Vårt livs kärlek

 Nu har tiden äntligen kommit för oss att berätta att vi ska bli föräldrar. I veckan fick vi se en liten bebis ligga och sparkar med benen och viftar med sina små armar. Vi har precis gått in i vecka 12 men då våra föräldrar vetat det i x antal veckor, kollegor luskat fram att min trötthet och illamående inte var för inget och våra vänner fick reda på det innan vi åkte på semester tillsammans så har det varit officiellt ett tag nu. 
 
Då the babymaking inte riktigt ville sig på hemmaplan överlät vi det till läkare och specialister. Därför har vi redan fått se vårt underverk tre gånger. Först som ett litet embryo redo att dela sig, i vecka 8 som en liten ärta och i vecka 11 som en bebis i miniatyr. 
 
Känslor just nu? Lycka i den största bemärkelsen, en ständig oro och mer kärlek än jag trodde var möjligt. 
 
Vår lilla har fått namnet pysslingen av våra bästa vänner så det är vad mini heter här hemma. Pyssling är redan bortskämd med omtanke, kärlek och presenter. Vem får lixom julklappar vid åtta veckors ålder? I början av Augusti anländer vårt mirakel och vi längtar redan så oerhört.
 



Kommentarer
Alison säger:

grattis igen! Så kul :)

Svar: Tack så jätte mycket 😍
AnnaJohanna

2015-01-17 | 15:02:19
Annika säger:

Åh vilka underbara nyheter! Har förstått att du längtat massor och jag är väldigt glad för er skull! Nästan så jag måste väcka Emma mitt i natten och berätta! Du kommer bli en fantastisk mamma!

Kram

Annika
(Emmas mamma)

Svar: Tack så mycket!! Hälsa Emma från mig Kram
AnnaJohanna

2015-01-18 | 03:34:49
Anders/Sandra Karlsson säger:

Så kul för er stort grattis från fam Karlsson

Svar: Tack så mycket! :)
AnnaJohanna

2015-01-27 | 20:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback