Att misslyckas

Hej fredag! Jag som hade föreställt mig överlycklig och avslappnad denna fredagskväll, men icke. Jag failade ordentligt på matteprovet. Jag har gett mig dagen ut att vara ledsen och jag är verkligen besviken på mig själv. Men det finns inga genvägar, öva öva och öva. När vi gick igenom provet sa min lärare vissa grejer tex. Man kan inte göra såhär och såhär på denna sortens uppgift. Men VARFÖR har ingen sagt det innan? Varför finns det inte en punkt-lista på vad man får/inte får göra i matten? Jag behöver logik och det är inte matte för mig. Extremt bra exempel här under.



Torsdag

Det är äntligen torsdag och efter lite småstädning här hemma efter jobbdagen satte jag mig i soffan. Jag kan lova att jag kommer att sitta här hela kvällen. Nu saknas bara mannen i huset som är på sitt dagliga träningspass. Han är så duktig men jag är till och med för trött för att ha dåligt samvete.

Vi bara myser ❤️


Nyhet till sovrummet

Jag köpte den efterlängtade pallen ifrån Åhléns idag. Vår lilltjej älskar den redan och nu hoppar hon lätt upp och ner ifrån sängen. Rummet känns så mycket luftigare nu också. 


Imorse såg jag denna fina bilden här under på instagram. Det var då som jag bestämde mig för att åka förbi stan på lunchen. Sänggavel ska beställas inom kort men jag tror vi hoppar den från IKEA som de har här under. Har tankar på att köpa sänggavel där vi köpte vår soffa, de har riktigt snygga!



Nyhet i badrumsskåpet

Mina ansiktsprodukter har tagit slut en efter en. Jag var väldigt nöjd med vad jag använde förr men med tanke på att jag är blivande student vill jag inte slänga ut ca.3000kr några gånger om året för att få nya produkter. Därför gick jag idag in på Åhléns och blev hänvisad till Bioterm efter att jag presenterat vad jag var ute efter. Jag vill gärna ha något med lite peeling i då jag annars inte tycker att sminket sköljs bort ordentligt. Jag återkommer med recension när jag fått prova det ett tag. Snygga och rosa är de iallafall så två tummar upp där.




Fullt schema

Denna veckan har jag inte mycket spännande att komma med. Idag har jag jobbat 7:30-21:30 och jag har endast haft en timmes ledighet för att skriva matteprov och nu ska jag gå och lägga mig. Jag jobbar kväll tre gånger denna veckan, ska jobba extra för en vabbande kollega på förskolan och så ska jag börja på ett nytt kapitel i matten. Pust. Till helgen ska jag, min kusin, moster och mamma till ett spa och det kunde inte komma mer lägligt efter en sådanhär vecka! 

Familj

Jag är så tacksam för att jag har så fina vänner i mitt liv. Men man ska inte glömma bort sin familj, de som stöttar en i varje beslut och som känner en utan och innantill. Vi var hemma hos Joachims föräldrar igår och hade den perfekta fredagskvällen. Joachim kommer från en väldigt stor familj, till skillnad från mig som är ensambarn och det är ganska perfekt att ha en av varje. Hos min mamma eller pappa får man full fokus medans hemma hos familjen Leo ska 6 vuxna människor från samma familj berätta samma historia och överrösta varandra, ganska härligt båda två faktiskt. Joachim och hans storasyster är så extremt lika i både utseende och beteende. Det är bara 1 år mellan dem så de har umgåtts ganska mycket under uppväxten och den härliga relationen de har hoppas jag vi kan ge våra barn också. Även om det kan blir mycket trafs när man växer upp så är relationen när man är vuxna priceless. 

Och familjen bara växer ♥️




Drömköp

Min nummer ett på inköpslistan i New York är ljusa espandrillos från Chanel. Perfektion i sin renaste form.





Torsdag

I förmiddags fick jag vila ordentligt, vilket var välbehövt. Tyvärr fick jag åka en sväng till djursjukhuset med vår lilla älskling men som tur var visade inte proverna något och det var förhoppningsvis bara lite märkligt beteende för att hon är påväg att börja löpa. Herregud vad man är ängslig för sin lille bebis. 

Innan vi körde hem åkte jag förbi Lorensdal och Majas cottage. Har ni vägarna förbi Vellinge så åk dit! Jätte mysig liten butik (precis en sådan jag drömmer om att ha i framtiden) de säljer framför allt sina populära Maja lyktorna, i och med att det inte är ifrån en återförsäljare, som självklart också måste tjäna en slant, så går hela 50% av pengarna till barncancerfonden. 

kväll kom min vän Michael hit igen för att hjälpa mig inför det kommande matteprovet, tur att man har smarta vänner. 
En väldigt effektiv dag för att vara sjuk måste jag säga.


Kan inte få nog av dessa vackra butiker.


Sjukstuga

I eftermiddags gick jag hem från jobb. Jag har ju varit sjuk sedan julafton och envisats med att gå till jobb ändå. Men imorse vaknade jag och allt bara tryckte på, nu tror jag att jag behöver vila, dricka te och bara fokusera på att få tillbaka orken. 




Sommaren 2014

Inget livar upp tråkiga dagar som roliga planer tillsammans med vänner. Förra året var big slap en av de bästa dagarna på hela sommaren och därför var det en självklarhet för oss att vi skulle boka det i år igen. Förhoppningsvis blir det ett riktigt bra avslut (även om jag hoppas att sommaren håller i sig ett tag till efter 2 Augusti) på en härlig sommar. Steve Aoki som vi såg i magaluf är en av artisterna de släppt och honom är jag väldigt glad för att se igen. Förra året var favoriterna like mike & dimitri vegas så jag håller tummarna för att de kommer även i år.
 


 

Cabaret

Förra lördagen var vi på en riktigt bra föreställning; Cabaret. Handlar om tiden före andra världskriget. En homosexuell amerikan som besöker Berlin och hamnar i klubb och fest världen. Han tar sig an stjärnan från the kit cat klubb som är gravid och han vill bilda familj med henne för att göra sin familj lycklig. Det är väldigt mycket som händer och jag vill inte avslöja för mycket. Riktigt bra musik och mycket naket. Är du pryd är det ingen föreställning för dig. Vi satt på första raden och jag var inte alls beredd på den "närheten" så det kändes lite ovant i början.
Spelas på hipp! Och ta dig en titt runt om i salen man är i före föreställningen, mina duktiga föräldrars verk, verkligen ett fräckt ljusspel.




Helgen

Jag hade en jätte mysig helg men som vanligt gick den alldeles för fort. I lördags hade vi den första utgången på länge och jag började kvällen med att klunka 50cl som jag blev nominerad att göra. Haha jobbigare än man tror.


Vi hade iallafall himla roligt när vi skulle spela in det.

I söndags åt jag och Joachim sushi och bakelse till frukost. Jag hade kunnat leva på en sushi diet utan problem. 




Bästa vänner

Ren lycka ger dessa två bästisarna mig.



Måndag

Hej! Som jag nämt förut är vi sugna på att göra om lite i sovrummet. Vår älskade lilltjej har lite svårt att komma upp i sängen och därför tänkte vi ha en "bänk" i tyg framför sängen så det blir lättare för henne. En ny tv ska upp på väggen med svängbar arm. Och jag vill verkligen köpa oss en sänggavel i tyg.
Idag har vi, som ni ser, ett bord framför sängen med tv:n. Vi behöver inte längre den stationära datorn på bordet i bakgrunden så där ska min symaskin stå framme och det är även på den väggen tvn ska hänga.


Inspiration.


Alla hjärtans dag

Jag önskade att jag kunde berätta exakt vad jag känner om torsdagen och fredagen men det är svårt när man fortfarande är mitt i det. Därför har jag bestämt mig för att släppa det, för min egen skull. Och jag hoppas jag kan få tillbaka min sinnesro. (om jag någonsin haft den) Det är nog bara en grupp människor som förstår det med att ha en konstant oroskänsla i kroppen som är så förbannat svår att bli av med. Det är mitt problem i detta och jag måste lära mig att hantera den. 

Gårkvällen spenderades på klostergatans vin och delikatess i Lund och avslutades med wolf of wallstreet på bio. Jag fick världens finaste tröja i blått och vit av Joachim. Han fick en ny snygg morgonrock från Lexington.
All kärlek till min fästman som är världens bästa stöd.









<3





En annan dag

13 februari, en viktig dag som fylldes med tårar men samtidigt lättnad. Tar en paus härifrån tills jag är redo att berätta.


Ytligheter som mitt hår, som jag är super nöjd med! Äntligen tjockt och fräscht.


Kvalitetsplugg

Idag ska jag äntligen lyxa till det med ett besök till min frisör och vän Tina. Jag har köpt lite hårförlängning som ska i för att få lite tjockare hår och sen ska jag äntligen bli av med min utväxt. I dessa tider känns det som at jag stressar runt mycket. Så nu efter jobb satte jag mig på Björns café i Vellinge och pluggar matte tills jag ska mot Tinas salong. Kände att jag inte behövde stressa med att köra hem om. Nu ska jag dricka upp min chailatte så återkommer jag med resultatet av frisyren.

Vi drömmer oss mot hus ganska mycket nu även om det inte är aktuellt iallafall inom det närmsta året. Men att fantisera går ju alltid, hur vacker är inte denna hörnan med alla fönster? Något som absolut finns med i mina tankar om drömhuset.

Min nya kärlek

Jag är upp över öronen förälskad i min nya dator. Tyvärr vill inte vårt wi-fi sammarbeta så jag har inte kunnat utforska allt. Men jag är säker på att jag inte kommer att bli besviken. Förresten så bokade jag in mitt första matteprov idag, känns så skönt att det börjar gå framåt. 




Söndag

God eftermiddag. Denna söndagen måste nog ta hem något sorts pris. Morgonen började tillsammans med min underbara sambo, sedan åkte jag till emporia för att träffa pappa. Vi gick runt lite och när vi står utanför Mac föreslår han att vi ska gå in och kolla. 10minuter senare går jag chokad och glad ut med en helt ny 13"MacBook Air. Efter detta lyckoruset åker vi till Victoria park, vi räknar ut hur det ekonomiskt kommer se ut när vi vill köpa hus (anledningen är änsålänge inte officiell så jag går inte in på detaljer) men det gav mig om möjligen ett ännu större leende på läpparna. Just nu är vi i spat på Victoria park och har det allmänt bra. Och dagen är inte slut ännu, nej denna söndagen får ett stort TACK, detta behövde jag.





Tommy Hilfiger

Vi tyckte det var högtid att använda Joachims presentkort från i julas och tyvärr var det inte mycket som föll honom i smaken. Jag hittade däremot en väldigt mysig tröja från Tommy Hilfiger så jag flörtade in mig på ett av presentkorten.





En bra kväll

Igår hade vi en jätte mysig kväll med god mat och mycket skratt. En kväll med tjejerna ger en alltid ny och härlig energi. 


Efter middagen kom även Malin och Hanna. Mimmi och Kicki har det bra i Afrika så tyvärr fick vi ha en kväll utan dem.


Torsdag

Jag kan inte förstå hur fort veckorna går, hur ska man hinna med allt? Haha men det är härligt att helgen snart är här igen. Jag har redan krypt ner i sängen (mannen spelar gta) och ska läsa igenom ett nytt avsnitt i matten, herregud vad det känns som att jag tjatar om den jävla matten och herregud vad jag bara vill vara klar NU! 


Vår lilla fladdermus❤️

Förresten hur arg var jag inte igår efter PH? Jeppe förtjänade att vinna för han spelade spelet rakt igenom men han är något av det vidrigaste, falskaste och äckligaste jag sett. 

Onsdag

Äntligen är det dags för finalen av Paradise Hotel. Vi laddar upp med kärleksmums och gamla avsnitt. Efter jobb idag åkte vi förbi Zilla F och jag köpte äntligen mina fina Maja lyktor. Jag fick med mig en hem och den andra kommer om några veckor. En del av vinsten går till barncancerfonden och då känns det lite extra bra.

De är väldigt stora i verkligheten, blev riktigt positivt överraskad.


Tisdag

Min tidiga dag har gått åt att städa, gå ut på 3 runder med en rastlös hund och lite tv tittande på favorit programmet keeping up with the kardashian. Nu ska jag fokusera på min matte innan det är dags för ett yoga pass.


Favoritdoften till hemmet, fräscha citrus frukter som doftar i hela lägenheten.

Älskar tulpaner.


Matematik

Jag är verkligen imponerad över människor som pluggar på distans och jobbar heltid. Jag läser en kurs utöver mitt arbete och jag är helt slut. I och för sig är matte ganska tungt men det finns säkert mycket värre. Jag försöker fokusera på en sak i taget för om jag bläddrar i boken börjar jag svettas. Jag ska försöka komma på något riktigt bra att motivera migsjälv med som en belöning när jag klarat kursen.
Vackert ljus när vi åt middag inne hos mamma.


Mina söndagar nuförtiden är inte mycket roligare än såhär.

Söndag

Godmorgon!
Helgen går tyvärr lika fort som veckorna men det positiva i det är ju att värmen kommer fortare. Har jag nämt att jag hatar kyla? Haha det är nog ganska tydligt. Igår hade vi en väldigt mysig dag. Vi var på bio och åt sushi med Joachims familj, vi såg frost och den kan jag varmt rekommenderar. En jätte fin och glad film.