jobb imorgon så är det en speciell känsla när helgen infinner sig. Som sagt väldigt mycket jobb denna veckan - väldigt välkommet till en blivande students konto. 
Och varför ska man tjäna pengar om man inte kan göra av med lite också? Jag hittade en underbar tröja ifrån Bikbok som redan är en storfavorit. Åkte till och med tillbaka nästa dag och köpte en i vitt också. 




Tisdag

God kväll! Idag har jag jobbat tolv timmar och känner mig helt slut, den avslutades dock riktigt bra med sushi och paradise hotel. Imorgon väntar faktiskt en lika lång dag. Jag jobbar halva dagen på förskolan och halva i MFF shopen. Väldigt roligt att variera två så olika jobb. Men min vardag känns ungefär lika spännande som vädret utanför, därför tryter inspirationen här ordentligt. Från sommar till november-kyla på en vecka? Skärpning Sverige, ta tillbaka värmen och ge oss en ordentlig sensommar! Det positiva är att jag inte behöver ha "dåligt samvete" för att jag jobbar så mycket. Man vill ändå bara mysa upp sig i soffan och det kan man lika bra göra när solen gått ner. 

Nu börjar nedräkningen till skolstart, bara tolv dagar kvar. 




Kräftskiva

God morgon! Äntligen har kräftskivans tid kommit. Jag fullkomligt älskar kräftor och till gårdagens kräftskiva gjorde J världen godaste Wästerbotten paj, det får bli en favorit i repris på det snart. Igår var vi hos Joachims chef på kräftskiva vilket var himla trevligt, maten var fantastisk och sällskapet lika så. Trots att jag tvättade händerna vid flertal tillfällen så känner jag fortfarande en svag doft av kräftor och räkor. Det är väl  det enda negativa med skaldjur? Så nu är det dags att hoppa in i duschen för en helskrubbning. Efteråt väntar en riktig söndags frukost och mys hela dagen.




Malmöfestivalen

Idag fick det bli en snabb visit in till Malmöfestivalen. Vi möttes av ösregn påväg till mattälten men det stoppade inte oss. Världens godaste Fisktacos serveras nämligen i tält sju. Friterad torsk, krämig sås och stora mango bitar -gudomligt. Jag måste in i veckan igen för en favorit i repris. Den gången kanske jag kan ta en bild på underverket, denna gången gick nämligen all energi åt att hålla allt torrt tills vi kommit under tak.

Som sagt ingen passande bild.

Jag älskar den här bilden på Cassian, helt intryckt lille hjärtat, haha.


Onsdag

Idag har jag haft en heldag med jobb som avslutades med MFF match och otippad vinst. Riktigt härlig stämning på arenan när det avgörande målet gick in. När jag kom hem hittade jag ett färgglatt paket och en blomma från min älskling. En helt vanlig dags present , hur fin får man bli? 


I paketet gömde sig två fat från Sthål i den mindre varianten.

Tisdag

God kväll! Jag är helt slut efter att ha jobbat från morgon till kväll, jag har väldigt roligt men det känns lite segt att ställa om sig efter en härlig sommar med stressfria dagar. Vad har jag att berätta? Inte så värst mycket nu när dagarna är fyllda med jobb. Nu ska jag hoppa i säng.

Jag var barnvakt till min fina gudson ikväll, världens mysigaste och lättaste bebis ❤️

Tillbaka i vardagen

Nu är vår semester slut för i sommar. Det var kort men underbart. Jag skulle egentligen ha en vecka till med fria dagar men nu har jag blivit uppbokad på jobb i MFF shopen istället. Det känns väldigt kul, till och med bättre än ledigheten. Även om man känner dig lite vilsen i början på ett nytt jobb så älskar jag känslan och energin man får av att prestera och lära sig nya saker. Åter till vår semester - i fredags tog vi med Erica, Simon och Cassian på en gårdsrunda. Vi besökte slättarps gård, gamla mejeriet och hallongården. Nästa gång har vi några andra favoriter att bocka av också. 

Jag åt en fantastisk sallad på slättarps.
Friska drycker att svalka sig med i solen.



Paus i semestern

Jag tittar in här och säger hej mitt i semestern. Idag har jag provjobbat i MFF shopen och det kändes väldigt bra. Ett helt perfekt extrajobb under studietiden. Vi kom hem från Stockholm igår efter riktigt mysiga dagar. I samma veva som vi flyttade hemifrån fick min kusin dessa underbara örgott från H&M home. Jag har sedan dess suktat efter dem och aldrig slagit till trots det billiga priset på 149:-. Ibland är man konstigt snål mot sig själv, men när vi gick förbi butiken i Stockholm kunde jag inte hålla mig längre. Till min lycka hade de alla färgerna inne och valet föll tillslut på de ljusgråa.
 

G